İngilizce Konuşma Kursu Arıyorum Diyenler Buraya!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşma kursları artık her köşe başında bulunuyor. İngilizce kurs veren firmalar o kadar çoğaldı ki hangisi iyidir, hangisi daha hızlı İngilizce öğretir ve verimlidir kafanızın karışması çok normal. Yurt içi yurt dışı yüzlerce İngilizce konuşma kursu bulmak mümkün.

İngilizce Konuşma Kursu Arıyorum, İlla Ki Yurt Dışına mı Gitmeliyim?

Yurt dışı İngilizce konuşma kursu

Yurt dışında İngilizce eğitimi almak birçok insanın hayalidir. Yabancı dilin sadece yurt dışında öğrenilebileceğini düşünenler için İngiltere, Amerika, Kanada, Avusturalya, Yeni Zelanda, Malta, İrlanda, Güney Afrika ve daha birçok ülkede yabancılara İngilizce eğitimi veren kurumlar bulunuyor. Ülkeye, kurs süresine ve sunulan imkanlara göre de fiyatlar değişiyor.

Türkiye’de İngilizce konuşma kursu

Yurt dışına gitmeye imkanı olmayıp İngilizce öğrenmek isteyenlerin ilk adresi bir İngilizce kursu olmaktadır. Hem ekonomik hem de İngilizce konuşmayı öğrenebileceği kurslar araştırılır ve birinde karar kılınır. Toplu olarak alınan İngilizce kursları ilk zamanlar heyecanlı geçer. Fakat bir müddet sonra verilen konular yığılmaya ve sıradan bir ders gibi İngilizce eğitimi almaya başlanır. Çünkü kurs süresinde tüm konular verilmeye çalışılır. Yani dil eğitim anlayışı sadece yazdırmaktan öteye gidemez. Oysa yabancı dil konuşarak öğrenilir. Konuşmadan İngilizce öğrenilmez. O zaman sizi kurs boyunca sürekli İngilizce konuşturan bir eğitim almalısınız. Bunu klasik kurslarla yapmanız çok zor görünüyor. Üstelik kursa gidip gelmek ve yeterli zamanı ayırmakta sorun yaşıyorsanız yeterli verimi almanız çok daha zordur.

Evde İngilizce konuşma kursu

konusarakogren

Evden çıkmadan İngilizce konuşma kurslarına katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Bu eğitimin adı da online İngilizce. İnternet bağlantısı ve bir bilgisayarın ya da akıllı telefonun olması bu eğitimi almanız için yeterli. Sonrasında öğretmeninizi seçer ve Skype üzerinden canlı olarak öğretmeninizle konuşarak İngilizce eğitimi almaya başlarsınız. Seviyenizde başlayan bir dil eğitimi ile zorlanmaz, her bir gramer kuralını birden değil adım-adım öğrenir ve pratiğe dökersiniz. Kelime ezberlemenin, cümle kurmanın ve konuşmanın en kolay en keyifli yöntemi olan online İngilizce ile birkaç ayda İngilizce konuşmaya başlayacaksınız.

İstanbul için değil, Ankara ve İzmir için değil, aynı zamanda Antalya, Sakarya, Kayseri, Bursa, Samsun, kısacası her yerden, ABD’li eğitmenler ile konuşarak İngilizceyi geliştirmek mümkün!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı