İngilizce Konuşma konusunda kendini ilerletmek isteyenlere 5 öneri!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşma öğrencisinden çalışanına, yurt dışı ile ilgili turistik ya da farklı planları olan kişilerden hemen herkese, herkes için önemli bir konu. İngilizce ile ilgili kelime bilgisine sahip olmak, cümle kurmayı öğrenmek ya da İngilizce dilinin kültürüne ciddi anlamda sahip olmak ise, hepsini topladığımızda maalesef bir ‘İngilizcde konuşma’ etmemektedir. Peki İngilizce konuşma konusunda nasıl hareket etmeli, İngilizce konuşma yetisine iyi düzeyde sahip olmak adına ne yapmalıyız?

İngilizce konuşma konusunda sizin de canınız mı sıkılıyor?

Eğer siz de, ne yaptım ne ettim ancak bir türlü İngilizce konuşmayı öğrenemedim diyorsanız, yazma ya da okuma konusunda bir problemim yok, ancak karşıma bir turist çıktığında, ya da bir iş mülakatına gittiğimde İngilizce konuşulduğunda elim ayağıma dolanıyor diyenlerdenseniz, sizler için 5 öneri sıralıyoruz…

Yabancı dizileri mutlaka takip edin!

Black Mirror dizisi, sevilen yabancı dizilerden.
Black Mirror dizisi, sevilen yabancı dizilerden.

Bir şeyi öğrenirken, aynı zamanda keyif aldığınız bir metot varsa, o iyi sonuca giden metottur. Yabancı dizileri izlemek de aynı şekilde faydalı bir konudur. Ancak Türkçe dublajlı değil, orijinal dilinde izlemenizi öneriyoruz. Bu şekilde dilin yapısına daha iyi hakim olurken, telafuzu da sökebilirsiniz.

Şansınız varsa, mutlaka İngilizcenizi deneyimleyin

Bu nasıl olacak? Londra’ya gitmek kolay mı dostum! diye sorarsanız, bunun için illa ki Londra’ya gitmeye gerek yok diye bir cevap verebiliriz! Yaz mevsimlerinde, turistlerin yoğun olarak yaşadıkları, tatil yaptıkları yerlerde İngilizce konuşan insanlarla doğrudan temas kurabileceğiniz bir iş, bunun için pek ala güzel ve faydalı olur. Dilin teorik kısmına çok hakim olmasanız dahi, konuşa konuşa emin olun kendinizi geliştireceksiniz.

Sosyal medyada İngilizce konuşacak arkadaşlar bulun!

Erasmus için Türkiye’ye gelen değişim öğrencileri, ya da ABD’de, İngiltere’de yaşayan öğrenciler ile chat yapabileceğiniz, Skype ya da Facetime üzerinden görüntülü konuşabileceğiniz bir sosyal medya seçeneğimiz var! Bunu mutlaka denemelisiniz.

Yabancı TV kanallarını takip edin

TV izlerken, Türkçe kanallar yerine bazen de BBC, ABC, FOX gibi kanalları takip etmeye ne dersiniz? İster gündelik haberler, isterseniz de diğer aktüel konular… Emin olun onu dinlemek, takip etmek ve anlamaya çalışmak, İngilizce konuşma kabiliyetinizi geliştirecektir.

en etkili yönteme geldik: Konuşarak Öğren!

Konuşacak turist vardı da biz mi konuşmadık, İngiltere’ye gidebiliyoruz da biz mi gitmiyoruz şeklinde serzenişlerde bulunan arkadaşlar için, sıra geldi en etkili İngilizce konuşma yöntemine.

Klasik ezber kalıplarını bir kenara bırakıp, gerçekten ana dili İngilizce olan kişilerle konuşarak kendinizi geliştirmek için, Türkiye’de bugüne kadar binlerce kişinin İngilizce öğrenmesini sağlayan bu harika sistem ile tanışabilirsiniz! Konuşarak Öğren’i ücretsiz test edebilir, günlük 10-20-30 dakikalık konuşma süreleri ile İngilizce konuşma zekanızı geliştirebilir, dile hakim olabilir, İngilizce düşünme gücünüzü arttırarak, kendinize olan özgüveninizi, İngilizce konusunda ilerletebilirsiniz… Detaylar için, konusarakogren.com adresini mutlaka ziyaret edin.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı