İngilizce Konuşmak İstiyorum Diyenler İçin Harika Bir Teklif!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşmak… Artık bir öğrenci de olsanız, bir iş adamı da olsanız muhtemelen dilinizden dökülecek bir cümledir ‘İngilizce konuşak istiyorum’. İngilizce konuşmayı hemen herkes istiyor ancak kaç kişi bunun için ciddi anlamda çabalıyor? İşte bu içeriğimizde gerçekten İngilizce konuşmak isteyenlere, İngilizce Konuşmak İstiyorum diyenlere ciddi önerilerde bulunacağız.

İngilizce Konuşmak İstiyorum mu diyorsunuz?

writing

Elbette ki… İş yerinde İngilizce bilen birisi, işinde daha başarılı olma yolunda bir adım öndedir. Yine aynı şekilde, okulda iyi bir İngilizcesi olan birisi, derslerinde daha başarılı olma şansına sahiptir. İngilizce konuşmak istiyorsanız eğer, artık klasik yöntemlerin işe yaramadığını öncelikle kabul etmeniz gerekiyor.

İngilizce konuşturmadığı artık kesinleşmiş klasik yöntemler nelerdir?

İngilizce konuşmak, derste bir kelimeyi 50 kere yazmak ile, grameri zorlamak ile olmuyor. Hemen her konuda olduğu gibi, en iyi öğrenme ve en iyi ilerleme yolu, gerçekten deneyimlemedir. Bir milyoner iş adamı, oğlunu en iyi okullarda okuttuktan sonra, bir de onu şirketlerde çalıştırıp deneyim elde etmesini amaçlar. Bunun nedeni, deneyim ile teorinin farklı olmasıdır.

Kelime ezberleme kartları, İngilizce ezberleme teknikleri ile artık İngilizce öğrenmek gerçekten zor. Böyle bir düşünceniz varsa, bunun zor olduğunu kabul etmelisiniz. Peki İngilizce konuşmak isteyenler için günümüzün en modern eğitim yolları nelerdir?

İngilizcek konuşarak öğrenilir!

İngilizceyi hem kelime, hem de dilbilgisi bakımından çok iyi bir şekilde öğrenseniz dahi, iş onu test etmeye, yani birisi ile İngilizce konuşmaya geldi mi zorlanıyor musunuz? Bir soru geldiğinde cevap verirken geriliyor musunuz? Öyleyse, karşınızdaki kişi sizin İngilizce seviyenizi, o seviyede görüyordur!

Konuşarak Öğren’i deneyin

Artık birçok kişi, İngilizceyi konuşarak öğrenme yolunu seçti! Türkiye’de 20 bine yakın kişi, Konuşarak Öğren sistemi ile İngilizcesini geliştirdi ve işinde, okulunda daha başarılı biri olma yolunda adım attı. Dünyanın en geniş içerik kaynağı olan İngilizceye hakimiyet ile dünyayı takip etti, kendisini geliştirdi!

Eğer siz de bu sistemi görmek, denemek istiyorsanız, konusarakogren.com adresinde ücretsiz deneme için iletişim bilgilerinizi verebilirsiniz. Unutmayın, İngilizce Konuşmak İstiyorum demekle kalmamak, gerçekten harekete geçmek sonuç verir!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı