2021’de İngilizce Kurs Fiyatları Ne Kadar?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

2021’de İngilizce Kurs Fiyatları Ne Kadar?

2019’da İngilizce kurs fiyatları, birçok kişi için cep yakacak cinsten. Özellikle uzun vadeli, 2-3 kurdan oluşan İngilizce kurslarında ciddi bir bütçeyi gözden çıkarmak gerekebilir. Konuşarak Öğren blog olarak, 2019 yılında İngilizce kurslarının ortalama fiyatlarını derledik.

2021 İngilizce kurs fiyatları

Yurt içi ve yurt dışı İngilizce kurs fiyatları oldukça farklıdır. Tahmin ettiğiniz gibi yurt dışında dil eğitimi almak çok daha pahalı. Hatta ülkeden ülkeye ve kurstan kursa da değişkendir. Aynı ülkenin farklı kurslarında ve sunulan imkanlar çerçevesinde fiyatlar yine değişir. Alınan eğitim süresi de fiyatı belirleyen en önemli etkendir.

Yurt dışı İngilizce kurs fiyatları

Eğitim, konaklama, uçak bileti, kayıt ücreti ve vize bedeli yurt dışı fiyatlarının içindedir. Eğitimde eğitim süresi önemlidir. Uzun süreli eğitimlerde fiyatlar yüksek olsa da ortalamaya bakıldığında çok daha avantajlıdır.

Malta İngilizce kursları 2021 fiyatları

2018'de İngilizce Kurs Fiyatları Ne Kadar?

[table id=100 /]

Yurt içi İngilizce kurs fiyatları

Yurt içi İngilizce kurs fiyatları kursun verildiği ile, kursa ve kurs süresine göre değişmektedir. Ucuz diye gideceğiniz bir kursun çok daha pahalıya mal olacağını unutmayın. Zamanınız boşa gidebilir ve vaat edilen İngilizce konuşma becerisini kazanamayabilirsiniz. Çünkü kurslar aynı okulda alınan dil eğitimi gibi tamamen kelime ve gramer aktarma odaklıdır. Kalabalık sınıflarda İngilizce konuşmak ve akıcı bir İngilizce öğrenmek çok zordur.

Özellikle uzak durulması gereken, ismi bilinmedik kursların, şehrin çeşitli noktalarındaki “2 ayda İngilizce” gibi mesajlar içeren reklamlarıdır. Genel olarak klasik İngilizce kursları, yüksek bir bütçe istiyor.

İl ve İlçe olarak tüm İngilizce kurs fiyatları için İngilizce Kursları sayfamızı ziyaret edin.

 

Konuşarak İngilizce öğrenme hem uygun, hem de hedef odaklı!

Kursun ücreti yüksek de olsa, düşük de olsa, en önemli noktası size gerçekten kattığı değerdir. Eğer size İngilizce öğretemeyecek bir kurs söz konusuysa, bir anlamı yoktur. Bundan ötürü günümüzün en popüler İngilizce öğrenim metodu olan konuşarak İngilizce öğrenmeyi size önerebiliriz.

Online İngilizce eğitimi karşılığını fazlası ile alacağınız ve kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayacağınız en geçerli dil eğitimidir. İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde online İngilizce eğitimi alarak birkaç ayda İngilizce öğrenmenin keyfini sizler de yaşayabilirsiniz.

İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara İngilizce Kursları ve İletişim Bilgileri

Türkiye’nin nüfusunun büyük bölümünün yaşadığı şehirlerimizin kursları sizler için araştırdık ve derledik. 4 büyük şehirden birinde yaşıyor ve şehrinizdeki İngilizce kurslarını  merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm İngilizce kurslarına aşağıdaki tablomuzdan ulaşabilirsiniz.

Ankara İngilizce Kursları

Ankara’da faaliyet gösteren en popüler İngilizce kurslarını ve iletişim bilgilerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

[table id=101 /]

İstanbul İngilizce Kursları

İstanbul’da faaliyet gösteren en popüler İngilizce kurslarını ve hangi ilçelerde şubelerinin olduğunu aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

[table id=102 /]

Bursa İngilizce Kursları

Bursa’da faaliyet gösteren en popüler İngilizce kurslarını ve hangi ilçelerde şubelerinin olduğunu aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

[table id=103 /]

İzmir İngilizce Kursları

İzmir’de faaliyet gösteren en popüler İngilizce kurslarını ve hangi ilçelerde şubelerinin olduğunu aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

[table id=104 /]

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı