English Home İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


English Home İngilizce Mülakat Soruları
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin
 İngiliz mimarisinden ve kullanılan mobilyalardan eşinilerek kurulan English Home, Türkiye’nin hızla büyüyen ev alışveriş mağazalarından biridir. 2009 yılında yalnızca 3 mağaza ile Turgut Aydın Holding’in bünyesine katılan ve satışlarını devam ettiren English Home, ev için gerekli olan tüm eşyaların alındığı perakende sektöründe hemen hemen herkese hitap eden ürünlerin olduğu bir firma haline gelmiştir.

2012 yılına geldiğinde ise yakaladığı yükseliş ivmesini devam ettirerek yabancı bir firma ile ortaklık kurmuş ve zamanla yurtiçinde 300’den fazla mağaza açacak güce ulaşmıştır. Günümüzde giderek yaygınlaşan online alışveriş sektörünün de bilinen isimlerinden biri olan English Home, tüm bunlara ek olarak Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna ve Polonya’da da açtıkları mağazalar ile büyümeye devam etmektedir.

Her geçen gün büyümesi ve mağaza sayılarının artması nedeniyle English Home, eleman ihtiyacının neredeyse her dönem var olduğu bir mağaza zinciri konumundadır. Bu nedenle iş hayatına atılmak ya da mevcut işini değiştirmek isteyenler English Home’da kariyer fırsatı yakalama şansına sahiptir. Ancak tüm firmalarda olduğu gibi, English Home’da da iş bulmak için İngilizce seviyenizin belli düzeyde olması şarttır.

Mağazalarda satış danışmanı ya da mağaza müdürü olabilirsiniz; ya da bunlardan çok daha farklı olarak şirketin kurumsal bölümünde çeşitli departmanlarda görev alabilirsiniz. Hangi pozisyonda olursanız olun, İngilizce seviyenizi mutlaka belli dönemlerde kullanmak zorunda kalacağınız şüphesizdir. Bu nedenle sizlere tavsiyemiz sadece English Home mülakat sorularına bakarak iş görüşmesine gitmenizden ziyade, İngilizce bilginizde genel düzeyde bir artış sağlamanızdır.

Bunu yapabilmenizin hızlı ve en kalıcı çözümlerinden biri de Konuşarak Öğren sistemidir. Konuşarak Öğren sayesinde sizinle özel olarak ilgilenen yabancı bir eğitmenle İngilizce konuşma ve anlama seviyenizi her geçen gün biraz daha fazla ilerleteceksiniz. Kazanmış olduğunuz bu kalıcı İngilizce bilgisi ile sadece English Home mülakatında değil, tüm iş görüşmelerinde de başarılı olacağınız kaçınılmaz. Şimdi ise dilerseniz English Home işe alım sürecinden bahsedelim.

English Home İşe Alım Süreci

English Home’da çalışmak istiyorsanız çeşitli kariyer sitelerindeki açık pozisyonlara göz atarak sizlere uygun gelen ilanlara başvurabilirsiniz. Kariyer sitelerine ek olarak ik@englishhome.com.tr e-posta adresinden özgeçmişinizi göndererek de iş bulma şansınızı artırabilirsiniz.

English Home çok fazla mağazaya sahip bir firma olduğundan genellikle bu mağazalarda görev almanız mümkündür. Görev alacağınız pozisyonlar genel olarak satış danışmanlığı ya da mağaza müdürlüğü şeklinde olabilir. İş tecrübeniz nispeten daha azsa satış danışmanlığı; daha tecrübeliyseniz de mağaza müdürü olarak görev alabilirsiniz. Ancak her iki durumda da gelen müşterilerle iletişime geçmeniz gerektiğinden belli bir İngilizce seviyesine sahip olmalısınız.

English Home iş başvurunuzun olumlu sonuçlanmasının ardından ilk olarak English Home ana binasında ya da çalışacağınız mağazada bir mülakata girmeniz gerekmektedir. Bu mülakatta sizi işe alması istenen insan kaynakları yetkilisi, kendinizi tanıtmanız adına size sorular soracak, iş tecrübelerinizi sorgulayacak ve söz konusu pozisyona uygunluğunuzu deneyecektir.

Mülakatın İngilizce devam edip etmeyeceği konusunda net bir bilgi bilinmese de, yetkili mutlaka İngilizce bilginizi sorgulayacak ve gerek görürse size İngilizce seviyenizi görmek amaçlı da birkaç İngilizce soru soracak ve onları yanıtlamanızı bekleyecektir. Sizlere English Home mülakatında sorulması muhtemel İngilizce mülakat sorularını hazırladık ve onlara alternatif cevaplar oluşturduk. Ancak tekrar hatırlatmakta sakınca görmeyeceğimiz bir konu var: Sizlere mülakatta İngilizce soru sorulmasa dahi, English Home’da başarılı bir iş hayatı geçirmek için İngilizce bilmeniz şarttır.

English Home Mülakat Soruları ve Cevapları

Sizlere English Home ya da diğer firmalarda sorulabilecek örnek İngilizce sorular hazırladık. Dilerseniz bu sorulara kendinize göre yanıtlar oluşturabilir ve alternatif soru örnekleri de hazırlayabilirsiniz.

– Can you tell me a little about yourself?

I graduated from Marmara University, Accounting department. After graduation, I worked as a sales consultant in a different company for two years. I live with my family. I’m looking for a job right now.

– Why are you leaving your last job?

Because the store chain decided to shrink. Our manager told us to look for a different job.

– What is your greatest weakness?

I’m emotional in my bilateral relations. I think, this is my greatest weakness.

– What is your greatest strength?

My strongest point is that I am responsible. I have never left a job given to me.

– Why should we hire you?

Because I think I have enough experience for this job. I know I will be successful if I get hired. You can be sure that your store will sell more and more every day.

– Let’s talk about salary. What are you looking for?

The fee is second things to me. The important thing is to have a career using my skills. For this reason, I work with a salary in the average salary you give to the employees.

– Are you a team player?

Yes, I am. I love working as a team. People can learn from each other every day. Team work has been very productive for me.

– What do you dislike about your last job?

We couldn’t communicate properly with our manager. We couldn’t tell her our problems. He is a selfish person.

– Would you rather work for money or job satisfaction?

Money is important to everyone. However, if there is no job satisfaction, it is not possible to work for a long time. For this reason, I would like to be satisfied with the work I do, besides making money.

– How are you when you’re working under pressure?

I received trainings on stress management. I can work under pressure under control.

– Do you know anyone that works with our company?

Yes, I have several acquaintances working in the company. They are also very pleased to work in your institution and gave me advice. I am sure that if I am accepted to the job, I will not have any compliance problems.

– Are you willing to work overtime?

When I applied for this job, I knew that I might have to work for a long time. Therefore, working overtime is not a problem for me.

– What will you do if you don’t get this job?

I want to be accepted to this job. But if I am not accepted to work, I will have different negotiations for a similar position. I have an appointment with two more companies.

Konuşarak Öğren ile English Home İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı