Selçuk Ecza Deposu İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Selçuk Ecza, 1958 senesinde serbest bir girişimci olan Ahmet Keleşoğlu tarafından bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Anadolu Selçuklularının merkezi Konya’da kurulduğu için Selçuklulara saygı işareti olarak ve aynı zamanda bu ismin uğur getireceğini düşünerek Selçuk Ecza Deposu ismi verilmiştir. 1958 senesinde sadece bir araçla ilaç dağıtımı yapan, yakın konumdaki eczanelere bisikletlerle ilaç dağıtan, siparişlerini telefonla alan Selçuk Ecza, bugün online sipariş ve motorlu kuryeleriyle, eczanelerin ilaçla alakalı tüm ihtiyacını en kısa sürede karşılamayı başaran bir kurum haline gelmiştir.

Selçuk Ecza İşe Alım Şartları ve Mülakatları

Selçuk Ecza Deposu’nun insan kaynakları anlayışı, sürekli olarak gelişimi destekleyen bir biçimde faaliyet göstermektedir. Böylelikle saygın ve rekabette odaklı çalışanları bünyesine katıp dünya standartlarını yakalamayı hedeflemektedir. Bu sayede sürekli gelişerek ve çalışanlarına ekip olmayı sağlayarak iş gücü ve verimliliğini arttırmayı hedefler.

Selçuk Ecza’da çalışan bütün personelin aldığı eğitim ve birikimine göre bütün kariyer kapıları sonuna kadar açıktır. Şirketin prensiplerine uygun davranan, yaptığı işin hakkını veren, güvenilir ve dürüst her personel en üst kademeye yükselebilir. Anlaşıldığı üzere Selçuk Ecza mülakatlarda adaylarını seçerken ileriye yönelik kariyer hedefleyen adaylar olmasına özen gösterir. 

Selçuk Ecza Deposu’nda çalışmak isteyen adaylar öncelikle şirketin web sitesinde bulunan insan kaynakları kısmından form doldurmaları gerekir. Formu faks yoluyla ya da doğrudan özgeçmiş bırakarak başvuru yapan adaylar öncelik sahibi olur. Web siteleri üzerinden ya da bırakılan özgeçmişler arasından aranılan departmana personel bulunamadığı takdirde ilan verilir. Vasıflı vasıfsız bütün personel alımları bu şekilde yürütülür. 

Selçuk Ecza İngilizce Mülakatları

Selçuk Ecza başvuruları değerlendirip uygun olan adayları belirledikten sonra telefonda bir ön mülakat gerçekleştiriyor. Bu görüşmenin ardından adaylar şirkete davet ediliyor. İnsan Kaynakları yetkilisi ile bir mülakat gerçekleşiyor. Önce bireysel vaka çalışması sonra genel İngilizce bilginizi ölçmek için bir sınavdan geçiyorsunuz. Sınav başarınıza göre de sözlü İngilizce mülakat gerçekleşmeye başlıyor. 

Sözlü İngilizce mülakatlarda ilk olarak Buz Kırma diye tabir edilen ısınma amaçlı İngilizce sorular soruluyor. Bu sorular genellikle basit ve heyecan gideren sorular olması için özen gösteriliyor. Örneğin; Nasılsın? Şirketimizi bulmakta zorluk yaşadın mı? Ardından mülakatlarda sıkça sorulan sorulara sıra geliyor. Bu sorular hem mesleki bilginizi hem karakter olarak sizi tanımak için sorulan sorular. İşte o soruların bazılarını sizler için listeledik;

  • Can you tell me a little about yourself?
    Kendinizden biraz bahseder misiniz?
  • What is your greatest weakness?
    En zayıf yönünüz nedir?
  • Why should we hire you?
    Sizi neden işe alalım?
  • Let’s talk about salary. What are you looking for?
    Maaş beklentiniz nedir?
  • Tell me about a problem you have solved?
    Çözdüğünüz bir sorunu anlatın.
  • How are you when you’re working under pressure?
    Baskı altında çalışabilir misiniz?
  • What is your dream job?
    Hayal ettiğiniz iş nedir?
  • What motivates you at the workplace?
    Sizi işyerinde ne motive eder?

Konuşarak Öğren ile Selçuk Ecza İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Bu yazılara da göz atmak isteyebilirsin:

L’Oréal İngilizce Mülakat

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı