İngilizce Öğrenirken Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?


İngilizce İsmin Halleri Nelerdir?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dil öğrenme konusunda, her dilde olduğu gibi İngilizce için de belli püf noktaları var ve eğer bunları dikkate alırsanız, gerçekten kısa süreler içinde iyi sonuçlar alabilirsiniz. Kelime öğrenme konusunda, gramer gelişimi konusunda ve İngilizce konuşabilme kabiliyeti konusunda hangi püf noktaları işinize yarar? İngilizce öğrenmek için onlarca yol, yöntem denedim ancak bir türlü öğrenemedim diyorsanız, bu noktalar işinize yarayacak… İngilizce öğrenirken bilinmesi gereken en önemli şeyler nelerdir?

İngilizce Öğrenirken Bilinmesi Gerekenler

İyi bir kelime bilgisi için neler yapılmalı?

wordly

Kelime öğrenme, İngilizce eğitiminin önemli aşamalarından. Eskiden birçok kişide İngilizce Türkçe sözlükler vardı, sözlükler hala kullanılıyor ve önemli. Ancak modern zamanda telefonlarınızda belli başlı uygulamalar olması da önemli. Bu uygulamalar arasında, Wordly gibi her gün düzenli olarak İngilizce kelime öğreten uygulamalar olmalıdır.

App Store Google play store’da “wordly” olarak arama yapabilirsiniz, ya da uygulama sitesinden indirebilirsiniz: Wordly – yeni İngilizce kelime öğrenmenin eğlenceli yolu

İngilizce çeviri sitelerini sıkça kullanmak

Kelime öğrenmenin artısı, bir kitap okurken anlamadığınız yerde anında bakıp bilgi edinmek. Anlık İngilizce kelime bilgisi için, anlık İngilizce cümle çevirisi için son dönemlerde en çok sevilen çeviri adreslerinden biri olan Konuşarak Öğren çeviri, bu konuda size yardımcı olabilir. Bilgi için tıklayın: İngilizce çeviri

İngilizce gramer bilgisi

İngilizce dil yapısına hakimiyet de en az kelimeleri öğrenmek kadar önemlidir. Zira kelimeleri bilip, cümle yapılarına çok fazla hakim olamamak büyük bir problemdir. Nasıl kullanacağınızı bilmeden, binlerce kelime bilseniz pek bir anlamı yok… Burada yazılı kaynakları size önerebiliriz, aynı zamanda Konuşarak Öğren blog’da gramer konusunda faydalı içerikler de yer almakta.

İngilizce konuşmak: En çok merak edilen kısım…

 

Kelimeleri bilmek, cümle yapılarını bilmek önemlidir. Ancak İngilizce konuşabilmek buradaki en zorlu noktalardan olarak görülüyor. Halbuki, İngilizce konuşmak günümüzde oldukça kolay bir iş! Nasıl mı?

Her gün binlerce kişinin İngilizce konuşarak pratik yaptığı, Türkiye’de bugüne kadar 30 binin üzerinde kişinin İngilizce öğrendiği konuşarak öğren sistemi ile. ABD’de yaşayan ve anadili İngilizce olan eğitmenler ile her gün görüşerek, bilgisayar ya da telefon üzerinde 10 dakika gibi kısa zaman dilimlerinde konuşarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Üstelik denemesi ücretsiz! Göz atmak istemez misiniz? İngilizce öğrenirken bilinmesi gerekenler içinde en önemli konulardan birisi, cesarettir… Konuşarak Öğren, size İngilizde konuşma cesaretini verecek bir model sunuyor!

Hemen bilgi alın: http://www.konusarakogren.com/

 

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı