İngilizce Öğrenirken Yapılan Hatalar


İngilizce Öğrenmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmeyi çok istiyor fakat bunu bir türlü başaramıyorsanız bir yerlerde bir hata yapıyorsunuz demektir. Belki gerçekten çok çalışıyor ve sürekli kelime ezberliyorsunuz. Kurslara gidiyor, gramer öğreniyor, cümle kalıplarını ezberliyorsunuz. Peki, öğrendiklerinizi pratiğe döküyor musunuz? Cümleler kuruyor, kelimeleri doğru telaffuzları ile kullanıyor musunuz? Aldığınız eğitim şekli sadece ezberlemeye yönelik mi? Eğer bunlara evet diyorsanız doğru bir eğitim şekli seçmemişsiniz demektir. Şimdi İngilizce öğrenme sürecinde yapılan hatalara bir göz atalım.

Pratik yapmamak

En önemli ve en kritik hatadır. Pratik yapmaya yanaşmamak veya pratik yapma imkanı bulamamak İngilizce eğitimindeki en büyük eksikliktir. Çok kelime biliyor, gramer kurallarını ezberliyor olabilirsiniz. Fakat konuşmadığınız sürece İngilizce bildiğinizi çevrenize gösteremezsiniz. İş yerinde kelime ve gramer bilmek sadece yazışmalarda işinize yarayabilir. Fakat konuşma olmadığı sürece yabancılarla anlaşmanız mümkün değildir. Kariyer yapmak için İngilizceye öncelikle konuşma olarak hakim olmalısınız. Alacağınız online İngilizce eğitimi tamamen konuşturmaya yönelik bir eğitim şeklidir. Canlı sınıflarda sürekli konuşmak, dinlemek, dinlediğini anlayarak cevap vermek sadece online eğitimlerle mümkündür. Ana dili İngilizce olan öğretmenlerle en doğru kelime telaffuzunu öğrenecek, konuşmaya çekindiğiniz günleri geride bırakacaksınız.

Zamanları önce Türkçe olarak öğrenmemek

Şimdiki zaman, geniş zaman, geçmiş zaman, isim, sıfat, zamir fiil ne demek, bunların Türkçede ne anlama geldiğini bilmeden İngilizce karşılığını öğrenmek mümkün değildir. O halde kişi önce kendi diline hakim olmalı, sonra İngilizcede karşılığını öğrenmelidir. Bunun için internet ortamında mini dil bilisi eğitimli videoları izleyebilir, Türkçe gramer kurallarını öğrenebilirsiniz.

Öğrendiği ile sınırlı kalmak

Kursta öğrendiğiniz bilgilerle sınırlı kalmamalı,  öğrendiklerinizi pratiğe dökmeli, başka kaynaklar da araştırarak bildiklerinizi çoğaltmalısınız. Kursa gidip gelmek vazifenizi yerine getirmek değildir. Bu şekilde sadece vicdanınızı rahatlatırsınız. Online İngilizce eğitimi alabilir, sizlere her gün nasıl yeni şeyler öğretilir ve bunlar nasıl pratiğe dökülür yaşayarak öğrenebilirsiniz. Aradığınız her şeyi bulacağınız online eğitimlerde başka bir kaynağa ihtiyaç duymayacaksınız. Başta konuşma olmak üzere dinleme, anlama, okuma ve yazma becerinizi geliştirecek, İngilizceyi konuşarak öğreneceksiniz. Hem eğlenceli hem de etkili bir dil eğitimi için online İngilizce kursları tercih eden binlerce insan garantili bir şekilde İngilizce öğrenmiş ve kısa sürede İngilizce konuşmaya başlamıştır.

Online eğitim demişken, nerede alınır bu online eğitim diyorsanız… Konuşarak Öğren!

Birkaç yılda, on binlerce kişi bu şekilde İngilizceyi öğrendi… Bilgi almak için, www.konusarakogren.com‘a gidin!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı