İngilizce Öğrenme, Konuşma Programları ve Uygulamaları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için birçok yöntemden yararlanabiliyoruz. Fakat kısa bir sürede İngilizce öğrenebilmek için artık elimizdeki kitaplar yetersiz kalabiliyor. Belirli yoğun hayat rutinine sahip olan kişiler için gün içinde kitap defterlerle İngilizce çalışmak zor gelebilir ve bu gibi durumlara zamanını ayıramayabilir. Tabii ki, bu anda artık hayatımızın her alanında kendi otoriterliğini gösteren teknoloji giriyor. Telefon ve bilgisayarlara indirebileceğimiz programlar, uygulamalar, gün içinde istediğiniz mekan ve istediğiniz saatte yoğun ve meşgul olsanız bile oldukça pratik bir yolla İngilizceyi çalışmanıza destek oluyor. 

İngilizce öğrenme programı ücretsiz olunca, tüm İngilizce öğrenen kişilerin bu imkanı kullanabilmesini sağlar. İngilizce öğrenme programı tavsiye edecek olursak, sizler için ücretsiz ve en uygun fiyatlı, en kullanışlı uygulamaları seçmeye özen göstereceğiz. “En iyi İngilizce öğrenme programı hangisi, İngilizceye yardımcı olan uygulamalar nelerdir” diye aklınızda sorular varsa bu soruları şuan giderebilirsiniz. Bu kolaylığı sağlayabilen uygulamalarla tanışmak ve onları kullanmak için blog yazımızı okumaya devam edin, çünkü size İngilizce öğrenmeyi hem kolaylaştıracak hem de eğlenceli hale getirecek uygulamaları sıralayacağız.

En İyi İngilizce Öğrenme Programları Hangileridir?

1- Konuşarak Öğren

Tahmin ettiğiniz gibi bizim, sizlerin İngilizce öğrenmeniz için sunduğumuz olanaklar sadece blog yazıları ile yeterli kalmıyor. Kendi uygulamalarımız ve uygulamalarımız içindeki İngilizce eğitim programları ile tüm kişilerin rahatlıkla ve pratik yolla İngilizce öğrenmesini sağlayacak imkanlar sunuyoruz. “Native Speaker” (anadili İngilizce olan) uzmanların yardımı ile İngilizceyi profesyonel yazı becerisi ve aksanla öğrenmeyi uygulamamızda deneyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve imkanlardan yararlanarak kısa bir sürede, eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenme serüvenine katılmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Konuşarak Öğren mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

iOS İçin Konuşarak Öğren Uygulaması | Android İçin Konuşarak Öğren Uygulaması

Konuşarak Öğren öğrencilerinden Dr. Yüksel Özkale anlatıyor:

2- Speaky

speaky-2

180 ülkeden kullanıcısı bulunan bu mobil uygulamada arkadaşlar edinerek birebir konuşma imkânı buluyorsunuz. Hem sosyalleşmenize fayda sağlıyor hem de çevrimiçi olarak pratik yapabiliyorsunuz. Siz de dil partnerinizi bularak dil öğrenmeye başlayabilirsiniz.

3- Duolingo

Duolingo, 2013 yılında ortaya çıkan ücretsiz bir İngilizce öğrenme programıdır. PC Magazine Dil Öğrenimi dalında Editörün seçimi ödülü almış ve aynı zamanda Google Play 2013 ‘En İyilerin En İyisi’ olarak seçilmiştir. Ücretsiz en popüler eğitim alanında ikinci sırada gösterilmektedir. 2018 yılındaki verilere bakıldığında şimdiye kadar 100 milyondan fazla indirme gerçekleştirilmiştir.

Yanlış cevap verdiğinizde can kaybederken aynı zamanda yaptığınız derslerle ileri seviyeye geçtiğinizde ödüllere sahip olursunuz. Uygulama konu bazında gelişmenize sesli ve yazılı testleri ile yardımcı oluyor.

4- Busuu

Hem dil öğrenmek hem de pratik yapmak için etkili bir uygulama. Hafıza alıştırmaları, telaffuz imkânları, konuşma dersleri ve yazma pratikleriyle İngilizce öğrenmenizi kolaylaştırır. Hem Android hem İOS platformu için güvenilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Okumak İstersen: İş İngilizcesi

5- Voscreen

Videolarla İngilizce öğrenmeye ne dersiniz? Öyleyse Voscreen uygulaması tam size göre!

Her gün en az 15-20 dakika ayırarak dizi, film, Tv showları gibi her türden video ile ücretsiz İngilizce öğrenirken konuşma dilindeki deyimleri kolayca öğrenebilirsiniz. Yabancı dil seviyenize göre videolar izleyebilirsiniz. Her yaş için İngilizce öğrenmeyi uygun hale getiren bu keyifli uygulamayı incelemenizi tavsiye ederiz.

6- Mondly

Mondly yabancı dil uygulamasını Anroid ve IOS’lardan ücretsiz indirebilirsiniz. 33 farklı dilde öğrenme imkanı sağlayan ve son teknoloji ses tanıma özelliği ile mondly kelimeleri siz konuştukça dinler. Sadece doğru telaffuz ettiğinizde size olumlu yorum verir ve böylece telaffuzunuz gelişir. Artırılmış gerçeklik sayesinde chatbotlardan destek alan Mondly AR ile diyalog oluşturabilecek ve anlık geri bildirimler edinebileceksiniz.

7- Lingualeo

Gramer kursları, İngilizce makaleler gibi birbirinden farklı birçok içeriğe ulaşma imkanı sunan Lingualeo, internet bağlantısı olmadan çalışan bir uygulama. 100’den fazla açıklamalı ve resimli kelime seti barındırıyor. Sizlere Android ve İOS platformları için bedava İngilizce uygulamaları olarak sunuluyor.

8- Memrise

2013’te Londra’da ortaya çıkan Memrise’ın şu ana kadar 10 milyon indirilmesi bulunmaktadır. Memrise sayesinde İngilizce dışında İtalyanca, Rusça, Almanca, Japonca gibi dilleri de öğrenebilirsiniz. Google Play 2017 En İyi Uygulama Ödülü ve Kişisel Gelişim’de 2016’nın en iyisi seçilmiştir. İnteraktif dil oyunları ile hızlı tekrar ve dinleme becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Akıcı konuşmayı desteklemek adına sohbet botları bulunmaktadır ve çevrimdışı modu sayesinde gittiğiniz her yerde uygulamadan yararlanabilirsiniz.

9- Hello Talk

hello talk

Dünyanın her yerinden dil öğrenmek isteyen insanlarla bir araya gelebileceğiniz bir diğer yeni nesil uygulama da HelloTalk. Kariyer sahibi insanlar ve daha birçok kesimden üye ile tanışarak sosyal ağınızı güçlendirme, yeni kültürleri keşfetme ve sohbet etme imkânı bulabilirsiniz. Ücretsiz olan uygulama hem sesli hem yazılı olarak insanlarla iletişim kurmanızı sağlıyor. 

Okumak İstersen: İngilizce Nasıl Öğrenilir?

10- Quiz your English

Bir sınava hazırlanıyorsanız, Quiz your English yeni favori uygulamanız olacak! Cambridge Assessment English tarafından tasarlanmıştır ve Cambridge B2 First ve IELTS için özel olarak hazırlanmış seviyeler vardır. Eğer yaklaşan bir Cambridge sınavınız varsa, uygulamada vakit geçirmek tüm bu yoğun hazırlıktan sonra biraz rahatlamanızı sağlayabilir. Arkadaşlarınıza ve ailenizle birlikte bile oynayabilirsiniz!

11- The British Council

Bu, dil bilgisini kavramak için harika bir uygulama. Learn English British Council uygulamasında çeşitli konularda dersler ve oyunlar bulunur. Başlangıç seviyesindeki Emirler, Sorular, basit konular ve Gerunds’dan başlayarak, Modal Zorunluluk ve Zorunluluk Fiilleri üzerine ileri düzey derslere kadar – herkes için bir şeyler var. Bitirdikten sonra, ilerlemenizi kontrol etmek ve ne kadar geliştiğinizi görmek için kendinizi uygulama üzerinden test edebilirsiniz.

12- Beelingu

beelingu

Bu hikaye anlatma uygulaması, okuma pratiği yapmak için mükemmeldir. İki farklı dilde yan yana bir hikaye anlatmak için akıllıca tasarlanmıştır. Önce İngilizce okursunuz, sonra kendi dilinizde kontrol edebilirsiniz. Karaoke tarzı metin, aynı anda hem dinlemenize hem de okumanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, çocuklara yönelik klasikler ve popüler masallardan bilim ve teknoloji hakkındaki makalelere kadar seçilebilecek pek çok ilginç içerik var. İngilizce okumak artık ilginçleşti! Daha detaylı bilgi ve indirme linki aşağıdadır:

13- Grammarly 

Yazınızı geliştirmenize yardımcı olacak birçok uygulama var. Ve HelloTalk gibiler sizi ana dili İngilizce olan birine bile bağlar. Ancak anında düzeltmeler arıyorsanız, Grammarly en iyi seçeneğinizdir! Yalnızca hataları kontrol etmekle kalmaz, aynı zamanda aynı hatayı tekrar yapmamak için hatanızın açıklamasını da verir. Telefonunuzda kullanmak için indirin ve nereye giderseniz gidin yazımınızı kontrol edin. Daha resmi konuşmak ister misiniz? Grammarly ses tonunuzu da kontrol eder, böylece bir daha asla yanlışlıkla gayri resmi bir e-posta göndermezsiniz! 

14- BBC Learning English

bbc english

BBC Learning English kesinlikle bir üne sahiptir ve İngilizce öğrenme uygulamaları da farklı değildir! Bu uygulamanın en sevdiğimiz özelliği, izlemesi sadece 3 dakika süren mini günlük derstir. Yeni sözcükler öğrenin, haberleri dinleyin ve günlük İngilizce pratik yapın. Detaylı bilgi ve siteyi ziyaret etmek için:

15- Babbel

bbc english

Babbel’in odak noktası size gerçek hayattaki konuşma İngilizcesini öğretmektir. Kurslar 15 dakikalık derslere bölündüğü için her gün kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır.

Gerçekçi sohbetlerle öğrenecek ve pratik yapacaksınız. Babbel, sesinizi bile dinleyebilir ve İngilizce telaffuzunda size yardımcı olabilir. Ayrıca öğrendiklerinizi hatırlayacağınızdan da emin olabilirsiniz, çünkü Babbel size unutmadan önce önemli dersleri gözden geçirmenizi hatırlatacaktır.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Kursu

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı