İngilizce Öğrenme Setleri İle İngilizce Öğrenmek


İngilizce Neden Ortak Dildir?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek, günümüzün kariyer ve daha birçok önemli konularda, en büyük gereksinimlerinden. İlköğretimde, lisede ve üniversitede aldığımız eğitimler İngilizce öğrenmemiz için yeterli oluyor mu peki?

Maalesef.

Üniversiteden mezun dahi olsa, birçok kişi İngilizce konusunda bir eksiklik hissediyor. Belki teorik anlamda çok iyi bir eğitim alınmış da olabilir, ancak İngilizce pratiği olmadıkça, bu çok zor. Bu da İngilizce öğrenme setleri gibi ek ihtiyaçlar doğuruyor. İngilizce kurslarına gitme ihtiyacına neden oluyor, ve ek giderler söz konusu oluyor. Dikkat ederseniz, İngilizcesi çok gelişmiş olan kişiler,

  • ya work and travel’a gitmiş,
  • ya Erasmus programına katılmış,
  • ya da eğitim dili İngilizce olan kişilerdir.

Eğer siz bu fırsatı bulamadıysanız, İngilizce öğrenme setleri gibi, özel İngilizce kursları gibi takviyelere ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak oradan elde edeceğiniz fayda da tartışılır, zira ezber programları, birebir dahi olsa klasik İngilizce kursları, setler ciddi anlamda İngilizce için yeterli düzeyde değildir.

İngilizce öğrenme setleri ile İngilizce öğrenmek

İngilizce öğrenme setleri olarak, piyasada satışta olan setler genellikle kitaplar, CD’ler ve benzeri eğitim dökümanları ile sunuluyor. Ancak unutulan bir şey söz konusu ki, herkesin İngilizce seviyesi farklı ve farklı temeller üzerine, aynı tarzda, ezbere dayalı set öğeleri ile aynı katkı alınamayabilir. İngilizce öğrenme setleri satın alarak, İngilizcenizi sorunsuz bir şekilde ilerletebileceğinizi düşünüyorsanız, bu maalesef oldukça zor.

İngilizce öğrenmeyi düşünenler için, online konuşma programı

Günümüzde, eğitimcilerin ezbere dayalı teknikleri tamamen terk edip, deneyime dayalı eğitim doktrinlerini sunması ile birlikte, İngilizce de bir değişime uğradı. Bu kapsamda, İngilizce öğrenmeyi düşünenler için, İngilizcesi ana dili olan kişiler ile online olarak konuşarak kurs alma konsepti popüler oldu. Türkiye’de de, Konuşarak Öğren ile popüler hale gelen İngilizceyi deneyim ile öğrenme metodu her seviye için uygun.

Giriş düzeyinde yani A1 İngilizce seviyesinde, orta düzeyde, ya da ileri düzeyde İngilizceye sahip bir profesyonel olsanız dahi, İngilizce tekrarı için, pratiği için mutlaka siz de konuşarak öğren sisteminden faydalanmalısınız. Artıları nelerdir diye merak ediyorsanız sıralayalım:

Günde on dakika, yirmi dakika gibi süreler ayırarak, zaman kaybı yaşamazsınız.

Skype üzerinden görüşme yaparak, telefon ya da bilgisayar üzerinden görüşebilirsiniz.

Hatalarınızı, eğitmeninizden geri bildirim alarak, daha az hata ile, kendinizi geliştirerek ilerleyebilirsiniz.

Normalde insanların İngilizce konuşmak için yurt dışına giderek, çok ciddi harcamalar yaptığını düşünürsek, siz son derece uygun bir rakama, bunu düzeninizi bozmadan yapmış olacaksınız!

Bilgi almak ve ücretsiz denemek için: www.konusarakogren.com

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı