İngilizce Öğrenmede Başarılı Olmak


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmede bir türlü başarılı olamadıysanız bunun nedenini bulmanız gerekir. Bugünkü yazımız sizi bu zahmetten kurtaracak. Çünkü İngilizce öğrenmede başarılı olmak için ne yapmak gerek, bir türlü İngilizce konuşmayı başaramamanın nedenleri nelerdir bunları araştırdık. Önce İngilizce konuşamamanın nedenlerine bir bakalım.

İngilizce konuşmayı neden başarmak

Aylarca hatta yıllarca İngilizce eğitimi almanıza rağmen hala İngilizce konuşamıyor musunuz? Şimdi nasıl çalıştığınıza bir bakalım. İngilizce konuşamayanların aldığı dil eğitimleri incelendiğinde konuşma ve dinleme odaklı değil yazma ve ezberleme odaklı ve gramer ağırlıklı olduğunu görüyoruz. Tamam, yazın çizin ama yazdıklarınızı cümlelere döküp pratik yapmadığınız sürece akıcı bir İngilizce konuşmayı beklememek gerek. Pratik yapmak için imkânınız mı yok? O zaman vakit kaybetmeden eğitim yönteminizi değiştirin.

Süreç odaklı İngilizce

İngilizce kursuna başlayanların hedefi kısa sürede İngilizce konuşmaktır. İngilizce öğrenmek bir süreçtir. Hemen sonuca ulaşmak ve bunu başarmak için öğrenmeniz gerekenleri gözünüzde büyütmek işinizi zorlaştırmadan ve gözünüzü korkutmaktan başka bir işe yaramaz. Adım-adım dinleyerek ve konuşarak İngilizce öğrenmelisiniz. Sonuca değil sürece odaklanın ve her konuyu özümseyerek geçin.

İngilizce çalışıyorum ama konuşamıyorum

İngilizce öğrenmek isteyip de bir türlü başlamamak veya çaba sarf etmemek, çalıştığı halde bir türlü ilerleme kaydedememek, “tamam bu sefer oldu konuşacağım” dediğiniz halde ilk soruda kilitlenmek sadece sizin yaşadığınız sıkıntılar değil. Sorun tamamen çalışma şekliniz ve aldığınız eğitimle alakalı. İşin özü İngilizce çalışmayı bilmiyoruz. Dağ gibi kitaplar CD ler alıyor bir müddet sonra sıkılıp bir kenara atıyoruz. Çok çalıştığımızı düşünüyor fakat konuşmaya geldi mi iki lafı bir araya getiremiyoruz. Çünkü İngilizceye nasıl çalışacağımızı aslında bilmiyoruz.

İngilizceyi zorlaştıran sizsiniz

Öncelikle bilmeniz gereken bir şey var ki İngilizce öğrenmek için hiçbir engeliniz yok. Engelleri siz yaratıyorsunuz. Günümüzde 7’den 70’e herkes İngilizce öğreniyor. Peki, onlar İngilizce konuşmayı nasıl öğreniyor? Onlar konuşarak İngilizce öğreniyor. Ezbere veya sadece gramere odaklanarak değil. İngilizce konuşmayı öğreten eğitim şekli ise online İngilizcedir. Hem de ana dili İngilizce olan bir öğretmen eşliğinde… Bilgi alın, ücretsiz şekilde deneyin!

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı