İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Site


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmenin önemi ile ilgili ne söylesek az. Öğrenciler, profesyoneller, hayatın içindeki herkes için İngilizce mühim bir konu. Ancak Türkiye’de ne yazık ki İngilizce bilme oranı, Avrupa ortalamasının altında. Zorunlu eğitim ve sonrasında lisedeki İngilizce eğitimiyle, belli bir düzey İngilizceye ulaşsak da sonrasında dilden kopuyor, unutuyoruz. Peki İngilizceyi nasıl öğreneceğiz?

İngilizce öğrenmek için hiçbir zaman geç değil

İngilizce eğitiminde, dönem dönem modeller değişmektedir. Çağın trendleri doğrultusunda kimi zaman kitaplar, kimi zaman video setler, kimi zaman ise farklı eğitim modelleri ön plana çıktı. Günümüzde ise bir numaralı İngilizce öğrenim trendi, internet üzerinden alınan eğitim. İnternetten konuşarak İngilizce öğrenme, kelime öğrenme, gramer bilgisi geliştirme ve birçok farklı seçenek mümkün. Bilgisayardan, akıllı telefondan günün her anı siz de kendinizi geliştirebilirsiniz. Ancak internette İngilizce öğrenmek adına en faydalı, en iyi site nedir diye merak ediyorsanız, bunun için bir öneri listesi sunalım.

İngilizce Öğrenmek İçin En İyi Site

En iyi İngilizce öğrenme sitesi derken, bunu elbette ki kategorize etmek gerekiyor. Nitekim her platform farklı bir açıdan eğitiminize katkı sağlar. Mobil uygulama, web site ve diğer online öneriler ile devam edelim.

İngilizce kelime öğrenmek için internet siteleri: Kelime öğrenmek için Wordly!

İnternetten hizmet veren eğitim sitelerinin en etkili olduğu konulardan bir tanesi kelime bilgisi geliştirme. Hatırlatmaya yönelik ve anlamı insana öğretmeye dönük modellerle, kelime öğrenme siteleri başarılı. Bunlar içinde test sitelerini önerebiliriz. Google’da English word tests araması ile bu sitelere ulaşabilirsiniz. Ancak özellikle mobil uygulama olarak kelime öğrenme konusunda Wordly, en iyi uygulamalardan bir tanesi. App Store ve Google Play’de “wordly” araması yaparak bu ücretsiz uygulama ile İngilizce kelime bilginizi geliştirebilirsiniz.

Wordly her gün size bir ya da birkaç kelimeyi bildirim olarak gönderiyor, ezbere değil tekrara dönük bir sistem ile kelime haznenizi genişletiyor.

İngilizceyi konuşturarak öğreten internet sitesi

İngilizce öğreniminde, ezbere değil pratiğe dönük bir sistem geliştiren Konuşarak Öğren, 30 binin üzerinde online eğitim alan öğrencisi ile online İngilizce eğitiminin lider markası. Peki burada nasıl bir eğitim sunuluyor?

  • Anadili İngilizce olan ABD’li eğitmenler ile her gün online görüşme gerçekleştiriyorsunuz
  • Skype üzerinden konuşma gibi bir esneklik söz konusu, mobil olarak da eğitim alınabilmekte
  • 10 dakika, 20 dakika gibi kısa süreler ile, günün “müsait olduğunuz” anında eğitimler veriliyor
  • Eğitmen her dersin sonunda eksik noktalarınızı raporlayarak, kendinizi geliştirmenizi sağlıyor
  • Giriş düzeyinde, yeni İngilizce öğrenenler dahi her gün İngilizce konuşarak, İngilizce konuşabilme özgüvenini yakalıyor, bu da kendi gelişimine ciddi bir katkı sağlıyor.

Hepsini üst üste koyduğumuzda, İngilizce öğrenmek için en iyi sitelerden biri olarak KonuşarakOgren.com gösterilebilir. Üstelik bu sistemi denemesi ücretsiz. Dilerseniz İngilizce öğrenmeye dair tüm püf noktalarını derlediğimiz İngilizce öğrenme yolları rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı