İngilizce Öğrenmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?


İngilizce Öğrenmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek isteyenlere o kadar çok yöntem tavsiye edilir ki adeta kişinin kafası karışır. Zaten karışmasını da yadırgamamak gerek. Özellikle ticari amaç güden kurslar, eğitim setleri vs. hem masraflı hem de İngilizce öğrenme bakımından para tuzağıdır. Hele ki 5 günde 15 günde İngilizce öğretmeyi vaat edenler nasıl böyle büyük bir iddiada bulunabilir aklımız almıyor. Bu kadar basit olsaydı çevremizde İngilizce bilmeyen kalmazdı diye düşünüyoruz..

Büyük vaatlere kanmayın

İngilizce Öğrenmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?

Herkes ister, ama 3 ayda İngilizce öğrenemezsiniz.

İngilizce öğrenmek için kendinize bir yol belirleme sürecinde kesinlikle çok kısa sürede İngilizce öğreteceğini vaat edenlere inanmayın deriz. Çünkü İngilizce öğretmek profesyonellik, öğrenmek ise emek ister. En iyi eğitim şeklinde bile 15 günde İngilizce öğrenmek sadece birkaç kelime ve gramer bilgisi ile sınırlı kalacaktır. En önemli nokta olan konuşmaya ise hiç girilemez. Dinlemeden, dinlediğini anlamadan ve özellikle konuşmadan İngilizce öğrenilmez.

En verimli öğrenme şeklinizi belirleyin

Herkesin İngilizce öğrenme becerisi farklıdır. Çünkü herkesin beyni farklı çalışır. Mesela kimisi kelime ezberlemek için sürekli yazarken kimisi kelime oyunu oynayarak daha çok verim alır. Bu konuda tereddütleriniz var ve nasıl en hızlı İngilizce öğreneceğinizi kestiremiyorsanız, sizlere herkeste aynı başarılı sonucu veren online eğitimleri öneriyoruz. Online İngilizce kişiye özeldir. Bu demek oluyor ki seviyenize, öğrenme hızınıza ve çalışma tarzınıza uygun bir eğitim alacaksınız.

Ücretsiz İngilizce deneme

 

Online İngilizce eğitimi ile ilgili tereddütleriniz varsa öncelikle ücretsiz deneme kursu alabilirsiniz. Göreceksiniz ki tam da aradığınız İngilizce eğitimi. Seviyeniz belirlendikten sonra kaldığınız yerden en etkili ve en eğlenceli İngilizce eğitimini alacaksınız. Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızdan skype üzerinden İngilizce eğitim almanın keyfini yaşadıktan sonra başka bir kurs aramayacaksınız. 10-20 veya 30’ar dakikalık konuşma üzerine kurulu olan online eğitimlerle kısa sürede seviye atlayarak ilerleme kaydedeceksiniz. En önemlisi de hemen İngilizce konuşmaya başlayacaksınız.

Aynı anda konuşun okuyun ve öğrenin

Online İngilizce eğitiminde her gün yeni bir eğitim konusu üzerine konuşacak, okuyacak ve öğreneceksiniz. Ünite sonlarında testleri cevaplayacak ve başarı grafiğinizi izleyeceksiniz. Her bir dersiniz kayıt altına alındığından istediğiniz zaman geçmişi tekrar gözden geçireceksiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı