İngilizce Öğrenmek İçin Program Önerileri


İngilizce Öğrenmek İçin Program Önerileri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İnternet sınırsız bir derya.. Ürün ve hizmet araştırması mı yapacağız, mağaza-mağaza gezmektense hemen internete sarılıyoruz. Gazete, dergi, kitap, makale mi okumak istiyoruz, satın almaktansa internette istediğimiz yayını açıp okuyoruz. Film, dizi veya belgesel izlemek içinse yine internet bulunmaz bir nimet. En önemlisi de mükemmel bir eğitim kaynağı. İngilizce öğrenmek isteyenler her gün binlerce İngilizce kelime ve cümleleri arama motorlarına yazıp araştırma yapıyor, nasıl İngilizce öğrenebileceğini merak ediyor, İngilizce öğrenmek için program indiriyor. Biz de sizlere birkaç İngilizce eğitim programı önereceğiz. Her birinin kendine göre farklı özellikleri var.

İngilizce öğrenmek için program | Konuşarak Öğren

Dünyanın en başarılı eğitim modellerinden birisi olarak adlandırılan deneyim yolu ile öğrenme, Türkiye’de www.konusarakogren.com sayesinde on binlerce kişiye ulaşmaktadır. Konuşarak Öğren sayesinde günün 10-20-30 dakikalık gibi zaman dilimlerinde ABD’de yaşayan anadili İngilizce olan kişiler ile görüşerek, siz de İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

FluentU

İngilizce video zengini bir sitedir. Gerçek hayattan aldığı haber, müzik ve reklam gibi videolarla günlük konuşma dilini sergileyerek İngilizce öğrenmek isteyenlere yardımcı olmaktadır. Gerek android gerekse ios platformlarda çalışır. İngilizce talk show izlemeyi sevenler bu siteden çok hoşlanacak. Öğrenilen kelime ve cümle kalıplarının test edildiği quizler ve oyunlar ise kullanıcı için düşünülmüş güzel detaylar. Bu arada öğrenilen kelimelerin kaydını yapması da bir başka güzel tarafıdır.

Voscreen

İngilizce öğrenmek için film izlemeyi tercih edenlerin çok beğeneceği bir sitedir. Çünkü filmlerden aldığı kesitlerle İngilizce öğretmeyi amaçlamakta, hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçirmeyi sağlamaktadır.

Rosetta Stone

Online İngilizce eğitiminde adını duyurmuş sitelerden biridir. Kendine has özellikleri ile dikkat çeker. İngilizceyi İngilizce dili ile öğretmektedir. Kelimeleri öğretirken görseller kullanmakta, kelimeler cümlelere döküldüğünde cümle ile alakalı yine bir tablo ortaya çıkmaktadır. Yani hem dile, hem göze hem de kulağa hitap eder.

Mitsuku Chatbot 🙂

İngilizce Öğrenmek İçin Program Önerileri

Eminiz İngilizce öğrenme konusunda, İngilizce pratiğinde daha önce bir Chatbot önerisi almadınız! Mitsuku, bir yazılımcı tarafından geliştirilmiş bir yapay zeka programı. İngilizcek yazışabileceğiniz chat robotu size mantıklı cevaplar veriyor, sorular soruyor. Kulağa ilginç geçebilir, denemek isterseniz Google’a chatbot yazmanız bile yeterli… Keyif verici sohbetler edebilirsiniz…

Daha detaylı bilgi almak için İngilizce Öğrenme Programı yazımıza da göz atın

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı