İngilizce Öğrenmek İstiyorum Diyenler Müjde!


İngilizce Öğrenmek İstiyorum Diyenler Müjde!
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenme çabaları bazen yarım kalır ve rafa kaldırılır. Hele ki birkaç yöntemi denemesine rağmen İngilizce öğrenemeyenler için epey zor bir dil gibi gözükür. Gramer öğrenilir, kelime ezberlenir ama bir türlü konuşmaya başlanamaz. İngilizce bilmek okumak, yazmak ve anlamadan ibaret değildir. Kâğıt üzerinde başarılı olanlar konuşmada kendilerini ifade edemedikleri için çok istedikleri bir fırsatı kaçırabilir. Sözün kısası İngilizce bilmenin özü konuşmaktan geçer. İngilizce öğrenmek istiyorum diyorsanız, aşağıdaki önerilerimizi dikkatlice okuyun efendim. 🙂

İngilizce eğitimciyle baş başa öğrenilir

İngilizce Öğrenmek İstiyorum Diyenler Müjde!

İngilizce öğrenmek istiyorsanız İngilizce seviyenizden öğrenme yeteneğinize kadar her şeyi ile size hitap eden ve size özel bir eğitim seçmelisiniz. Yani öğretmeninizle baş başa olmalı, bire bir eğitim almalısınız. Hemen aklınıza özel ders geldi değil mi? Evet özel ders almak diyebiliriz. Ama bu özel dersi ana dili İngilizce olan bir eğitmenden aldığınızı da düşünün lütfen. Gözünüzün önünde mükemmel bir İngilizce eğitimi canlandığını biliyoruz. İşte bu eğitimin adı online İngilizce eğitimi.

Öğretmeninizi siz seçin

Online İngilizce eğitimi almaya karar verdiniz ve eğitim alacağınız kurumu seçtiniz. Öğretmeninizi, çalışma saatinizi ve çalışma sürenizi de seçiyorsunuz ve ev ortamında en verimli dil eğitimini alıyorsunuz. Günün keşmekeş yoğunluğunu geride bırakıp en yüksek verimi alacağınız bir saat diliminde en etkili İngilizce eğitimini aldıktan sonra sonuç almamanız mümkün değil. Çünkü bu yöntemle on binlerce insan İngilizce öğrendi ve birkaç ayda sorunsuz bir şekilde İngilizce konuşmaya başladı.

Amerikalı İngilizce öğretmenler evinizde

Canlı sınıflarda sürekli İngilizce konuşarak ve görsel olarak dil eğitimi alarak İngilizce öğrenmeye hazır mısınız? Öğrendiğiniz her kelimeyi mükemmel telaffuz edecek, edemediğiniz zaman karşınızdaki eğitmeniniz tarafından uyarılarak en iyi telaffuzu öğrenmeye teşvik edileceksiniz. Üstelik size özel kayıt sistemi ile dilediğiniz zaman eski dersleri dinleyebilir, hatalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Konuşarak İngilizce öğrenmek işin özü demiştik. Online İngilizce eğitimi tamamen konuşturmaya yönelik olduğundan tam da aradığınız eğitim şeklidir.

 

Online İngilizce eğitim konusunda Türkiye’nin en meşhur platformu olan Konuşarak Öğren’i inceleyerek siz de bilgi alabilirsiniz. Üstelik, denemesi ücretsiz:)

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı