İngilizce Öğrenmek Neden Önemli?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Evrensel bir dil olan İngilizceyi biliyor olmanın o kadar çok avantajları var ki. Dünya üzerinde kabul görmüş ve milyonlarca insanın konuştuğu bir dil olarak artık günümüzde İngilizce öğrenmek adeta zorunlu hale geldi. Bazıları için yabancı dil öğrenmek hobi olsa da günümüzde İngilizce öğrenmek hobi olmaktan öte bir ihtiyaç oldu. Çünkü artık neredeyse İngilizce istenmeyen bir iş ilanı yok.

İngilizce evrensel bir dildir

Bu özellik bile İngilizceyi öğrenmek için geçerli bir sebep. Çünkü tüm dünyaya yayılması istenen kitap ve kaynaklar İngilizce basılıyor, filmler İngilizce seslendiriliyor ve sanatın tüm dallarında çalışmalar İngilizce olarak dünyaya duyuruluyor. Türkçe kaynak dışında bir kaynağa ihtiyaç duyulduğunda İngilizce biliyor olmanın avantajını artık siz düşünün.

İngilizce öğrenmek kariyerinizi yukarı taşır

Hiç İngilizce bilenle bilmeyen bir olur mu? Artık olmuyor. İthalat-ihracatın ve turizmin arttığı günümüzde İngilizce bilen personel arayan firmaların sayısı o kadar çok fazla ki. Dünyanın her yerinde geçerli bir dil olan İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşabilen bir bireyin önündeki tüm engeller ortadan kalkıyor. Hatta bazen İngilizce biliyor olmak diplomanın bile önüne geçebiliyor. Yurt dışı ile iş ilişkileri olan bir firma çalışanının İngilizceyi iyi derecede biliyor olması çok önemlidir. Bu nedenle akıcı İngilizce konuşabilen personel arar. Seçici firmalar sektörün lider firmalarıdır. Bu da kariyer ve kaliteli yaşam demektir.

İnterneti aktif kullanabilmek için İngilizce şart

Yabancı kaynakları okuyup anlayabiliyor olabilmek, farklı kültürleri yakından takip etmek, İngilizce film ve dizileri alt yazısız izleyebilmek için İngilizce bilmek gerekiyor. İnternet sınırsız bir kaynak olarak kullanıcılara her şeyi sunuyor. Tabi İngilizce bilene..

Eğlence dünyasının kapılarını İngilizce öğrenerek aralayın

Eğlence dünyasını yakından tanıyanlar bilir. Oyunlardan filmlere, dizilerden tatillere kadar İngilizce bilenler gerçekten eğlencenin tadını tam manası ile çıkarıyor. En güzel oyunlar İngilizce, ödüllü dizi ve filmler İngilizce, teknolojik cihazlar ve kaynaklar İngilizce. Daha saymamıza gerek yok sanırım. Yurtdışı tatillerinde veya turistik yurt içi tatillerde yabancılarla iki çift laf edememek oldukça can sıkıcı. Oysa İngilizce bilen biri için bunların hiçbiri sorun değil. Dizi ve filmleri alt yazısız izleyip her sahneyi izleme keyfini yaşıyorlar.

 

İnternette binlerce oyunu İngilizce biliyor olmanın verdiği kolaylıkla oynayarak hayatlarına renk katıyorlar. Tatillerde ne iletişimde sorun yaşıyor ne de yeni arkadaşlıklar kurmada bocalıyorlar. Kısaca hayatın tadını çıkarıyorlar….

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı