İngilizce Öğrenmeye Hemen Başlayın!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

İngilizce öğrenmeye hemen başlamak istiyor fakat nerden nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız bugünkü yazımız size yol gösterecektir. İngilizce bilmenin avantajlarının oldukça fazla olduğu günümüzde siz de artık İngilizce öğrenmeye karar verdiyseniz sırada İngilizceyi nasıl öğreneceğiniz konusu var. Hemen kurs araştırmaya veya yakın çevrenize danışmaya başlamış olabilirsiniz. Bize göre bunlarla kafa yormayın. Çünkü en etkili ve en verimli İngilizce öğrenme şekli nedir merak ettiğinizi biliyoruz. Aklınıza gelen öğrenme yöntemlerini bir kenara bırakın ve online İngilizce ile hemen İngilizce öğrenmeye başlayın!

İngilizce öğrenmeye online İngilizce ile başlayın

Hangi kursa giderseniz gidin farklı seviyelerdeki birçok öğrenci ile aynı sınıfta ders almak zorunda kalacaksınız. Ne kadar seviye tespit sınavı yapılsa da herkesin İngilizce bilgisi farklıdır. Ortalama bir değerle birçok öğrencinin aynı sınıfta dil eğitimi aldığı kurslarla bire bir İngilizce eğitiminin alındığı online İngilizce kursları karşılaştırılamaz. Üstelik evden dışarı çıkmadan dilediğiniz saatte alacağınız bir İngilizce eğitimi olan online İngilizcede ana dili İngilizce olan öğretmenler sizlere ders veriyor.

konusarakogren

Hemen İngilizce öğrenmeye nasıl başlanır?

Öncelikle online İngilizce eğitimi veren bir siteye üye olun. Türkiye’de bu alanda lider adres olan Konuşarak Öğren’i ücretsiz deneyerek başlayabilirsiniz!

Günlük faaliyetlerinizden arta kalan bir zaman dilimi belirleyin ve o saatte İngilizce eğitimi alın. Öğretmeninizi seçin ve hemen canlı sınıflarda Skype üzerinden öğretmeninizle İngilizce konuşmaya başlayın. Hemen İngilizce öğrenmeye online İngilizce eğitimi ile başlayabilirsiniz. Seviyeniz belirlensin, öğretmeninizi seçin ve istediğiniz zaman ve yerde düzenli olarak İngilizce eğitimi almaya başlayın.

İngilizce öğrenmenin en kolay ve en hızlı yolu

Birkaç ayda İngilizce konuşmaya başlamanın yolu bire bir İngilizce eğitiminden geçmektedir. Seçilen eğitim yöntemi dinleme ve konuşma üzerine olmadığı sürece İngilizce konuşmaya başlamak çok zordur. Online İngilizce kişiye özel platformu ile dinleme ve konuşma odaklı bir eğitim olup her ünite sonu yapılan testlerle öğrenilenlerin pekiştirildiği bir sistemdir. Kayıt sistemi ile alınan dersleri tekrar dinleme imkanı olup yapılan hatalar gözden geçirilir. Ders sırasında karşılıklı konuşma şeklinde geçen sürede telaffuz hatalarını öğretmen hemen düzeltir ve en doğru telaffuzu öğrenmenizi sağlar.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı