İngilizce Öğrenmeyi Engelleyen Faktörler


İngilizce Kaynak Arayanlar İçin Kapsamlı Liste
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmeyi engelleyen şeyleri, neden İngilizce öğrenemediğinizi hiç düşündünüz mü? Düşünmediyseniz belki de artık düşünmelisiniz. Çünkü İngilizce öğrenmek için öncelikle bu engellerin neler olduğunu irdelemeli ve engelleri ortadan kaldırmalısınız. Bugün İngilizce öğrenmenizi engelleyen faktörlerin belli başlıcalarını biz inceledik. Bizim bulduklarımız genelde İngilizce öğrenemeyenlerin öne sürdüğü engeller. Belki de bunlardan bir veya birkaçı sizin için de engeldir.

İsteksizlik

Aslında İngilizce öğrenememede öne sürülen engellerin tümünde belki sadece isteksizlik yatıyor. Yani gerçek anlamda İngilizce öğrenmek isteyip istemediğiniz. Bu demek oluyor ki önce gerçekten ama gerçekten İngilizce öğrenmeyi istemelisiniz. Sizleri motive edecek bir şeyler bulmalısınız. Çünkü İngilizce öğrenmeye kararlı olursanız tüm engelleri aşacaksınız. Mesela çalışıyorsanız İngilizce bilmenin size getireceği avantajları bir kağıda yazıp sıralayın. Sık-sık yurt dışına çıkıyor ve İngilizce bilmediğiniz için sürekli sıkıntı yaşıyorsanız İngilizce bilmeniz durumunda ne kadar rahat edeceğinizi düşünün. Çocuklarınız varsa İngilizce biliyor olsanız onlara nasıl yardım edebilirdiniz değil mi? Turistik bir beldede veya tatilde arkadaşlık anlamında kaçırdığınız fırsatların hiç birini kaçırmadığınızı düşünün. Yani İngilizce öğrenmeyi mutlaka önce kafanıza koyun.

Güvenilir kaynak

Güvenilir bir kurs, güvenilir bir öğretmen, güvenilir eğitim setleri v.s. Şimdiye dek gittiğiniz kurslar vaat ettiklerini vermemiş olabilir. Öğretmeniniz istediğiniz kalitede çıkmamış olabilir. Tüm bunları bir kenara bırakın. En güvenilir kaynak kaynağın kendisidir. İngilizce eğitiminde her geçen gün binlerce insana akıcı İngilizce öğreten online İngilizce eğitimleri en güvenilir kaynak olarak ilk sırada geliyor. Çünkü öğretmenler zaten ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler. Üstelik evden de çıkmanıza gerek yok.

Zaman bulamama

Birçok insanın bahanesi İngilizce öğrenmek için yeterli zamanının olmadığıdır. Aslında siz de biliyorsunuz ki İngilizce öğrenmek için öyle her gün saatlerce çalışmaya gerek yok. Planlı, sistematik ve verimli bir çalışma ile günde en fazla 1 saat çalışarak İngilizce öğrenebilirsiniz. Mesela online İngilizce eğitiminde derse başlamadan önce hazırlanıyor, derste 10, 20 veya 30 dakika zaman harcıyor, ders bitiminde de test çözerek, oyun oynayarak veya sizin için yapılan ders kaydını tekrarlayarak dersi tamamlıyorsunuz. Toplamda belki 1 saati bile bulmuyor. Konuşarak İngilizce öğreten online İngilizce eğitimi başarısını ispatlamış bir eğitim şeklidir.

Pratik eksikliği

Birçoğumuz İngilizceyi anladığını ama konuşamadığını söyler durur. İngilizce konuşturan bir eğitim olan online İngilizce zaten sürekli İngilizce konuşma pratiğinin yapıldığı bir eğitimdir. İngilizce konuşmak için her fırsatı değerlendirmeli, chat yapmalı, alt yazısız film izlemeli ve bir İngiliz’le konuşmak için fırsat kollamalısınız. Online İngilizce tüm bahanelerinizi yok eden bir dil eğitimi…

Bilgi almak istemez misiniz?

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı