İngilizce Pratik Konuşma Siteleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

İngilizce öğrenmeyi kafasına koyan ve öğrenme sürecinde İngilizce pratik konuşma siteleri ile pratik yapmak isteyenler için en azından pre-intermediate seviyesine çıkmayı sağlayan web sitelerini sizler için araştırdık. Günümüzde İngilizce bilmek özellikle eğitimde ve iş dünyasında çok önemlidir. Artık her alanda global bir dil olan İngilizce istenmekte, İngilizce bilenler avantajlı duruma gelmektedir. Kelime ve gramer bilgisi geliştirildiğinde iş bunları pratiğe dökmeye kalır. Konuşmadan İngilizce biliyorum demek yeterli değildir. Konuşmak için pratik yapmanın yolları araştırılmalı, bol-bol konuşarak pratik yapılmalıdır. Bunun için internette İngilizce pratik konuşma siteleri araştırılabilir. Birçok site bu işi çok iyi yapmaktadır. Bunlara örnek vermek gerekirse:

BBC Languages

Akademik seviyede yayınları ile eğitim veren kaliteli bir sitedir. İngilizce bilen ve ilerletmek isteyenler için kaliteli bir sitedir.

Polyglotclub

Pratik yapmak ve İngilizceyi ilerletmek için ikili konuşma fırsatı sunan bir sitedir. Dil değişim toplantıları da yapılmakta, birçok farklı dilde konuşma arkadaşı ile pratik yapılmaktadır.

Babbel

Dil bilgisi seviyesine göre profesyonel İngilizce eğitimi veren bir sitedir. Kursiyerler seviyelerine göre topluluklara alınmakta ve İngilizce konuşma becerileri geliştirilmektedir.

My Languange Exchange

Ücretsiz bir site olup pratik yapılan bir sitedir. Türkçe öğrenmek isteyenlerle iletişime geçilmekte, karşılıklı İngilizce Türkçe konuşulmaktadır.

How do you do

Birçok dilde pratik yapılabilen bir sitedir. Yazılı veya görüntülü bir şekilde konuşma yapılmaktadır. 10’ar kişilik konuşma gruplarına katılabilir, İngilizce pratik yaparak konuşma becerinizi ve bilginizi geliştirebilirsiniz.

Speaking7

Popüler chat sitelerindendir. Pratik bir şekilde kullanılmakta ve chat yapılarak İngilizce ilerletilmektedir. Seçilen kişilerle özel sohbet edilebilmekte, İngilizce pratiklerle günlük konuşma başta olmak üzere seçilen bir konu üzerinde konuşulabilmektedir.

Konuşarak Öğren

konusarakogren

Sonuç odaklı İngilizce öğrenim siteleri arasında en çok öne çıkan seçenek olan konusarakogren.com, anadili İngilizce olan eğitmenler ile birebir konuşarak, dile olan hakimiyetinizi güçlendiren bir sitedir. Konuşarak Öğren ile bugüne kadar on binlerce kişi iyi düzeyde bir İngilizceye kavuşmuştur.

Konuşarak Öğren ile ilgili bilgi almak ve ücretsiz denemek için www.konusarakogren.com anasayfasına gidebilirsiniz.

Unutmayın, İngilizceyi konuşacak kadar kendinize güvendiğinizde ancak İngilizceyi biliyorum diyebilirsiniz…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı