İngilizce Öğrenmenize Yardımcı En İyi İngilizce Pratik Siteleri


İngilizce Öğrenmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeli?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenirken ne kadar çok pratik yapılırsa öğrenilenler o kadar pekişmekte, akılda kalıcılığı daha sağlıklı olmaktadır. Kelime bilgisi ve gramer bilgisi pratiğe dökülmeli, cümle içinde kullanılarak konuşma ve anlama becerisi geliştirilmelidir. Pratik yapmak için günümüz internet çağında İngilizce pratik siteleri ile bu işi çok rahat yapabilirsiniz. İnternet ortamında pratik yapabileceğiniz birçok web sitesi bulunmaktadır.

En Popüler İngilizce Pratik Siteleri

Livemocha.com: Yazılı, sesli ve görüntülü bir şekilde pratik yapabilir, İngilizcenizi ilerletebilirsiniz. Güvenilir bir site olup birçok İngilizce öğretmeni ve dil öğrenmek isteyen öğrencilerin buluştuğu bir adrestir.

Languageforexchange.com: Ana dili İngilizce olan birçok insanla konuşarak pratik yapılabilecek bir sitedir. İstenilen İngilizce seviyesinde arkadaşlar bulunabilmekte, karşılıklı konuşma ve yazışmalarla İngilizce bilgisi keyifli bir şekilde geliştirilebilmektedir.

İngilizce konuşma pratikleri, İngilizce çeviri servisi için KonusarakOgren.com, en iyi yerli İngilizce pratik-İngilizce öğrenme sitelerinden. Kelime bilgisi için ise, wordly uygulamasını indirerek her gün bir kelime öğrenebilirsiniz.

konusarakogren

Englishbaby.com: Chat yapmak veya mektuplaşmak için arkadaşlar bulabilir, sık-sık yenilenen ders programlarından faydalanarak İngilizce pratik yapabilirsiniz.

Speak-english-today.com: Oldukça fazla üyesi olup skype üzerinden konuşma ve yazışma imkanı sağlamaktadır. Başlangıç, orta ve ileri seviyede İngilizce chat odalarından seviyenize uygun olanı seçebilir, kaliteli bir İngilizce pratik çalışması yapabilirsiniz. İngilizce pratik siteleri içinde sizin seçeceğiniz üyelerle görüntülü veya görüntüsü ya da sesli olarak pratik yapabilirsiniz.

İnterpals.net: Dünyada 155 ülke insanının bir araya geldiği oldukça kapsamlı bir sitedir. İngilizce pratik siteleri içinde konuşarak İngilizceyi ilerletebileceğiniz en kaliteli sitelerdendir. Üyeler önce kendilerini tanıtan bir yazı göndermekte ve diğerlerinin tanıtıcı yazılarını okuyarak iletişime geçmektedir.

Speaking24.com: Üyelik bile istemeyen, açılan pencereden bir nick name oluşturularak sohbet edilebilen bir sitedir.

Cleverbot.com: İngilizce öğrenmek isteyenleri bir araya getiren bir sitedir ve yazışmalar bilgisayarla yapılmaktadır. Yabancılarla yazışmak veya konuşmak istemeyenlerin tercih ettiği bir web sitesidir.

İngilizce pratik sitelerini internette araştırabilir, kendinize en yakın gelene web sitesinde pratik yaparak İngilizcenizi ilerletebilirsiniz. Uluslararası bir dil olan İngilizceyi ilerleterek daha iyi iş imkanlarını yakalayabilir, yurt dışı seyahatlerinde rahat ederek tatillerinizin tadını çıkarabilirsiniz. Okuma, yazma ve gramer öğrenerek kelime ezberlemenin yeterli olmadığını, öğrendiklerinizi konuşarak pratiğe dökmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı