İngilizce Quiz Çözmek İçin En İyi Siteler


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Quiz, İngilizcede test manasına gelen bir sözcüktür. Hemen her konuda okullarda quiz düzenlenebildiği gibi, İngilizce konusunda düzenlenen quizler de hem İngilizce kurslarında hem de derslerde karşımıza çıkıyor. İngilizce Quiz çözerek, İngilizcenizi ciddi manada geliştirebilirsiniz, tabii ki bunun en önemli yanı, size eksik noktalarınızı göstermek ve bilmediğiniz, eksik kaldığınız noktaları öğretmektir.

İngilizce Quiz nasıl çözülmelidir?

Eğer düzenli olarak devam ettiğiniz bir kurs varsa, ya da okullarda İngilizce eğitiminde, sürekli olarak quizler verilmiyorsa, yapmanız gereken quizleri farklı kaynaklardan bulmak. Buna ayrıca değineceğiz.

Size sürekli quiz sunan bir eğitmen kadrosundan İngilizce öğreniyorsanız, yapmanız gereken quizlerde yalnızca çoktan seçmeli bir durum olsa dahi, şıklara bakıp ve doğru/yanlış kontrolüne bakıp, hemen geçmemek! Mutlaka yanlışınızı görmelisiniz, eğer bir soruda hatanız varsa, doğru olan bir şıka bakıp geçmemeli, diğer tüm şıkların neden yanlış olduğunu da görmelisiniz…

İngilizce Quiz nasıl bulunur?

Şimdi geldik, eline düzenli olarak sınav geçmeyen, dolayısı ile kendisini sürekli olarak test şansı olmayan insanların yapması gerekenlere. İngilizce testleri, İngilizce quizleri belli başlı kaynaklardan bularak, bilgisayar ortamında çözmek mümkün, hatta çok kolay. Öyle ki yalnızca bilgisayardan değil, akıllı telefonlardan bile İngilizce quizler çözerek kendinizi geliştirebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, arama motorlarında ya da uygulama mağazalarında İngilizce Quiz, English Quizzes yazmanız yeterli. Aynı zamanda yine bu isimde ünlü bir uygulama mevcut, Quiz Up.

Quizler İngilizceyi geliştirir mi?

studying

Quiz Up’ta düşündüğünüz gibi ingilizce seviyesini geliştirmeye yönelik testler yer almıyor. Ancak çeşitli aktüel konular ile ilgili testleri interaktif şekilde çözebilir, ülke ve genel dünya sıralamalarını görebilirsiniz. Bunun iyi yanı, hemen her konuda testleri İngilizce bir şekilde çözüyor olmanın verdiği artıdır. Soru kalıpları, seçenekler, kısacası tüm dünya İngilizcedir.

İngilizce Quiz Siteleri

Birçok farklı Quiz sitesi, İngilizce eğitim portalında Quizler online olarak sunulmuştur. Dilediğiniz taktirde anında çözebilir, kendi seviyenizi görebilirsiniz. Genellikle kelime bilgisi üzerine kurulu bu quizler kimi zaman da cümle bilgisi üzerinedir.

  • -Learnersdictionary
  • -a4esl.org
  • -UsingEnglish, başlıca quiz siteleri arasında yer alıyor.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı