İngilizce Sınavlara Hazırlık Yapanlara Öneriler


İngilizce Sınavlara Hazırlık Yapanlara Öneriler
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce sınavları başta öğrenim yaşamı boyunca girilen ders sınavları olmak üzere, TOEFL, IELTS, GREE, GMAT, PTE ve YDS sınavlarıdır. Gerek akademik başarı gerekse kariyer olarak birçok kurum ve kuruluş İngilizce bilgisini ortaya koyan bir sınav sonuç belgesi istemekte, İngilizce bilgisinin belge ile kanıtlanmasını talep etmektedir. Her biri birbirinden ciddi sınavlar olan bu sınavlara nasıl hazırlanmalı, hangi dil kurslarına gitmeli bugünkü yazımızda bu soruların cevabını bulacaksınız.

İngilizce Sınavlara hazırlık için öneriler

TOEFL (Test of English as a Foreign Language): Amerikan ve İngilizce eğitimi veren üniversitelerde eğitim görmek için istenen bir sınavdır.

IELTS ((International English Language Testing System): Uluslararası bir İngilizce dil sınavı olup, yurt dışında üniversite eğitimi almak için girilir.

GREE (Graduate Record Examination): Yurt dışındaki üniversitelerde yüksek lisans yapmak için gereklidir.

GMAT (Graduate Management Admission Test): Lisansüstü yönetime geçiş sınavı olup Türkiye’de bazı üniversitelerin ve yurt dışındaki üniversitelerin belge istediği sınavdır.

PTE (Person Academic): Bilgisayar tabanlı uluslararası bir akademik dil sınavıdır. Birçok seçkin üniversitenin belge istediği bir sınav çeşididir.

YDS (Yabancı Dil Sınavı): Türkiye’de yapılan bir yabancı dil sınavı olup, birçok kurum ve kuruluşun İngilizce seviyesi için istediği bir sınavdır.

İngilizce sınavlara nasıl hazırlanmalı?

Yukarıda saydığımız sınavların her biri konuşma, dinleme, okuma ve yazma bakımından üst düzey başarı isteyen sınavlardır. Böylesine ciddi sınavlara hazırlanmak için profesyonel bir İngilizce dil eğitimi seçilmeli, sınav formatına uygun kaliteli bir eğitim alınmalıdır. İngilizceyi işinin ehli bir eğitmenden öğrenmek ve ana dili İngilizce olan biri gibi konuşmak istiyorsanız online İngilizce eğitimlere girmelisiniz. Ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerden mükemmel bir telaffuz eğitimi alabilir, kelime ve gramer öğretme bakımından en etkili İngilizce eğitimlerine katılabilirsiniz.

Tamamen konuşturmaya, dinlemeye ve dinlediğini anlayarak cevap vermeye yönelik olan online İngilizce eğitimleri, seviye tespit sınavından sonra canlı sınıflarda öğrencinin istediği saatlerde verilmektedir. İngilizce öğrenmenin garantili olduğu bu eğitimlerle her bir yabancı dil sınavından istediğiniz puanı alabilir, kariyer yaşamınızı istediğiniz noktalara getirebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı