Edinburgh’daki İngilizce Kursları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

ELA-Edinburgh

Edinburgh Şehir Merkezi’nin tam kalbinde, Princes Caddesi’ne sadece iki dakikalık yürüme mesafesinde yer alan, aile tarafından işletilen dinamik bir İngilizce dil kursu olan ELA’ da her sınıf  Edinburgh Kalesi’nden Firth of Forth’a kadar farklı ikonik manzaralara, okul da şehrin panoramik manzarasına sahiptir. 

10 yıldan uzun bir süredir eğitim alanında faaliyet gösteren okulun deneyimli eğitmenleri Genel, Akademik ve İş İngilizcesi programlarında benzersiz, ilgi çekici ve etkileşimli dil etkinliklerini kullanıyor. ELA-Edinburgh’ da bireysel ve grup ihtiyaçlarına uygun çeşitli İngilizce kursları bulunuyor.

Genel İngilizce Kurs fiyatları Grup derslerinde 1 hafta 9 saati 155 Euro’ dan, 12 hafta 25 saati 3.420 Euro’ ya kadar farklı saatler ve haftalar için değişiklik gösteriyor.

Öğrencilerine Kaliteli Aile Yanı, Öğrenci Evi, Otel, Hostel, Pansiyon, Özel Evler gibi konaklama seçenekleri de sunan okulun konaklama ücretleri 135 euro ile 500 euro arasında değişiklikler gösteriyor.

Edinburgh School of English

1969 yılında kurulan Edinburgh İngilizce Okulu, İskoçya’nın en ünlü caddesi tarihi Royal Mile’da,1820 tarihli görkemli binasında eğitim veren, iyi donanımlı ve modern bir dil okuludur.  Hem yetişkinlere hem de genç öğrencilere uyacak şekilde eğitim veren okul, yaz aylarında 7-17 yaş arasındaki çocuklar ve gençler için dil kursları sunmaktadır. İngiliz Edinburgh Okulu, İngilizce dil merkezlerinin ulusal birliği English UK üyesidir ve British Council tarafından akredite edilmiştir.

50 yıllık öğretmenlik deneyiminin avantajlarını sunan okulun müfredatı, yüksek başarıya ulaşan bir öğrenme ortamında İngilizce dilinin doğru ve akıcı bir şekilde kullanılması için tasarlanmıştır.

Edinburgh’un Eski Kent bölgesinin merkezinde bulunan okulda öğrenciler, ihtiyaçlarını ve hedeflerini belirlemek ve en uygun sınıfa yerleştirildiklerinden emin olmak için bir yerleştirme sınavına girer. 

Maksimum ilerleme kaydetmenize yardımcı olacak kişisel destek ve ilgi alabileceğiniz okul öğrencilerine hafta boyunca çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler sunar, bu da Edinburgh ve İskoçya’yı tanımalarına yardımcı olur. İskoçya’da geçirdikleri zamanın tadını çıkarmak için, öğrenciler hafta sonları gece ve gündüz gezilerinden Loch Ness gibi ünlü kalelere kadar seçim yapabilir, okul sonrası İngilizce pratiklerine devam etmeye teşvik edilirler. 

Ayrıca yurtdışından gelen öğrenciler için konaklama hizmeti de verilmekte ve ücretler 225 ila 512 GBP arasında değişmektedir.

Fiyat Bilgisi

Kişisel, akademik ve profesyonel ihtiyaçlara uygun çok çeşitli hazırlanan kursların fiyatları da farklılık gösteriyor. Sektörel ya da temel programa kayıt olursanız haftalık ödeyeceğiniz ücret 450 ila 620 pound arasında değişirken, Cambridge ya da IELTS sınavına hazırık programına kaydolursanız 620 pound ödemeniz gerekiyor. Tabii ki bunlar 1 hafta için belirlenen ücretler, 12 haftaya kadar eğitim almak istediğinizde haftalık ücretlerde indirim yapılıyor. Bunların dışında 3 farklı geliştirilmiş programları daha bulunuyor, bunların fiyatları ise haftalık 1000-1200 pound civarında. 

Edinburgh School of Language 

Edinburgh Dil Okulu, 2003 yılında yabancıların dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve her seviyede özel İngilizce kursları sağlamak için kuruldu. Edinburgh School of Language etkili, pratik, modern ve güvenilir yaklaşımı ile İngilizcenizi daha iyi bir iş bulmak için geliştirmek, bir üniversite kursuna başvurmak veya prestijli Cambridge sınavlarından birinde başarılı olmak istiyorsanız, sizlere  yüksek nitelikte öğretmenleri ve yardımcı kaynaklar konusunda en yüksek standartları sağlacak olan okullardan biri.

Ayrıca prestijli Cambridge First Sertifikası ve Gelişmiş Sertifika Sınavlarına hazırlamak için de kursları bulunan okulun  sınıfları en fazla 8 kişiliktir. Başlangıçtan ileri seviyeye kadar beş farklı seviyede İngilizce öğrenebilir ve herhangi bir Pazartesi günü derslere başlayabilirsiniz. Ders sürelerinin yaklaşık üçte biri konuşmayı, geri kalanı da diğer disiplinleri kapsar. Genel İngilizce kurslarında en fazla 6 kişilk sınıflar vardır ve tüm malzemeler kurs fiyatına dahildir.

Fiyat Bilgisi

  • 12 saat (haftada 3 saat) 90 euro
  • 24 saat (haftada 6 saat) 180 euro
  • 48 saat (haftada 12 saat) 320 euro
  • 60 saat (haftada 15 saat) 390 euro

Alba English

Alba English School’ un misyonu, büyüleyici tarihi, kozmopolit yaşam tarzı ve uluslararası festivalleri ile ünlü Edinburgh’ ta İngilizce eğitimi almak isteyen kişilere İskoçya’ da geçirdikleri zamanı en iyi şekilde değerlendirirken, iyi düzeyde İngilizce öğrenmelerini sağlamaktır. Herkesin İngilizce öğrenme ve İngilizcesini geliştirme şansına sahip olması gerektiğini düşünen okul yönetimi kapılarını 09: 00- 20:00 arasında açık tutuyor ve herkesin ders çalışabilmesine olanak sağlayacak şekilde esnek kurs saatleri sunuyor. 

Kalifiye, deneyimli ve dinamik öğretmen ekibi bulunan okul sadece Noel ve yeni yıl boyunca 3 hafta kapanıyor. 

Yurtdışından gelecek olan öğrenciler için dikkatlice seçilmiş ve düzenli olarak kontrol edilen aileler yanında konaklama imkanı da sunulmakta. Ev sahiplerinin de öğrencilerle konuşmaktan ve misafirperver bir ortam sağlamaktan mutluluk duyduğunu  belirten okulun tüm kitapları 25 Euro fakat Genel İngilizce kitabınızı temiz bir şeklide iade ederseniz 20 Euro’nuzu iade ediyor.

Neler dahil? 

  • Başlangıç Seviyesi Testi
  • Öğretmeninizden gelen günlük geri bildirimlerle Çevrimiçi Platforma erişim
  • Düzenli Değerlendirmeler
  • Kurs sonunda sertifika
  • Bedava internet
  • Ücretsiz İngiltere SIM kart

 Aylık Ücretli Kurslar

Tüm sınıflar (Genel İngilizce, IELTS, FCE, CAE, CPE ve Sınıf Dışında İngilizce) aynı maliyete sahiptir.   

Edinburgh’da yaşayan ve 4 ay veya daha uzun süre okuyan öğrenciler için. 

  • 1 haftalık ders:  1 saat 40 dakika, 4 hafta boyunca 68 Euro 
  • 2 haftalık ders:  3saat 20 dakika, 4 hafta boyunca 124 Euro 
  • 3 haftalık ders:  5 saat, 4 hafta boyunca 176 Euro 
  • 5 haftalık ders:  8 saat 20 dakika, 4 hafta boyunca 260 Euro 
  • 10 haftalık ders: 16saat 40 dakika, 4 hafta boyunca 480 Euro 

Yoğun Kurslar

Genel İngilizce, haftalık 16 saat 40 dakika olarak;

1-3 hafta için haftalık 165 Euro, 20 ve üzeri alırsanız haftalık ücret 100 Euro ya kadar düşüyor. Ek olarak sınav hazırlığı, sınav dışı İngilizce, uzmanlaşmış küçük grup dersleri fiyatları 20 saat için 120 ila 190 Euro arası, 25 saat için 270 ila 290 Euro arasındadır.

Özel Dersler

5 saat 150 Euro

10 saat 250 Euro

Basil Paterson Edinburgh

Basil Paterson, İskoçya’da İngilizce öğrenmek isteyen öğrencilerin tüm potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olan teşvik edici bir öğrenme ortamı sağlamaktır. Dünyanın her yerinden gelen 16 yaşından büyük 12 öğrenci ile gerçek bir uluslararası ortamda etkileşime girme fırsatı sunan okul, tecrübeli öğretmenleri ile öğrencilerinin amaçlarına ulaşmalarına yardımcı oluyor.

Gün bütün sınıflardan öğrencileri bir araya getiren bir sabah tartışma oturumu ile başlar. İlginç konular, yerel ve uluslararası haberler tartışma için eğitmenler tarafından özenle seçilir. Günün geri kalanı, farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde özenle tasarlanmış derslerden oluşur. Bunlar:

  • Kelime haznesi ve telaffuz üzerine odaklanma. (Öğretmenler konuşma becerilerinizi ve yeni kelime haznesiyle güveninizi geliştirmenize yardımcı olmak için rol yapma ve uygulama etkinlikleri kullanırlar)
  • Dil Odağı, gramer ve kelime bilgisine sahip sağlam bir temel geliştirmenize yardımcı olur.
  • Dil Pratiği, size bu dili otantik yazma ve konuşma görevlerinde kullanma fırsatı verir.
  • Dinleme, okuma ve yazma becerileri (yoğun bir odaklanma sağlar) 
  • Konuşma becerileri (öğrencilere rol yapma, tartışma, sunum ve akıcılık oyunları yoluyla konuşma ve akıcılık becerilerini geliştirme fırsatı sunar) 

Kurs ücretine şunlar dahil;

  • Kurs süresince çalışma materyalleri 
  • Sertifika ve kişisel rapor
  • Bireysel çalışma kaynakları
  • BT olanakları ve Wi-Fi
  • Haftada en az iki kez ücretsiz sosyal program etkinliği 

Edinburg’taki deneyiminizi olabildiğince eğlenceli hale getirmek için çeşitli konaklama seçenekleri sunan okulun konaklama ücretleri  225 ile 500 Euro arasındadır.

Fiyat Listesi

Tam zamanlı (08.45-15.45) veya yarı zamanlı (08.45-12.30) çalışmayı seçebilirsiniz. 

  • 2 – 3 haftalık tam zamanlı 434 Euro, yarı zamanlı 320 Euro
  • 4 – 7 haftalık tam zamanlı 404 Euro, yarı zamanlı 315 Euro
  • 8 – 11 haftalık tam zamanlı 374 Euro, yarı zamanlı 305 Euro
  • 12+  haftalık tam zamanlı 349Euro, yarı zamanlı 295 Euro

Aynı zamanda IELTS, Cambridge, Bireysel Öğrenim, festival, noel kurslarına ek olarak,  yetişkin grup sınıflarını ve bireysel dersleri birleştiren Kombinasyon İngilizce Dil kursları bulunmakta. Bu kursun haftalık ücretleri ise;

  • 2 – 3 haftalık tam zamanlı 1215 Euro, yarı zamanlı 781 Euro
  • 4 – 7 haftalık tam zamanlı 1185 Euro, yarı zamanlı 751 Euro
  • 8 – 11 haftalık tam zamanlı 1155 Euro, yarı zamanlı 721 Euro
  • 12+  haftalık tam zamanlı 1130 Euro, yarı zamanlı 696 Euro’ dur.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı