Gaziantep İngilizce Özel Ders Fiyatları 2021


Gaziantep İngilizce Tanıtımı (Kısa)
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Gaziantep Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan, ve ülkenin en kalabalık dokuzuncu yerleşkesi olan ilidir. Konumu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin kesişiminde bulunduğundan, tarım, hayvancılık ve madencilik oldukça gelişmiş, zengin bir ildir.

Gaziantep tarihçesi nedeniyle de sıkça ziyaret edilen, tarihi ve yöresel alanlarıyla da turizme açık bir kenttir. Liman kentlerine yakın olduğundan ulaşım olanakları da çok fazladır.

Gaziantep İngilizce Özel Ders Fiyatları

Her il de olabileceği gibi Gaziantep’te de İngilizce özel ders fiyatları çeşitlilik göstermektedir. Bu çeşitlilik, sizin öğretmende aradığınız özelliklere ve beklediğiniz şeylere göre değişmektedir. Bünyesinde Gaziantep Üniversitesini bulunduran bir il olduğu için bünyesinde öğrenci de barındıran bir ildir. Bu nedenle uygun fiyatlara da henüz mezun olmamış öğrencilerden de ders alabilme olanaklarına sahipsiniz.

Ortalama ders fiyatı aralığı saat başına 50-60 tl şeklindedir. Eğer gerçekten kaliteli veya İngilizce bir sınava yönelik özel ders arıyorsanız bu fiyat artacaktır. Fakat kendi bütçenize göre bir özel ders rahatlıkla bulabilirsiniz.

Konuşmanızı geliştirmek amaçlı bir ders istiyorsanız yabancı öğretmenlerden de özel ders alabilirsiniz. Bu yabancı öğretmenlerin de fiyat aralığı 70-100 tl arası olacaktır. Daha yüksek fiyatlı ders veren öğretmenler de mevcuttur, kimden ve nasıl bir ders almak istediğinizi özel ders alacağınız kişiyle konuşup karar verebilirsiniz ve böylece fiyatı da belirleyebilirsiniz, bunlar sadece Gaziantep’te bulunan İngilizce özel ders veren öğretmenlerin yüzeysel ücretleridir.

Konuşarak Öğren ile Online İngilizce Özel ders imkanı!

Konusarakogren.com ile istediğiniz her yerden İngilizce özel ders alabilirsiniz!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce özel Ders

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı