Audrey Hepburn İngilizce sözleri Quotes


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Audrey Hepburn ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Audrey Hepburn sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 

  • “The most important thing is to enjoy your life—to be happy—it’s all that matters.”

“En önemli şey hayatınızın tadını çıkarmak – mutlu olmak – önemli olan bu.”

 

  • “Nothing is impossible, the word itself says ‘I’m possible’!”

“Hiçbir şey imkansız değil, kelimenin kendisi ‘Mümkünüm’ diyor!”

 

  • “I love people who make me laugh. I honestly think it’s the thing I like most, to laugh. It cures a multitude of ills. It’s probably the most important thing in a person.”

“Beni güldüren insanları severim. Dürüst olmak gerekirse, en çok sevdiğim şey, gülmek için düşünüyorum. Çok sayıda hastalığı iyileştirir. Muhtemelen bir insandaki en önemli şeydir. ”

 

  • “The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. The beauty of a woman is seen in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides. True beauty in a woman is reflected in her soul. It’s the caring that she lovingly gives, the passion that she shows & the beauty of a woman only grows with passing years.”

“Bir kadının güzelliği giydiği kıyafetlerde, taşıdığı figürde veya saçlarını tarama biçiminde değildir. Bir kadının güzelliği gözlerinde görülür, çünkü bu kalbin giriş kapısıdır, aşkın bulunduğu yer. Bir kadındaki gerçek güzellik ruhuna yansır. Sevgiyle verdiği özen, gösterdiği tutku ve bir kadının güzelliği sadece geçen yıllar ile büyüyor. ”

 

  • “There is more to sex appeal than just measurements. I don’t need a bedroom to prove my womanliness. I can convey just as much sex appeal, picking apples off a tree or standing in the rain.”

“Cinsel çekiciliğin sadece ölçümlerden daha fazlası var. Kadınlığımı kanıtlamak için bir yatak odasına ihtiyacım yok. Aynı derecede seks çekiciliği iletebilirim, bir ağaçtan elma toplayabilir ya da yağmurda durabilirim. ”

 

  • “If I’m honest I have to tell you I still read fairy-tales and I like them best of all.”

“Dürüst olursam, hala masalları okuduğumu ve en önemlisi onları sevdiğimi söylemeliyim.”

 

  • “I was born with an enormous need for affection, and a terrible need to give it.”

“Çok büyük bir şefkat ihtiyacı ve ona korkunç bir ihtiyaç duydum.”

 

  • “I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day, and I believe in miracles”

“Her şey ters gittiğinde güçlü olmaya inanıyorum. Mutlu kızların en güzel kızlar olduğuna inanıyorum. Yarının başka bir gün olduğuna inanıyorum ve mucizelere inanıyorum ”

 

  • “I don’t want to be alone, I want to be left alone.”

“Yalnız kalmak istemiyorum, yalnız kalmak istiyorum.”

 

  • “I have to be alone very often. I’d be quite happy if I spent from Saturday night until Monday morning alone in my apartment. That’s how I refuel.”

“Çok sık yalnız kalmak zorundayım. Cumartesi gecesinden Pazartesi sabahına kadar dairemde yalnız geçirdiysem çok mutlu olurum. Bu şekilde yakıt dolduruyorum. “

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı