Christian D. Larson İngilizce Sözleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Christian D. Larson ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Christian D. Larson sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • “Promise Yourself To be so strong that nothing can disturb your peace of mind. To talk health, happiness, and prosperity to every person you meet. To make all your friends feel that there is something in them To look at the sunny side of everything and make your optimism come true. To think only the best, to work only for the best, and to expect only the best. To be just as enthusiastic about the success of others as you are about your own. To forget the mistakes of the past and press on to the greater achievements of the future. To wear a cheerful countenance at all times and give every living creature you meet a smile. To give so much time to the improvement of yourself that you have no time to criticize others. To be too large for worry, too noble for anger, too strong for fear, and too happy to permit the presence of trouble. To think well of yourself and to proclaim this fact to the world, not in loud words but great deeds. To live in faith that the whole world is on your side so long as you are true to the best that is in you.”

“” Kendine Söz Ver O kadar güçlü olmak için hiçbir şey yok huzurunuzu rahatsız edebilir. Sağlık, mutluluk ve refah hakkında konuşmak tanıştığınız herkese. Tüm arkadaşlarınızı hissettirmek için içlerinde bir şey olduğunu Her şeyin güneşli tarafına bakmak için ve iyimserliğinizi gerçekleştirin. Sadece en iyiyi düşünmek, sadece en iyiye çalışmak, ve sadece en iyisini beklemek. Başkalarının başarısı kadar hevesli olmak kendi hakkında olduğun gibi. Geçmişteki hataları unutmak ve geleceğin daha büyük başarılarına baskı yapabilirler. Her zaman neşeli bir yüz giyinmek ve tanıştığın her canlıya bir gülüş ver. Kendinizi geliştirmek için çok zaman vermek başkalarını eleştirecek vaktiniz yok. Endişe için çok büyük, öfke için çok asil, korku için çok güçlü olmak, ve belaların varlığına izin vermekten çok mutlu. Kendinizi iyi düşünmek ve bu gerçeği dünyaya duyurmak, yüksek sesle değil büyük işler. Tüm dünyanın senin yanında olduğuna inanarak yaşamak içinizdeki en iyiye sadık olduğunuz sürece. ””

  • “Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you that is greater than any obstacle.”

“Kendine ve olduğun her şeye inan. İçinizde herhangi bir engelden daha büyük bir şey olduğunu bilin. ”

  • “That a man can change himself…and master his own destiny is the conclusion of every mind who is wide-awake to the power of right thought.”(Christian D. Larson)”

“Bir erkeğin kendini değiştirebilmesi… ve kendi kaderine hakim olması, doğru düşüncenin gücüne uyanık olan her aklın sonucudur.” (Christian D. Larson) ”

  • “The true optimist not only expects the best to happen, but goes to work to make the best happen. The true optimist not only looks upon the bright side, but trains every force that is in him to produce more and more brightness in his life….”

“Gerçek iyimser sadece en iyinin olmasını beklemekle kalmaz, aynı zamanda en iyinin gerçekleşmesi için de işe gider. Gerçek iyimser sadece parlak tarafa bakmakla kalmaz, aynı zamanda içindeki her gücü hayatında daha fazla parlaklık üretmek için eğitir… ”

  • “The true purpose of the strong is to promote greater strength in the weak, and not to keep the weak in that state where they are at the mercy of the strong.”

“Güçlü olanın gerçek amacı, zayıf olana daha fazla güç katmak ve zayıf olanı güçlü olanın merhametinde oldukları yerde tutmaktır.”

  • “Depend only upon yourself, but work in harmony with all things.”

“Sadece kendine güven, ama her şeyle uyum içinde çalış.”

  • “The more grateful you are for everything good that comes into your life, the more closely you place your mind in contact with that power in life that can produce greater good.”

“Hayatınıza gelen her şey için ne kadar minnettarsanız, zihninizi hayattaki o güçle daha iyi yaratabilecek güçle daha yakından temas ettirirsiniz.”

  • “What we love in others we not only awaken in others, but we develop those very things more or less in ourselves.”

“Başkalarında sevdiğimiz şey sadece başkalarında uyanmakla kalmıyor, aynı zamanda bu şeyleri az çok kendimizde de geliştiriyoruz.”

  • “It is better to have faith in everybody and be deceived occasionally than to mistrust everybody and be deceived almost constantly.”

“Herkese güvenmek ve bazen aldatılmak herkese güvenmemek ve neredeyse sürekli aldatmaktan daha iyidir.”

  • “The habit of giving up when the present task is half finished and try something else is one of the chief causes of failure.”

“Mevcut görev yarıya düştüğünde vazgeçme alışkanlığı ve başka bir şey denemek başarısızlığın başlıca nedenlerinden biridir.”

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı