Henry Rollins Sözleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Henry Rollins ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Henry Rollins sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

  • “It hurts to let go. Sometimes it seems the harder you try to hold on to something or someone the more it wants to get away. You feel like some kind of criminal for having felt, for having wanted. For having wanted to be wanted. It confuses you, because you think that your feelings were wrong and it makes you feel so small because it’s so hard to keep it inside when you let it out and it doesn’t coma back. You’re left so alone that you can’t explain. Damn, there’s nothing like that, is there? I’ve been there and you have too. You’re nodding your head.”

“Bırakmak acı veriyor. Bazen bir şeye veya birisine daha fazla kaçmak istediği gibi tutmaya çalıştığınızda daha zor görünür. Hissettiğin, istediğin için bir tür suçlu gibi hissediyorsun. İstenmek istediği için. Sizi şaşırtıyor, çünkü duygularınızın yanlış olduğunu düşünüyorsunuz ve sizi çok küçük hissettiriyor, çünkü dışarı çıkardığınızda onu içeride tutmak çok zor ve geri koma yok. O kadar yalnızsın ki açıklayamazsın. Kahretsin, böyle bir şey yok, değil mi? Ben orada bulundum ve sen de var. Başını sallıyorsun. ”

  • “I’ll never forget how the depression and loneliness felt good and bad at the same time. Still does.”

“Depresyon ve yalnızlığın aynı anda nasıl iyi ve kötü hissettiğini asla unutmayacağım. Hala öyle. ”

  • “Scar tissue is stronger than regular tissue. Realize the strength, move on.”

“Skar dokusu normal dokudan daha güçlüdür. Gücü fark et, devam et. ”

  • “Life will not break your heart. It’ll crush it.”

“Hayat kalbini kırmayacak. Ezecek. ”

  • “Loneliness adds beauty to life. It puts a special burn on sunsets and makes night air smell better.”

“Yalnızlık hayata güzellik katıyor. Gün batımlarına özel bir yanma yapar ve gece havasının daha iyi kokmasını sağlar. ”

  • “Girls aren’t beautiful, they’re pretty. Beautiful is too heavy a word to assign to a girl. Women are beautiful because their faces show that they know they have lost something and picked up something else.”

“Kızlar güzel değiller, güzeller. Güzel bir kıza atamak için çok ağır bir kelime. Kadınlar güzel çünkü yüzleri bir şey kaybettiklerini ve başka bir şey aldıklarını bildiklerini gösteriyor. ”

  • “Half of life is fucking up, the other half is dealing with it.”

“Yaşamın yarısı yükseliyor, diğer yarısı bununla uğraşıyor.”

  • “Don’t do anything by half. If you love someone, love them with all your soul. When you go to work, work your ass off. When you hate someone, hate them until it hurts.”

“Hiçbir şey yarı yarıya yapma. Birini seviyorsanız, tüm ruhunuzla sevin. İşe gittiğiniz zaman, kıçınızı çalışın. Birinden nefret ettiğinizde, acıyana kadar onlardan nefret edin. ”

  • “I definitely learned a lesson this time. I know that I can be broken. I am not as tough as I thought. I see it now. At this point, it’s the only thing good that came out of all of this. I know myself better now and know what I have to do.”

“Bu sefer kesinlikle bir ders öğrendim. Kırılabileceğimi biliyorum. Düşündüğüm kadar zor değilim. Şimdi görüyorum. Bu noktada, tüm bunlardan çıkan iyi olan tek şey. Kendimi şimdi daha iyi tanıyorum ve ne yapmam gerektiğini biliyorum. ”

  • “I think about the meaning of pain. Pain is personal. It really belongs to the one feeling it. Probably the only thing that is your own. I like mine.”

“Acının anlamını düşünüyorum. Acı kişiseldir. Gerçekten onu hissedene aittir. Muhtemelen senin olan tek şey. Benimkini seviyorum. ”

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı