Nicholas Sparks Sözleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Nicholas Sparks ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Nicholas Sparks sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 

“I am nothing special, of this I am sure. I am a common man with common thoughts and I’ve led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I’ve loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..”

“Ben özel bir şey değilim, bundan eminim. Ben ortak düşünceleri olan sıradan bir adamım ve ortak bir yaşam sürdüm. Bana adanmış hiçbir anıt yok ve benim adım yakında unutulacak, ama tüm kalbim ve ruhumla bir başkasını sevdim ve bana göre, bu her zaman yeterli oldu. ”

 

“Love is like the wind, you can’t see it but you can feel it.”

“Aşk rüzgar gibidir, göremezsiniz ama hissedebilirsiniz.”

 

“So it’s not gonna be easy. It’s going to be really hard; we’re gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me… everyday.”

“Bu yüzden kolay olmayacak. Gerçekten zor olacak; bu konuda her gün çalışmak zorundayız, ama bunu yapmak istiyorum çünkü seni istiyorum. Hepinizi sonsuza dek her gün istiyorum. Sen ve ben … her gün. ”

 

“Just when you think it can’t get any worse, it can. And just when you think it can’t get any better, it can.”

“Daha da kötüye gidemeyeceğini düşündüğün zaman, yapabilir. Ve sadece daha iyi olamayacağını düşündüğünüzde, olabilir. ”

 

“You are, and always have been, my dream.”

“Sen ve her zaman benim hayalim oldun.”

 

“You are my best friend as well as my lover, and I do not know which side of you I enjoy the most. I treasure each side, just as I have treasured our life together.”

“Sen benim en iyi arkadaşım ve sevgilimsin, ve senin en çok hangi tarafını sevdiğimi bilmiyorum. Hayatımıza birlikte değer verdiğim gibi her iki tarafa da değer veriyorum. ”

 

“The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds. And that’s what you’ve given me. That’s what I’d hoped to give you forever”

“En iyi aşk, ruhu uyandıran ve daha fazlasına ulaşmamızı sağlayan, kalbimize ateş açan ve zihnimize barış getiren türdür. Ve bana bunu verdin. Sana sonsuza dek vermeyi umduğum şey bu ”

 

“We fell in love, despite our differences, and once we did, something rare and beautiful was created. For me, love like that has only happened once, and that’s why every minute we spent together has been seared in my memory. I’ll never forget a single moment of it.”

“Farklılıklarımıza rağmen aşık olduk ve bir kez yaptığımızda nadir ve güzel bir şey yaratıldı. Benim için böyle bir aşk sadece bir kez oldu ve bu yüzden birlikte geçirdiğimiz her dakika hafızamda parçalandı. Tek bir anını asla unutmayacağım. ”

 

“Just when you think it can’t get any worse, it can. And just when you think it can’t get any better, it can.”

“Daha da kötüye gidemeyeceğini düşündüğün zaman, yapabilir. Ve sadece daha iyi olamayacağını düşündüğünüzde, olabilir. ”

 

“The reason it hurts so much to separate is because our souls are connected. Maybe they always have been and will be. Maybe we’ve lived a thousand lives before this one and in each of them we’ve found each other. And maybe each time, we’ve been forced apart for the same reasons. That means that this goodbye is both a goodbye for the past ten thousand years and a prelude to what will come.”

“Ayrılmak için çok acı çekmesinin nedeni, ruhlarımızın bağlı olması. Belki de hep öyleydi ve olacaklar. Belki ondan önce bin hayat yaşadık ve her birinde birbirimizi bulduk. Ve belki de her seferinde aynı nedenlerden dolayı zorlandık. Bu demektir ki bu elveda hem son on bin yıldır elveda hem de gelecek olanlara bir başlangıç. ”

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı