Sarah Dessen Sözleri


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Sarah Dessen ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik. Sarah Dessen sözlerini ve Türkçe anlamlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 

“There is never a time or place for true love. It happens accidentally, in a heartbeat, in a single flashing, throbbing moment.”

“Asla gerçek aşk için bir zaman ya da yer yoktur. Yanlışlıkla, bir kalp atışında, tek bir yanıp sönen, zonklama anında olur. ”

 

“Love is needing someone. Love is putting up with someone’s bad qualities because they somehow complete you.”

“Sevginin birine ihtiyacı var. Aşk birisinin kötü niteliklerine katlanmaktır çünkü sizi bir şekilde tamamlarlar. ”

 

“Life is an awful, ugly place to not have a best friend.”

“Hayat, en iyi arkadaşın olmaması için korkunç, çirkin bir yer.”

 

“Don’t think or judge, just listen.”

“Düşünme veya yargılama, sadece dinle.”

 

“There comes a time when the world gets quiet and the only thing left is your own heart. So you’d better learn the sound of it. Otherwise you’ll never understand what it’s saying.”

“Dünyanın sessizleştiği ve geriye kalan tek şeyin kendi kalbiniz olduğu bir zaman geliyor. Yani sesini öğrensen iyi olur. Yoksa ne dediğini asla anlamayacaksın. ”

 

“I am coming to terms with the fact that loving someone requires a leap of faith, and that a soft landing is never guaranteed.”

“Birini sevmenin bir inanç sıçraması gerektirdiği ve yumuşak bir inişin asla garanti edilemeyeceği gerçeğine katılıyorum.”

 

“Some things don’t last forever, but some things do. Like a good song, or a good book, or a good memory you can take out and unfold in your darkest times, pressing down on the corners and peering in close, hoping you still recognize the person you see there.”

“Bazı şeyler sonsuza kadar sürmez, ama bazıları sürer. İyi bir şarkı ya da iyi bir kitap ya da iyi bir anı gibi, en karanlık zamanlarınızda çıkarabilir ve açabilirsiniz, köşelere bastırarak ve yakından bakarak, orada gördüğünüz kişiyi hala tanıdığınızı umarak. ”

 

“Music is a total constant. That’s why we have such a strong visceral connection to it, you know? Because a song can take you back instantly to a moment, or a place, or even a person. No matter what else has changed in your or the world, that one song says the same, just like that moment.”

“Müzik tam bir sabittir. Bu yüzden onunla çok güçlü bir viseral bağlantımız var, biliyor musunuz? Çünkü bir şarkı sizi anında bir an, bir yer, hatta bir kişiye geri götürebilir. Sizin ya da dünyanızda başka ne değiştiğine bakılmaksızın, o şarkı gibi bir şarkı da aynı şeyi söylüyor. ”

 

“It’s just that…I just think that some things are meant to be broken. Imperfect. Chaotic. It’s the universe’s way of providing contrast, you know? There have to be a few holes in the road. It’s how life is.”

“Sadece … Sadece bazı şeylerin kırılması gerektiğini düşünüyorum. Ben mükemmelim. Kaotik. Evrenin kontrast sağlamanın yolu bu, biliyor musunuz? Yolda birkaç delik olmalı. Hayat böyle. ”

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı