İngilizceden İngilizceye Eğitim Almak


İngilizce İsmin Halleri Nelerdir?
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce bilmeden İngilizceden İngilizceye eğitim nasıl alınır diye düşünüyorsanız, uzmanlar en iyi eğitimin İngilizceden İngilizceye alındığını söylüyor. Hatta okul yıllarında bazı İngilizce öğretmenleri derste Türkçe konuşmayı yasaklar ve konuşanlara da ceza verir. İngilizce konuşmanın yolu da Türkçe konuşmayı bırakmaktan ve İngilizce konuşmaya çalışmaktan geçiyor. Yani sürekli İngilizce pratik yapmak gerekiyor.

İngilizceden İngilizceye eğitim nasıl alınır?

İngilizceden İngilizceye eğitim almak için klasik kurslara gitmeyi düşünmemek gerekir. Çünkü İngilizceyi sonradan öğrenmiş bir eğitmenden İngilizceden İngilizceye eğitim alınmaz. O zaman ana dili İngilizce olan öğretmenler devreye giriyor. Hemen yurt dışı eğitimleri aklınıza gelmiş olabilir ve yurt dışına gitmeye imkânınız olmadığından pes edebilirsiniz. Durun, hemen pes etmeyin. Çünkü İngilizceden İngilizceye eğitim almak için o kadar uzaklara gitmenize gerek yok. Hatta evden bile çıkmanıza gerek yok. Ana dili İngilizce olan Amerikalı öğretmenler ayağınıza gelsin. Nasıl mı?

İngilizceden İngilizceye eğitim online İngilizce ile alınır

Evet, İngilizceden İngilizceye eğitimin yolu online İngilizceden geçmektedir. Online İngilizce eğitimi profesyonel anlamda günümüzün en popüler ve en konforlu eğitimidir. Rahat ev ortamında ana dili İngilizce olan bir Amerikalı öğretmenden sadece İngilizce konuşarak alınan eğitim günümüzün en verimli ve en kaliteli İngilizce eğitimidir. Günlük 10-20 veya 30’ar dakikalık canlı alınan derslerde seviyeye uygun başlatılan eğitimlerle adım-adım İngilizce kelime, gramer ve konuşma öğrenilir.

Neden İngilizceden İngilizceye eğitim?

Türkçe konuşarak ve Türkçe düşünerek İngilizce öğrenmek İngilizce dersinden öteye gidemez. Yani böyle bir eğitim klasik İngilizce dersi gibidir. Oysa İngilizce öğrenmek için İngilizce konuşmaya çalışmak, öğrenilen kelime ve gramer bilgisini sözcüklere dökerek pratik yapmak gerekir. Kalıcı İngilizcenin yolu da İngilizce konuşmaktan geçer. İngilizceyi hayatınızın her alanına dahil etmeli, her fırsatı değerlendirerek İngilizce konuşmalısınız. En doğru telaffuzu İngilizceden İngilizceye eğitimlerde öğrenirsiniz. Bir İngiliz veya Amerikalının aksanı ile konuşmak sonradan İngilizce öğrenen birinin vereceği bir eğitim değildir.

En verimli ve en kaliteli İngilizceden İngilizceye eğitimi online İngilizce ile alabilir, kısa sürede İngilizce konuşmaya başlayarak hedeflerinize emin adımlarla yürüyebilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı