İngilizcesi Kötü Olanlar İçin Tavsiyeler


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizcesi kötü ne demek? Bize göre İngilizce konuşmada kötü olan veya konuşamayan demek. Yani ne kelime ne de gramer olarak kötü demek değil. Konuşmada sorunu olan, duyduğunu bir nebze de olsa anlamasına rağmen cevap veremeyenler için İngilizcesi kötü diyebiliriz. Eğer İngilizcesi kötü biri iseniz İngilizcenizi nasıl geliştirebileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

İngilizceniz kötü ise dert etmeyin

Herkes bir yerlerden başlıyor. Siz de gerekirse sıfırdan başlayarak iyi bir İngilizce eğitimi almak için hemen harekete geçin. Geçmişte ne çeşit bir eğitim aldıysanız bir kenara atın ve bu işi profesyonellere bırakın. İngilizce konuşmayı öğretmek denildiğinde uyguladığı tekniklerle günümüzün en popüler dil eğitimi olan online İngilizce, yabancı dil seviyeniz ne kadar düşük olursa olsun birkaç ayda İngilizce konuşmaya başlayacağınız bir sistemdir. Kelime ve gramerle birlikte yürüyen dinleme ve konuşma pratiğini ders boyunca Amerikalı öğretmeninizle bire bir yapın.

Deyimleri ve günlük konuşma kalıplarını öğrenin

İngilizcede tıpkı Türkçede olduğu gibi bir deyimle birçok şeyi anlatabilirsiniz. Günlük konuşma kalıplarını ve en çok kullanılan deyimleri öğrenmeniz konuşmanızda oldukça faydalı olacaktır. Biliyorsunuz ki deyimleri kelime-kelime çeviremezsiniz. Türkçede olduğu gibi deyimlerin bambaşka anlamları vardır. Mesela birkaç deyim örneği verelim.

İpe un sermek: Türkçede işi zorlaştırmak, işi yokuşa sürmek demektir. Yani gerçekte ipe un serilmiyor.

To hit the sack: Yatmaya gitmek

Kelime karşılığı çuvala vurmak veya çuval dövmektir. Ama bir deyim olarak kafayı vurup yatmak anlamındadır.

I’m very tired. It’s time to hit the sack for me-Çok yorgunum. Benim için kafayı vurup yatma zamanı

To stab someone in the back: Birini sırtından bıçaklamak

Birini aldatmak, kandırmak, arkasından dolap çevirmektir.

Düzenli çalışmayı prensip edinin

Bir gün yoğun çalışıp birkaç gün ara vermek yerine her gün sizi yormayacak şekilde düzenli olarak İngilizce çalışın. Disipline olamıyorsanız her gün 10-20 veya 30’ar dakika online İngilizce eğitimi alabilir, derse hazırlıklı gelerek ve dersten sonra konu testlerini çözerek 30-60 dakikalık bir çalışma ile profesyonel bir İngilizce eğitimi alabilirsiniz. Zamanınızı ve paranızı boşa harcamak istemiyor ve kötü olan İngilizcenizi bir an önce iyi bir yerlere getirmek istiyorsanız denemelisiniz.

Bilgi almak için, konusarakogren.com anasayfasındaki formu doldurup, ücretsiz şekilde bu sistemi deneyebilirsiniz!

Merak ettiğiniz kelimelerin veya metinlerin anlamlarını öğrenmek için İngilizce – Türkçe çeviri sözlüğü sitemizi mutlaka ziyaret edin.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı