İngilizceye Nasıl Çalışmalıyım?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmek için herkesin kendine göre geçerli bir sebebi var. Kimi kariyer yapmak ister, kimi sınavlara hazırlanmak, kimi de yeni bir dil öğrenerek farklı kültürlere yelken açmak.

İngilizce öğrenmeye karar verdik. Asıl mesele İngilizceye nasıl çalışılacağı.

İngilizceye nasıl çalışmalıyım? | İlk önce Uygun ortam

İngilizceye Nasıl Çalışmalıyım?

İngilizce öğrenirken veya çalışırken dikkatinizin yoğunlaştığı bir ortam gereklidir. Mesela bunu kalabalık bir kurs ortamında sağlayamazsınız. Üstelik kursa gidip gelirken sıkıntı yaşıyorsanız kafanız yoğun olacak ve odaklanmanız da zor olacaktır.

Kaliteli eğitmen

İngilizce eğitimi alacağınız öğretmen bu işte ne derece başarılı, kimlere ne kadar zamanda İngilizce konuşma, okuma ve yazmayı öğretmiş bunları araştırmalısınız. Öğretmeninizden yeterli verim alamazsanız İngilizce çalışma gayretlerinizden istediğiniz verimi elde edemezsiniz. Mesela ana dili İngilizce olan bir öğretmenden eğitim almak mükemmel olur.

Disiplin

Siz ne kadar İngilizce öğrenmeye hevesli olursanız olun, aldığınız İngilizce eğitim kursunda o disiplini yakalayamazsanız bir müddet sonra ucunu bırakacaksınız. Siz kursu değil kurs sizi sürüklemeli. Yani Kurs sizi disipline etmeli.

Planı ve sistematik çalışma

İngilizce öğrenmek beli bir plan ve program çerçevesinde olmalı, her konu adım-adım sindirilerek öğrenilmelidir. Sürekli yazmak, hiç konuşmamak katiplikten öte gidemez. İngilizce öğrenirken, öğrenilenler mutlaka pratiğe dökülmelidir. Sizi konuşturmayan bir dil eğitiminde anlayacak ama konuşamayacak duruma gelmeniz büyük olasılıktır. Yani öğrendiğiniz kelime ve gramer bilgilerini cümlelere dökmekte zorlanacaksınız.

İngilizceye nasıl çalışmalı?

Tüm bu şartları aynı anda sağlayacak tek eğitim şekli online İngilizce eğitimidir.

En uygun ortam ev ortamıdır. Online dil eğitimini ev konforunda alacaksınız.

En kaliteli eğitmenler yine online İngilizce kursundadır. Ana dili İngilizce olan bir öğretmenden özel ders alacak, kelimeleri en doğru şekilde telaffuz edeceksiniz.

Konusarakogren.com ile her gün düzenli olarak sizin belirlediğiniz saatlerde verilir. 10-20 veya 30’ar dakikalık bir dil eğitimi ile disiplinli ve düzenli bir şekilde İngilizce öğrenirsiniz.

İngilizce öğrenmek için düzenli çalışmak gerekir. Öğrenilenlerin unutulmaması, aksine pekiştirilmesi ve her gün yeni şeylerin öğrenilmesi gerekir. İşte online İngilizce eğitimi ile bunları yapabilirsiniz.

Online İngilizce eğitimi on binlerce insanın birkaç ayda İngilizce konuştuğu konuşarak İngilizce öğreten eğitimler… Uzmanlar tarafından da önerilen bir metottur.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı