Konuşarak Öğren Kullanıcısı Emel Atış’ın Yorumları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Hızlı ve etkili İngilizce öğrenmek isteyenler için en ince detayına kadar tasarlanmış İngilizce öğrenme sistemi Konuşarak Öğren hakkında size bahsedebileceğimiz birçok konu var. İngilizce öğrenmeyle ilgili diğer yazılarımızın dışında bu yazı dizimizde Konuşarak Öğren öğrencilerinin deneyimlerini, Konuşarak Öğren hakkındaki yorumlarını ve nasıl İngilizce öğrendiklerini paylaşmak istedik.

1. Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?
Emel Atış,modern koltuk üretim ve şatış firmasında çalışmaktayım. 39 yaşında 2 çocuk annesiyim.

2. Konuşarak Öğren ile nasıl tanıştınız?

İş yerinde İngilizce konuşma gerekliliği oluşunca arayışlara başladım. İnternette bilgi edinmek amacıyla gezinirken Konuşarak Öğren ile karşılaştım. İş çıkışı aranmak için istek attım ve eve giderken yoldayken daha beni aradılar. Bu kadar hızlı dönüş beni çok şaşırtmıştı.sonrasında görüşmeler ve sistemle ilgili olumlu görüşlerin de etkisiyle eğitimlere başladık.

3. Konuşarak Öğren ile eğitime başlamadan önce İngilizceniz ne seviyedeydi?

İlk zamanlarda sıkıntılar o kadar fazla oldu ki konuşmaları anlamakta çok zorlanıyordum. Ses kayıtları, bireysel çalışmalar ve ekibin destekleriyle yavaş yavaş anlamaya ve en önemlisi anlatabilmeye başladım.

4. Konuşarak Öğren eğitimlerini nasıl değerlendirdiniz?

Don’t be shy! benim için eğitmenlerimden aldığım ilk ve en önemli ders oldu. Bu şekilde step by step eğlenerek, hatalar yaparak onları düzelterek uzun soluklu eğitim yolculuğumuz başladı. Eğitmenlerin sürekli motive etmeleri, gayretleri ve yılmadan tekrarları benim için çok olumlu oldu. Bu arada 2 aylık bir kursa, daha hızlı yol alabileceğimi düşünerek,9 aylık pakete verdiğim ücret kadar parayla kayıt yaptırdım. Sonuç tam bir hüsran oldu. Meğer bu sisteme verdiğim her kuruş helalmiş.

blog-emel-atis

5. Konuşarak Öğren eğitiminiz bittiğinde İngilizce seviyeniz ne durumdaydı?

Şimdi gelen yabancı müşterilerle konuşmakta zorlanmıyorum. Anlaşmak için ter dökmem gerekmiyor. Çocuklarımla ingilizce ders çalışırken çok daha eğlenceli ve verimli vakit geçiriyoruz.biraz ara sonrasında tekrar sisteme kayıt yaptırmak niyetindeyim,çabalarımızın (teacher Alex,onun gibi bir hocam olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum ve onun da emekleri çok) yok olmasını istemiyorum. Çocuklarımın da yeterli bilince ulaşmaları sonrasında, onlar için de çok faydalı olacağını düşünüyorum.

6. Konuşarak Öğren hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu noktada arayışı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Kardeşim yaklaşık 3 yıl kadar İngiltere de eğitim aldı ve ilk yorumu normal bir sınıf ortamında hocanın bir kişiye bu kadar yoğunlaşması mümkün değil olmuştu. Bu vesile ile Caner beye , teacher Alex’e ve konuşarak öğren ekibine teşekkürlerimi sunmak isterim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Röportaj sorularımıza yanıt verdiği için sayın Emel Atış’a çok teşekkür ederiz. Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren hakkında yorumlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

[button color=”green” url=”https://www.konusarakogren.com/blog/category/ogrencilerimizin-yorumlari/”]Tüm Öğrenci Yorumlarını Okuyun[/button]

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı