Konuşarak Öğren Kullanıcısı Hakan Altan’ın Yorumları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Hızlı ve etkili İngilizce öğrenmek isteyenler için en ince detayına kadar tasarlanmış İngilizce öğrenme sistemi Konuşarak Öğren hakkında size bahsedebileceğimiz birçok konu var. İngilizce öğrenmeyle ilgili diğer yazılarımızın dışında bu yazı dizimizde Konuşarak Öğren öğrencilerinin deneyimlerini, Konuşarak Öğren hakkındaki yorumlarını ve nasıl İngilizce öğrendiklerini paylaşmak istedik.

1. Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?
46 yaşındayım, Tıp fakültesi mezuniyetim sonrası Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlığımı yaparak değişik şehirlerde ve hastanelerde doktor olarak çalışmalarımı sürdürdüm. Halen bir ilaç firmasında yönetici pozisyonunda çalışmaktayım.

2. Konuşarak Öğren ile nasıl tanıştınız?

İngilizce pratiğimi yaptığım hocamın tavsiyesi ile sistemi tanıdım.

3.Konuşarak Öğren ile eğitime başlamadan önce İngilizceniz ne seviyedeydi?

İntermediate seviyedeydi.

4. Konuşarak Öğren eğitimlerini nasıl değerlendirdiniz?

Temeli konuşmaya dayanan bir sistem. Özellikle günlük yapılan işlerin anlatılması günlük konuşma dilinde çok önemli oldu.Sonrasında mevcut o günkü konunun kelimeleri, soruları ve bizim konuyla ilgili fakirlerimizin anlatıldığı konuşmalarla geçti dersler.Dersin sonunda yapılan eksiklikler, hatalar, üzerinde durulması gereken gramerler, bir sonraki dersin planı ve bizim planlarımız şeklinde giderek ders sonlandırıldı.

blog-hakan-altan
5. Konuşarak Öğren eğitiminiz bittiğinde İngilizce seviyeniz ne durumdaydı?
İntermediate ilerlemiş formatına geldim. Ancak bu gerçek seviyeyi göstermiyor. Konuşma ile devamlı kelime arama ve bulma ihtiyacım, aynı zaman’da değişik kalıplara geçme isteğim oldu ve bunda önemli bir ilerleme oldu. Tek eksiğim zaman problemim olduğu için gramer yapılara ve videolara zaman ayırmamda darlık yaşadım… Bu bireysel eksiklik ilerlememi azalttı.
6. Konuşarak Öğren’in size kattıkları nelerdir?

Hergün konuşabilmek özellikle çok iyi bir teknik. Günlük olaylardan başlayıp o günkü konuyla bağlantılı olarak farklı bir konuda fikri söylemeye çalışmak ve kendini zorlamak hem yeni kelime kazanması hem de yeni kalıpları kullanmaya zorlaması kişiyi geliştiriyor.
Ayrıca gramer kitapları, özellikle videolar ve video eğitmenlerinin çok iyi olmasıyla konuşma diksiyonum ve akıcılığımı pozitif yönde etkiledi.

7. Konuşarak Öğren hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence çok akıllıca yapılmış çok iyi bir sistem. Özellikle bizler gibi zamanı çok kısıtlı olan ve bir ders için biryerden biryere ayrı bir zaman ayırarak gitmesi zor olan, yoğun çalışan kişiler için çok önemli bir katkı sağlıyor. Üstelik heryerden herzaman kısıtlılığı olmadan ve dünyanın heryerinden bir profesyonelle konuşmak çok çok önemli diye düşünüyorum.( Klasik eğitimleri zamanında alan bir kişi olarak söylüyorum)..
Görüşmenin dakikasını biz ayarlıyoruz, istediğimizde erteleme şansımız gibi önemli bir kolaylık sağlanmış olması inanılmaz fırsatlar.
Gramer kitapları, konuşma dersleri, ders videoları ve diğer anlama videoları çok çok iyi yapılmış.
Derslerden sonra hocaların bizim için üstünde durdukları, düzeltme yaptıkları, bizlerin sonrasında daha fazla çalışmamız gereken noktaları hatırlatan yazıları inanılmaz çok iyi confirmasyonlar.
Kısacası ben bu sitemden çok memnunum.Bu siteme dahil olmamda ve sürdürebilmiş olmamda telefon ile destek veren, detaylı sorularıma sabırla ve sükunetle yanıt verip pozitif yönde etkiyen Caner beye ayrıca çok teşekkür de etmek isterim,kendisi gerçekten çok iyi yetişmiş ve iletişiminin sıcak ve pozitif olması sık rastladığım bir özellik değil.Bu feedbacklarinde önemli olduğunu düşünüyorum.
Yaklaşık 3 ay kadar maddi koşullardan ve aman probleminden dolayı sisteme ara vermek zorunda kaldım. Ancak Eylül ayı içinde uygun şartlarda tekrar devam etmek istiyorum ki buda sisteme olan güvenimden ve beğenimden dolayıdır. Bana bu fırsatı verdiği için sisteminize de çok teşekkür ederim.Umarım faydalı olur.

Röportaj sorularımıza yanıt verdiği için sayın Hakan Altan’a çok teşekkür ederiz. Diğer öğrencilerimizin Konuşarak Öğren hakkında yorumlarını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

[button color=”green” url=”https://www.konusarakogren.com/blog/category/ogrencilerimizin-yorumlari/”]Tüm Öğrenci Yorumlarını Okuyun[/button]

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı