İngilizceyi Neden Anlamıyorum: Çözümü Burada!


İngilizce Kelime Eşleştirme Uygulamaları
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşmak, dinlemek, okumak ve dinlediğini okuduğunu anlamak için bazı taşların yerine oturması gerekir. İngilizceyi neden anlamıyorum diyenlerdenseniz eksik olan bir şeyler var demektir. Şimdi İngilizce dinlediğiniz ya da okuduğunuz bir şeyi neden anlamıyorsunuz bir bakalım nedenleri nelermiş, çözüm olarak ne yapılabilirmiş. İngilizceyi neden anlamıyorum diyenler aşağıdaki maddeleri dikkatle okusun!

Kelime bilginiz eksik

Eğer çok az İngilizce kelime biliyorsanız anlamamanız çok normal. Çünkü İngilizce konuşulan ya da okunanları anlamanız için kelime bilginizin yeterli seviyede olması gerekir. Kelime ezberleyerek işe başlayın deriz. Bunun için kelime kartları, kelime oyunları ve yeni öğrendiğiniz kelimeleri yazmayı deneyebilirsiniz. Profesyonel bir İngilizce eğitimi almak içinse online İngilizce eğitimini tercih etmelisiniz.

Gramer bilmiyorsunuz

İngilizcede kelime bilgisinin yanında gramer de öğrenilmeli, İngilizceyi anlamak için gramer geliştirilmelidir. Gramer bilmeden bildiğiniz bir fiilin ikinci veya üçüncü halini duyduğunuzda okuduğunuzda hali ile anlamayacaksınız.

Örnek: See-saw-seen (Görmek fiilinin 1., 2. ve 3. hali)

Zarfları, edatları, sıfatları ve zamirleri öğrenmeden İngilizce anlamayı beklemek zordur. Grameri adım-adım online İngilizce eğitimi ile alabilir, hem konuşarak hem dinleyip anlayarak gramer öğrenebilirsiniz. Genelde başlangıç seviyesinde anlamadığınızı düşündüğünüz İngilizce metin ve konuşmaları, sizleri sürekli konuşturan online eğitimlerle kısa zamanda anlamaya başlayacaksınız.

Telaffuzunuz zayıf

Kelimelerin nasıl okunduğunu bilmemek duyduğunuzda da anlamamanıza neden olacaktır. Bir kelimeyi ezberlemek ve anlamını bilmek yetmez. O kelimenin doğru telaffuzunu öğrenmeli ve pratik yaparak ezberlemelisiniz. Doğru seslerle öğrenilen kelimeleri duyduğunuzda hemen tanıyacak ve anlamını ezberlediğiniz için konuşmaları anlayacaksınız.

Örnek: Am, is, are “be” fiilinin past simple halinin “was” ve were” olduğunu bilmek yanında okunuşlarını da bilmelisiniz.

Konuşma ve okuma pratiğiniz eksik

İngilizceyi Neden Anlamıyorum: Çözümü Burada!

Daha önce aldığınız dil eğitimlerinde konuşma ve okumaya yoğunlaşmadıysanız ya da size o şekilde eğitim verilmediyse duyduğunuzu ve okuduğunuzu anlamanız çok zordur. Konuşma ve okuma pratiğini bol-bol yapacağınız online İngilizce kursları, konuşarak İngilizce öğreten ve duyduğunuz İngilizce cümleleri zamanla anlamanızı sağlayan etkili bir eğitim şeklidir. Artık İngilizceyi neden anlamıyorum diye üzülmenize gerek yok…

İngilizce anlama becerisi nasıl geliştirilir?

“Listening” ve “speaking” üzerine kurulu olan online İngilizce eğitimleri ile İngilizce anlama ve konuşma becerisi oldukça kısa sürede geliştirilmektedir. Ana dili İngilizce olan eğitmenler sayesinde her bir kelimenin doğru telaffuzları öğrenilmekte, sürekli konuşma pratiği yapılarak karşılıklı soru cevap şeklinde yapılan derslerle İngilizce anlama ve konuşma becerisi birkaç ayda verilmektedir.

Peki bu konuda Türkiye’deki en iddialı platform desek? Yanıtı www.konusarakogren.com

Hemen bilgi almak istemez misiniz? Denemesi de ücretsiz, hemen tıklayın…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı