İsmek İngilizce Kursu Yerine Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İSMEK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sunmuş olduğu İngilizce kursudur. Bugüne kadar birçok kişi İSMEK’e katıldı ve farklı düzeylerde İngilizcelerini geliştirdiler. Peki İSMEK gerçekten faydalı mı, daha doğrusu gerçekten İngilizce öğrenmek isteyen birisi için en iyi yol İSMEK midir? Konuşarak Öğren olarak, İSMEK’le olan farkları ve İSMEK yerine neden bizi tercih etmelisiniz sorusunun yanıtını vereceğiz.

Klasik İngilizce öğrenme yöntemleri

konusarak-ogren-ile-ingilizce-yi-anliyorum-ama-7142481_x_2551_o

İSMEK, klasik, kurs odaklı, öğretmenlerin çeşitli bilgileri ifade ettiği bir model. İSMEK’in önemli özelliği, herkese açık, ücretsiz bir kurs olması. Herkesin, daha doğrusu İngilizcesini geliştirmek isteyenlerin önünde bir seçenek olması güzel, ancak şu bir gerçek ki, artık ne İSMEK ne de benzeri diğer kurslar, İngilizce öğrenme anlamında kursiyerlere ciddi bir katkı sağlamaktan uzak.

İngilizce sınıfta öğrenilebilir mi?

12508961_1056942941017337_7978575927139909513_n

Konuşamadığınız, yazamadığınız ve dil yapısını dahi anlamadığınız bir dili, sınıfta öğretmenin ifadelerinin ardından tekrar yaparak, bir dil öğrenmek imkansıza yakındır. Konuşarak Öğren, İSMEK ve diğer İngilizce kurslarından farklı bir yapıda eğitim verir. Sizi konuşturur! Farkı da burada yatar…

Neden Konuşarak Öğren?

macbook-air-screen

Çünkü İngilizce, konuşarak öğrenilir. Aylarca sınıfta eğitim gördükten sonra, bir turist ile İngilizce konuşamıyorsanız, üzgünüz ki İngilizce öğrenememişsiniz demektir. Konuşarak öğrenmek, dilin felsefesini size öğretir. O an ifade edemediğimiz sözcüğü düşünmeyi ve alternatif yollarla ifade etmeyi öğretir. Bundan dolayı da Konuşarak Öğren’in modeli, başarıya ulaşmış bir modeldir.

Denemesi bedava, İngilizce öğrenmeye hazır mısınız…

fff

İSMEK İngilizce kursları ya da diğer klasik İngilizce kurslarında, harcayacağınız zaman ve eğitim masraflarınız, sonucunda size istediğiniz düzeyin altında bir katkı ile dönebilir. Eğer kendinizi hazır hissediyorsanız ve gerçekten İngilizceyi öğrenmek istiyorsanız, size harika bir teklifimiz var.

Anadili İngilizce olan ABD’li eğitmenlerin yer aldığı, İngilizcenin yalnızca ‘konuşarak’ öğretildiği ve dilin canlı yapısının öğretildiği sitemizde, binlerce kişi bilgisayarı ile, online olarak İngilizce öğrendi, öğreniyor.

Zamanınıza göre ayarlanan saatler ile, İngilizce konuşmak artık gerçekten kolay! İngilizce konuşarak öğrenilir, ama benim konuşmak için zamanım ve fırsatım yok, diyorsanız, işte fırsat!

Üstelik ücretsiz deneme seçeneği ile…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı