Kocaeli İngilizce Özel Ders Fiyatları 2021


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Kocaeli Türkiye’nin Marmara Bölgesinde bulunur ve ülkenin en büyük sanayi ve ticaret illerinden biridir. Büyük sanayi alanları ve fabrikalarla kaplıdır. İzmit de Kocaeli’nin bir ilçesidir.

İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Türkiye’nin en gelişmiş şehridir.

Kocaeli Üniversitesi de bu ilde bulunur. İstanbul’a yakındır, hatta İstanbul’dan bu üniversiteye okumaya gidip gelen öğrenciler de vardır.

Sapanca Gölü de Kocaeli sınırları içinde yer alan bir göldür, gölün çevresinde bulunan otellerle de kış turizmine açık bir yerdir.

Kocaeli İngilizce Özel Ders Fiyat-Yorumları

Kocaeli İngilizce özel ders fiyatları saat başına ortalama olarak 50-60 tl olarak değişmektedir. Daha düşük fiyatlı 30-40 tl ye de dersler bulabilirsiniz, bütçenize göre ve öğretmenden almak istediğiniz şeye göre bu fiyatın değişebileceğini göreceksiniz.

Bünyesinde Kocaeli Üniversitesini de bulundurduğu için, öğrenci de barındıran bir ildir. Bu öğrenciler uygun ya da yüksek fiyatlı olarak ders vermektedirler. Bu fiyatlar sizin almak isteyeceğiniz ders şekline göre değişmektedir. Hem daha uygun fiyatlı bir ders alıp hem de öğrencilerin bütçesine katkıda bulunmak isterseniz genç öğrencilerden ders almayı düşünebilirsiniz.

Konuşmanızı geliştirmek amaçlı bir ders almak istiyorsanız native yani yabancı öğretmenlerden ders almayı tercih edebilirsiniz. Bu derslerin fiyatları normal derslere göre biraz yüksek olabilir fakat yine de kendinize göre bir öğretmen bulabilirsiniz.

Konuşarak Öğren: Online İngilizce Özel Ders !

Eğer online olarak özel ders almak istiyorsanız konusarakogren.com sayesinde dilediğiniz yerden İngilizce özel ders alma imkanına sahip olabilirsiniz!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce özel Ders

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı