Konuşarak Öğren Sıfır Şikayet


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Konuşarak Öğren olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü içerisinde kurulduğumuz 2009 yılından beri Türkiye’de İngilizce eğitiminde uygulanan hataları tespit etmek ve bu hataların çözümünü gerçekleştirmek için çalışıyoruz.

Önceliğimizin İngilizce konuşturmak ve İngilizce öğretmek olması yanı sıra hizmet verdiğimiz öğrencilerin sıfır şikayet ile hizmet alması, aldıkları hizmetten memnuniyet duymaları ve bize teşekkür etmeleri diğer önemli önceliklerimizdendir. Kurulduğumuz günden bugüne kadar hizmet verdiğimiz 20.000’ye yakın öğrencimizden %100’e yakın olumlu değerlendirme aldık ve en ufak bir şikayet ile karşılaşmadık.

Siz de aşağıdaki övgü dolu yorumlarımızı okuyarak neden sıfır şikayet ile ilerleyen bir hizmet kalitemiz olduğunu öğrenebilirsiniz.

Konuşarak Öğren Övgüleri

Gani Müjde / Senarist – Yönetmen

Konuşarak Öğren gerçekten etkili bir İngilizce öğrenim sistemi. Ama bence asıl işlevi öğrendiğinizi unutmamak için güzel bir sistem olması. Her gün belirli bir süre yabancı bir hoca ile konuşmak çok geliştirici. Şu an yazarken bile İngilizce düşünerek yazdığımı görüyorum. Üstelik üç aydır kurslara katılmama rağmen.

Oya Uğur / Mağaza Müdürü

Konuşarak İngilizce öğrenme fikri bir telefonla başladı. Fikir oldukça yaratıcıydı. Karşımdaki sese inanmak istiyordum. Diğer kurslar gibi olmadığına inanmak… Benim gibi tüm boş zamanlarını kurslarda geçirmiş; ancak ingilizce konuşma anlamında bir arpa boyu yol gidememiş bir insan için inanmak çok zordu. Fakat şimdi iyi ki inanmışım diyorum.

Çünkü, derslerde sıkılmıyorum. Ödevlerimi yapmadığım için kursa gitmemezlik yapmıyorum. En önemlisi artık hiç bir turisti görmemezlikten gelmiyorum ya da yanlarına giderkenki süreçte; kuracağım cümleyi içimden sürekli düşünmüyorum. Ben mağazacı olarak çok yoğun bir insanım ve bu yoğunluğa rağmen 1,5 aylık süreçteki gelişim ve değişimime kulak verdiğimde “iyi ki Konuşarak Öğreniyorum!” diyorum. Daha da mükemmeli; bu yazdıklarımın hepsini İngilizce de söyleyebiliyorum 🙂 Bence herkes kendine bir şans daha verecek kadar değerlidir!

Özcan Acer / Mühendis

Ben daha önce 3 farklı kurumdan İngilizce eğitimi aldım. Hiçbirinde kendimi iyi hissetmedim. Sonra Konuşarak Öğren’e internetten rastladım. Biraz araştırdıktan sonra kaydoldum ve iyiki de olmuşum. İngilizce konuşmak için kendimde cesaret buldum. Konuşarak Öğren’e başladığımdan şu ana kadar çok ilerlediğimi düşünüyorum. Pratik yapmaya dayalı bir sitem olduğu için; bence en iyi İngilizce öğreten kurumdur.

Doç. Dr. Aydın AKIN / Akademisyen

Selçuk Üniversitesi öğretim üyesiyim. 5 aydır ingilizce eğitimime Konuşarak Öğren ingilizce dil eğitim sisteminde devam ediyorum. Kısa sürede, fazla zaman kaybı olmadan, doğrudan sizi hedefe götüren ve sonucunu kısa sürede alabileceğiniz bir sistem. Çok memnunum, ingilizce konuşmak isteyen herkese ve özellikle uluslararası sempozyumlarda sunum yapacak akademisyenlere tavsiye ederim. Önceki eğitmenim Clear’a, şimdiki eğitmenim Maryl’e ve kurs çalışanı Aslı hanım’a ilgi ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.

Fikret Babaoğlu / Avukat

Altı aydır ders alıyorum.İlk günlerdeki çekingenliğimi, dersleri ve öğretmeni hiç anlamadığımı düşündükçe geldiğim bu aşamaya şaşırıyorum. Şimdi nerde bir yabancı görsem hemen rahatça ilişki kuruyorum. Bir dili öğrenmenin en iyi yolu pratik yapmaktır. Derste öğretmenler yanlışınızı düzeltiyor ve siz onun üzerine araştırıp doğrusunu buluyorsunuz.

Öğretmenler bıkmadan usanmadan dili bilinçaltınıza sokuyor. Konular yaşamda çok karşılastığmız olaylardan oluşuyur. Bu da dili unutmamanızı sağlıyor. Ben yurtdışına gitme imkanı olmayanlara dil öğrenmenin bu en ucuz verimli yolunu tavsiye ederim. Zira dil kursları da arastırıyorum daha pahalılar ve daha önce gittiğim birkaç kurs bu kadar verimli olmamıştı.

Burak İbrahim Sevindi / Mühendis

3 dönemdir Konuşarak Öğren’de İngilizce konuşma derslerine katılıyorum. Her gün 10 dakika boyunca anadili İngilizce olan ve öğrencisini önemseyen çok değerli hocalarla İngilizce konuşma fırsatına sahip oluyorum. Günde sadece 10 dakikamı ayırarak İngilizce konuşma seviyemi bu kadar ilerleteceğimi hayal bile edemezdim. Konuşarak Öğren sayesinde elde ettiğim deneyimi yakınlarımla ve arkadaşlarımla da paylaştım ve şu ana kadar Konuşarak Öğren ailesine katılıp da memnun olmayan bir kişi bile görmedim. Bu muhteşem proje için emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Erhan Özdemir / Biyolog

Başka bir dili öğrenirken karşılaşılan en büyük zorluk “o dili konuşabilen biri ile yeteri kadar pratik yapamamaktır.” Cünkü öğrenilen dil pratiğe dökülemiyor. Bu sistem sayesinde dili pratiğe dökme şansınız oluyor. Konuşarak Öğren sistemiyle İngilizce konuşanı anlama ve konuşma yeteneğimin gün geçtikçe daha iyiye gittiğini gördüm.

Ders eğitmenlerinin çabalarıyla eksik yönlerinizi kısa sürede görüp , dil öğrenme korkunuzu yeniyor ve cesaretleniyorsunuz. Dersi alma saatlerinin de oldukça geniş bir yelpazede oluşu yoğun calışanlar için cezbedici geliyor. Ayrıca danışman arkadaşlarda zaman zaman arayarak süreci yakından takip ediyorlar. Tüm ekibe teşekkürler.

Gökhan Genç / Yönetici

4 ay gibi bir zaman oldu Konuşarak Öğren eğitim sistemi ile tanışalı. Geçen bu sürede sizinle paylaşmak istediğim bir iki konu var. Bu sistemin özellikle belli bir alt yapısı olupta konuşmaya yönelik İngilizce eğitimi almak isteyen arkadaşlara çok işe yarayacağını düşünüyorum.

Bu yazıyı size bundan sonraki 4 aylık süreçte aynı hız ve doğrulukta İngilizce yazacağımıda biliyorum. Öğrenci işlerinin öğrencilere karşı gösterdiği destek ve yardım öğretmenlerin kişinin ihtiyaç, zayıf ve güclü yönlerine göre uyguladıkları strateji gerçekten beni çok etkiledi. Hem istediğim an istediğim şekilde dersimi alabiliyorum, hem de yabancı eğitmenlerden İngilizce konuşma eğitimi alıyorum çok teşekkürler Konuşarak Öğren… Sizinle calışmaya devam çünkü sizi çok sevdim…

Sevcan Gökmen / İnsan Kaynakları Sorumlusu

Benim için “Konuşarak Öğren Sistemi” zorunlu bir ders programından daha çok, öğrenmeyi  sohbete ve eğlenceye dönüştüren bir sistem. Bu sistem sayesinde Toefl sürecine kadar uzanan iki yıllık sağlam bir geçmişim var artık. Öncesinde ise; kendimce okuyabildiğim, kendimce anlayabildiğim ama konuşamadığım, başkalarının başarılarını uzaktan izleyerek “Ah, keşke” dediğim sınırlı bir öğrenme çabasına sahiptim. Gelişimim ve başarılarım konusunda beni destekleyen eğitmenlerime çok teşekkür ederim. Çünkü korkmadan, çekinmeden “ artık bende varım “ diyebiliyorum.

Dr. İlknur Kozanoğlu / Fizyoloji

Zaman zaman ara versem de yaklaşık 2 yıldır, Konuşarak Öğren sistemi içerisindeyim. Cok büyük bir keyif alıyorum. Önceleri 20dk. nasıl geçecek ben ne konuşacağım diye düsünürken, artık bana 20 dk. yetmediğini görüyorum. Mesleğim gereği sürekli İngilizce okumak ve konuşmak durumundayım. Bu sistemle tanışmadan önce yabancılarla konuşmak benim için ciddi sorundu. Ancak şimdi çok ama çok kolay ve keyifli. Ben sisteme başladığımda orta düzeyden başlamıştım şimdi Tell me ileri derece seviyesindeyim.

Bir çok arkadaşım benim sayemde bu sistemle tanıştı. Hatta benden sonra başlayıp beni geçenleri bile var. Konuşarak Öğren, gerçekten amaca yönelik bir sistem. Kişileri fazla yormadan, sıkmadan ve daha da önemlisi keyifle İngilizce öğrenmelerini sağlıyor. Çok kez kurslara gittim ama hiç birinde başarı sağlayamadım. Bu sistem ile evden yorulmadan, kursa gitmek için vakit harcamadan, ve keyifle İngilizce konuşuyorum.

Bana bu imkanı sağladıkları için tüm Konuşarak Öğren ailesine çok teşekkür ederim.

[button color=”green” url=”http://www.konusarakogren.com/”]Konuşarak Öğren ile Daha Çok Bilgi ve Kayıt İçin Tıklayın[/button]

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

One thought on “Konuşarak Öğren Sıfır Şikayet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı