İngilizcesini geliştirmek isteyen herkes bu eğitimi almalı!


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Serhat Serhatlı, önemli kurumsal firmalarda görev almış bir yazılımcı. Bu güne kadar farklı İngilizce kurslarına katılarak, advanced yani gelişmiş düzey kurlara kadar gelen bir isim olan Serhatlı, yine de iyi bir İngilizce için, iş hayatında sorunsuz bir İngilizce kullanımı için Konuşarak Öğren’i tercih edenlerden. İşte Serhatlı’nın röportajından öne çıkan başlıklar ve gerek İngilizce eğitimi, gerek de Konuşarak Öğren hakkındaki önemli yorumları.

Serhat Serhatlı, bir yazılımcı olarak Türkiye’nin en önemli e-ticaret mecralarından Hepsiburada.com’da ekip lideri. Kurumsal iş yaşamında, yüksek lisans eğitiminde ve global bir şirkette çalışmanın ortaya çıkarmış olduğu gereksinimlerle, Serhatlı bugüne kadar klasik İngilizce kurslarına gitmiş, en ileri düzey kurları tamamlamış bir isim.

‘Bir gereksinimden dolayı, ekip olarak İngilizce eğitimi almamız gerekti’

Yazılım departmanında ekip lideri olan Serhat Serhatlı, çalıştığı markaya global pazardan bir CTO (en üst düzey teknik yönetici) gelmesi üzerine, ekip olarak Konuşarak Öğren ile çalışmaya karar verdiklerini söylüyor.

Konuşarak Öğren ile nasıl bir süreç geçirdi?

Serhatlı aldığı eğitim sürecini, ‘Konuşarak Öğren ile, haftada 5 gün, 20 dakika olarak anlaştık. Ben öğle arasında bir zaman diliminde eğitimi alıyordum. Her gün 20 dakika konuşarak, İngilizce seviyemde ciddi bir ilerleme olduğunu fark ettim. Benim eğitim aldığım eğitmen, ABD’de yaşıyordu. Her gün 20 dakikalık konuşmamızın ardından ses kayıtlarını dinleyebiliyor, eğitmenin konuşma ile ilgili geri dönüşlerini, yaptığım hataları panelden görebiliyordum. Bu da benim kendimi geliştirmeme olanak tanıyordu’ cümleleri ile açıklıyor.

‘Mobil uygulaması sayesinde dersleri bir süre akıllı telefonumdan aldım’

Konuşarak Öğren ile, yalnızca bilgisayar üzerinden görüşmeler ile değil, aynı zamanda mobil uygulama aracılığı ile telefon üzerinden de ders alabilmenin avantajını vurgulayan Serhat Serhatlı, ‘Mobil uygulama da oldukça başarılı. Hatta ben son bir aydaki derslerimi sadece telefonum üzerinden aldım. Kimi zaman dışarıda olabiliyorum, bundan dolayı mobil uygulama önemli bir avantaj’ cümlelerini kullandı.

‘Konuşarak Öğren ile hiçbir sorun yaşamadım’

Konuşarak Öğren sistemine dahil olduğumdan bu yana, açtığım her ticket’a anında dönüş yapıldı. Eğitmenler oldukça ilgili olduğun söyleyen Serhatlı, klasik İngilizce kurslarının faydalarının geçici olduğun söylüyor ve Konuşarak Öğren ile her gün konuştuğunuz için, diğer kurslara göre oldukça etkili, farklı bir yöntem olduğunu belirtiyor.

‘Sadece Türkçe içerikle kendinizi geliştirmek sizi bir yere kadar götürür’

Bir yazılımcı olarak, meslektaşlarına baktığında ağırlıkı olarak Türkçe kaynakların tercih edildiğini söyleyen Serhat Serhatlı; yazılım özelinde konuşmak gerekirse bu bilgilerin, gelişimlerin İngilizce kaynaklı olduğunu ve bu bilgileri esas kaynağından öğrenmenin çok daha farklı bir şey olduğunu söylüyor. Serhatlı aynı zamanda global bir şirkette çalışanların, ya da iş hayatında vizyoner bir bakış açıcı benimseyenlerin de mutlaka İngilizceyi akıcı bir düzeyde öğrenmesi, ve konuşması gerektiğini ifade ediyor.

Röportajın tamamına aşağıdaki video üzerinden ulaşabilirsiniz,

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı