L’Oréal İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

L’Oréal Türkiye 1980’den beri L’Oréal Grubu bünyesinde Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Şirketin global büyüme amacına en fazla katkıda bulunan ülke olarak, L’Oréal Türkiye son 3 senedir sektörde büyük ses getirmiştir. Profesyonel Ürünler ve Tüketici Ürünleri ile başlayarak, 1989 senesinde Lüks Ürünler, 1998 senesinde ise Aktif Kozmetik ürünlerini müşterileri ile buluşturmuştur.
2007 yılında Canan Kozmetik’i bünyesine katarak hem iş hacmini hem de ürün çeşitliliğini zenginleştiren L’Oréal Türkiye, büyüme hedefi için yararlı bir ivme kazanmıştır. Yerel üretime de destek vererek 1.000’e yakın çalışanıyla İpek ve Elséve markalarını üretiyor. L’Oréal Türkiye çalışanları için gelişime açık bir ortam sağlayıp, başarıyı arttırmayı hedefliyor. Çalışanları için uzmanlaşma ve kariyer yapma imkânı sunuyor.

İşe alım süreci nasıl gerçekleşiyor?
Başvurunuzun ardından İnsan kaynakları tarafından aranıyor ve telefonda ilk mülakatınızı gerçekleştirmiş oluyorsunuz. Aynı gün Marka Yöneticisi tarafından aranıyor ve şirketin ürünleri hakkında sorular soruluyor. Örneğin; şu marka ruju nasıl tanıtırsınız?
Olumlu bir görüşme ise yaklaşık olarak 1 hafta içinde yüz yüze görüşme için çağırılıyorsunuz. Departman müdürü ile yapılan mülakattan sonra İngilizce mülakat yapılıyor. İşe kabulünüzde ki en önemli etken İngilizce bilgisidir. Yurt içi ve yurt dışında çalışabilme imkanı için İngilizce bilginizi geliştirmeniz gerekiyor. İngilizce bilginizi geliştirmek ve pratik yapmak için hiç vakit kaybetmeden konusarakogren.com u ziyaret edin ve kayıt yaptırın. İşinde uzman, anadili İngilizce olan eğitmenler sayesinde hızlıca kendinizi geliştirin ve kariyerinize katkıda bulunun.
Başarılı bir mülakatın sırrı, bilgi, beceri ve deneyiminizin tam olarak işvereninizin ihtiyaç duyduğu şey olduğuna inandırmaktır. Bunu yapmak için, güçlü yönlerinizi öne çıkarmaya özen gösterin. Eksik yönleriniz var ise bunların farkında olduğunuzu ve geliştirmeye açık olduğunuzu belirtecek cümleler kullanın.

Sosyal medya
Sosyal medya artık neredeyse her iş kolunda kullanılıyor. Bütün şirketlerin sosyal medya hesapları var. İşvereninizin sizin hakkınızda dünya çapında bir ağdan neler öğrenebileceğini öğrenmek için kendi araştırmalarınızı yapın. Google’a adınızı yazdığınızda nasıl bir görüntü çıkıyor? (Örneğin, kışkırtıcı Facebook fotoğrafınızı başka bir fotoğrafla değiştirin)
Arkadaş canlısı ve olumlu olun.
Görüşme sırasında, hikayenizi umutsuzluğun karamsar uçurumuna sürüklemeyecek şekilde anlatmaya çalışın. İş hayatınızda başınızdan güzel olaylar geçmemiş olabilir fakat bunu karşınızdaki kişiye kesinlikle yansıtmayın.
İyimserlik kalpleri kazanıyor! Genelde iş görüşmeleri ortalama olarak 40 dakika sürer. Bu süre içerisinde olumlu ve arkadaş canlısı görünmeniz işe alım için şansınızı yükseltecektir.
Asla ve asla önceki işverenler hakkında kötü konuşmayın. Kızgınlık ve saldırganlık dokunuşuyla ilgili bir hikâye, görüşmeciye eski liderinizin kişiliğinden daha çok sizin kişiliğiniz hakkında fazlaca şey söyler. Söz gümüşse sükût altındır. Eski patronunuz yeni patronunuzun arkadaşı olabilir. Dünya küçük.

Konuşarak Öğren ile L’Oréal İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı