Mersin İngilizce Özel Ders Fiyatları 2021


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Mersin Türkiye’nin Akdeniz Bölgesinde bulunan, ülkenin en kalabalık onuncu ilidir. Akdeniz Bölgesinde bulunması ve denize kıyısı olması nedeniyle yazın çok yüksek sıcaklıkları görebilen bu ilimizde yaz turizmi de diğer Akdeniz illeri gibi oldukça gelişmiştir. Yaz ayları oldukça sıcak ve nemli, kış ayları ise yağışlı ve ılık geçer.

Ekonomisi açısından liman ticareti ve tarımcılık gelişmiştir. Diğer Akdeniz illerine göre biraz geride kaldığı için yazları deniz kıyısında geçirmek için idealdir, fakat dış ülkeden gelenler açısından turizm olarak çok fazla bir gelir kaynağı sağlanmamaktadır. Fakat son yıllarda deniz kenarlarının geliştirilmesi ve yapılan otellerle Türkiye’nin en önemli iç turizm merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Mersin İngilizce Özel Ders Fiyat- Yorumları

Her ilde olabileceği gibi Mersin ili de Mersin Üniversitesi bulunması nedeniyle öğrenci bulunan bir şehirdir. Araştırmalarınızı yaparken göreceksiniz ki alacağınız özel ders fiyatı seviyenize ve öğretmeninizden beklediğiniz şeye göre değişecektir.

Eğer daha düşük bütçeli bir beklentiniz varsa biraz önce bahsettiğimiz gibi üniversite öğrencilerinden ders almayı tercih edebilirsiniz. Fiyat ortalaması ise aşağı yukarı, saat başı, 50-60 tl arasında olacaktır. Bu fiyat aralığına ve kendi bütçenize göre haftada kaç saat, veya ayda kaç ders almak istediğinizi belirleyebilirsiniz.

Mersin Üniversitesi bünyesinde İngilizce Öğretmenliği bölümünü de barındıran bir üniversitedir. Bu bölümü okuyanların formasyon aldığını varsayarak, öğrenciye nasıl yaklaşması gerektiğini öğrendiğini varsayarak tercihinizi İngilizce öğretmeni adaylarından yana da kullanabilirsiniz. Ama bu tabii başka bölüm öğrencilerine de şans veremeyeceğiniz anlamına gelmiyor; hem kendi bütçenize göre hem de kişisel olarak öğrenci-öğretmen ilişkisinde anlaşabileceğiniz birini bulmak en önemli nokta.

Bu fiyat aralığı sizin öğretmeninizden beklediğiniz ve alacağınız şeye göre de değişebilir, araştırma yaparken buna da dikkat etmeniz gerekir. Saati 100 tl olan özel ders öğretmenleri de mevcuttur.

Eğer konuşmanızı geliştirmek istiyorsanız native yani İngilizceyi ana dili olarak konuşan öğretmenleri de tercih edebilirsiniz. Native öğretmenlerin genellikle ders ücretleri biraz daha fazla olabiliyor ama yine de Mersin ili içerisinde kendi bütçenize uygun bir öğretmen bulabilirsiniz.

Konuşarak Öğren Online İngilizce Özel Ders !

Eğer istediğiniz yerden, oturarak evdeki masanızdan ve bilgisayarın karşısında online bir İngilizce özel ders almak isterseniz konusarakogren.com sayesinde istediğiniz her yerden en iyi şekilde özel ders alma imkanına sahip olabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce özel Ders

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı