Migros İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Türkiye’de market zinciri dendiğinde şüphesiz aklınıza gelecek birkaç büyük isimden biri Migros’tur. Migros kurumsal kimliği ile en alttan en üst birime kadar kariyer basamaklarını tırmanmak isteyenlerin gözdeleri arasında. Fakat özellikle genel müdürlük bünyesinde çalışmayı düşünüyorsanız mülakatlarda İngilizce bilginizin de ölçüleceğini unutmamalısınız.

Migros İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Öncelikle firma olarak Migros’un tüm pozisyonlar için İngilizcenizi ölçmediğini söylemekte fayda var. Başvurduğunuz pozisyon genel müdürlük birimlerinde ise ya da şube olmasına rağmen turistik bölge ya da havalimanında ise İngilizce kaçınılmaz olacaktır. Mülakatlarda size birime göre önce yazılı bir sınav uygulanıyor, sonrasında ise yüz yüze görüşme esnasında sizden İngilizce bazı sorulara sözlü olarak cevap vermeniz bekleniyor. Fakat dediğimiz gibi bu iki aşama tüm adaylar için değil; pozisyonunuza göre değerlendiriliyorsunuz.

Ne Seviyede İngilizce Gerekli?

Sadece yazılı sınava gireceğiniz bir pozisyona başvurduğunuzu düşünecek olursak, bu durumda daha çok gramer, kelime bilgisi ve çeviri alanlarında seviyenizi geliştirmeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Fakat işler sözlü mülakata gelince biraz değişiyor. Çünkü bu durumda konuşma becerisi kapsamında pek çok farklı bilgiyi birlikte kullanmanız gerekiyor. Konuşurken kelime hatalarına ya da gramer yanlışlarına yer yok. Bu yüzden seviyenizi biliyorsanız ne ala; çalışmalara başlayabilirsiniz. Fakat öyle bir yerdeyim ki, seviyem hakkında hiçbir fikrim yok diyorsanız; güvenilir bazı kurumlar ve yine güvenebileceğiniz bazı siteler seviyeniz hakkında size bilgi verecektir. Sonrasında ise tek yapmanız gereken bu seviyenin üzerine tuğlaları eklemeye başlamak!

İşe Alım Süreci

Kariyer siteleri ya da şirketin kendi duyurduğu ilanlar üzerinden yapacağınız başvuruların aranan koşullara uygun olması halinde insan kaynakları tarafından bir ön görüşme için çağrılıyorsunuz. Sonrasında genel kültür genel yetenek testine ve başvuracağınız pozisyona göre İngilizce testine tabi tutuluyorsunuz. Arkasından ise bir sözlü mülakata giriyorsunuz ve çalışmalarınızın biraz da şansınızın yardımıyla iş sizin oluyor!

Çalışanlara Sunulan İmkanlar

Migros firma olarak çalışanlarına garanti altına alınmış sosyal olanak ve haklar tanıyor. Çalışanlarının sendikalaşmasına olanak tanıyan bir yapıya sahip olduklarını belirtirken, mesai ile çalışılması durumunda fazla mesai ücreti yatırmaktadırlar. Ayrıca Migros bünyesinde kendinizi geliştirebilir, meslek içi eğitimlere de katılabilirsiniz.

Migros Hakkında Genel Bilgi

Mülakata girmeden önce gideceğiniz şirket hakkında size bazı genel bilgiler sorulması kaçınılmaz. Bu noktada da yazımızın size faydalı olacağına inanıyoruz. 1954 yılında kurulan Migros günden güne büyüyen ve gelişen yapısıyla kısa sürede sektörde öncü konuma gelmiştir. 2000’li yıllarda şubelerini İstanbul dışındaki şehirlere ve yurtdışına yaymış ve büyümeye devam etmiştir. Bu kurumsal ve gelişen yapısı ile istihdam konusunda sürekli iş arayanların başvurduğu güvenilir firmalar listesinde yerini almıştır.

Migros İngilizce mülakatına konusarakogren.com ile hazırlanın! 

Mülakattaki İngilizce soruları ya da İngilizce konuşma kısmını, tereyağından kıl çeker gibi halletmek ister misiniz? Örnek biraz can sıkıcı olsa da, güzel kısmı sizin için hazırladık! Biz Konuşarak Öğren olarak bu süreçte size kaçıramayacağınız bir fırsat sunuyoruz. Skype üzerinden ABD’deki alanında uzman yabancı eğitmenlerimiz size, sizin daha önceden belirlediğiniz saatlerde ulaşıyor ve size “konuşarak” İngilizce öğretiyor. Sıradan kurslardan farklı olarak bu süreçte siz sadece dinleyen konumunda değilsiniz. Konuşuyorsunuz ve konuştukça cümle yapılarına, kelimelere, dil bilgisi kurallarına daha hakim oluyorsunuz. İngilizce, Türkiye’de sokağa çıktığınızda konuşulan bir dil olmadığı için hem bu dile maruz kalma şansınız hem de konuşma olanağınız ne yazık ki olmuyor. Bu sebeple size bu fırsatı sunuyoruz. Bir işe başlamak için mülakata hazırlanmak bir cebinizde, öğrendiğiniz dünya dili diğer cebinizde olacak! Detaylı bilgi için sitemiz üzerinden bilgilerimizi alabilir ve dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz!

Konuşarak Öğren ile Migros İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı