Mükemmel İngilizce Seviyesine Ulaşmak


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Mükemmel İngilizce kavramı sürekli dile getirilen ve özellikle İngilizce öğrenme sürecinde hedeflenen bir İngilizce seviye tabiridir. Aslında mükemmel İngilizce bilgisine sahip olmak sorunsuz İngilizce konuşmaktan başka bir şey değildir. İngilizce bilmek demek İngilizce konuşmak demektir diye defalarca dile getirdik. Yani “mükemmel İngilizce biliyorum” demeniz için sorunsuz ve akıcı şekilde İngilizce konuşabilmeniz gerekir.

Mükemmel İngilizce seviyesine ulaşmak

Öğrenme becerisi kişiden kişiye değişen bir yetenektir. Herkesin algılama yöntemi farklıdır. Mesela bazıları İngilizce kelimeleri ezberlerken en iyi öğrenmeyi yazarak yaparken bazıları da kelime oyunları, kelime kartları ya da bulmaca çözerek veya okuyup tekrarlayarak öğrenir. Öncelikle en hızlı ve kalıcı öğrenmeyi nasıl başarıyorsunuz bunu tespit edin. Yani en iyi öğrenme şekliniz nedir? Sonrasında tespit ettiğiniz öğrenme yönteminde ısrarlı ve disiplinli bir şekilde çalışmaya devam etmelisiniz.

Mükemmel İngilizcenin formülü

En iyi öğrenme şeklini belirledikten sonra düzenli olarak İngilizce çalışmak gerek demiştik. Hangi yöntem olursa olsun öğrendiklerinizi sözcüklere dökmeli ve konuşmalısınız. Bir iletişim dili olan İngilizce konuşarak öğrenilir. Kelime öğrenme yönteminiz farklı olsa da öğrendiklerini pratiğe dökmek hep aynı kapıya çıkıyor. Yani sürekli konuşmak ve öğrenilen kelimelerden cümleler kurarak pratik yapmak. O zaman sizi sürekli İngilizce konuşmaya teşvik edecek çalışma şekilleri belirlemeli veya ona göre bir eğitim almalısınız. Bu konuda en başarılı yöntem konuşarak İngilizce öğreten online eğitimlerdir. Öğrendiğiniz kelimeleri doğru telaffuz etmeyi ve pratiğe dökmeyi konuşarak öğreten web siteleri ile yapabilirsiniz. Canlı alınan derslerle ana dili İngilizce olan bir eğitmenden alacağınız dil eğitiminin kalitesi son derece yüksek olacaktır.

Herkes mükemmel İngilizce konuşabilir mi?

Turistik beldelere gittiğinizde sıradan esnafların bile İngilizce konuştuğunu görürsünüz. Bu demek oluyor ki herkes isterse mükemmel İngilizce konuşabilir. Online İngilizce listening-speaking üzerine kurulu ve tamamen konuşturmaya yönelik bir eğitimdir. Sözünü ettiğimiz esnaflar turistlerle sürekli İngilizce konuşmakta, sözlük yardımı ile öğrendiği kelimeleri pratiğe dökmektedir. Onlar bile çat-pat da olsa İngilizce konuşabiliyorsa, profesyonel bir dil eğitimi olan online İngilizce ile kısa sürede sizin mükemmel İngilizce konuşmaya başlamanız kaçınılmazdır.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı