Native Speaker Gibi İngilizce Konuşmak


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

 

First language speakers  olarak da tanımlanan native speakers, ana dili İngilizce olan kişinin konuşma tarzıdır. Native speaker gibi İngilizce konuşmak demek, ana dili İngilizce olan biri gibi akıcı ve düzgün konuşmak demektir. Bu kadar mükemmel ve akıcı İngilizce konuşmayı öğrenmek mümkün mü?

Native speaker seviyesinde İngilizce öğrenmek

Mükemmel seviyede İngilizce konuşmayı öğrenmek hayal değildir. Zaten çevrenizde İngilizceyi ana dili gibi konuşanları görmüşsünüzdür. Akıcı İngilizce için mutlaka yurt dışına gitmeye de gerek yok. Daha İngilizce öğrenmek için ilk adımı atmadan başaramama korkusu yaşamaya hiç gerek yok. İngilizce öğrenmek için ısrarlı olmak, azimle ve yılmadan düzenli çalışmak işin püf noktası. Tabi bunlar kadar önemli olan bir şey daha var ki o da doğru öğrenme yöntemi ile çalışmak.

Mükemmel İngilizcenin sırrı

Mükemmel seviyede akıcı bir İngilizce için dinleme ve konuşma odaklı bir eğitim almak gerekiyor. Ezbere dayalı bir eğitimle hiçbir zaman istenen sonuç alınamıyor. Alınsaydı her liseyi bitiren kişi 12 yıl boyunca İngilizce eğitimi almış biri olarak sorunsuz İngilizce konuşurdu. Demek ki ezber yapmak İngilizce konuşmaya başlamak için yeterli değil. İngilizce dinleyerek ve konuşarak öğreniliyor. Öğrenmenin kalıcı olması için ezberlenen kelimelerle cümleler kurmak, sürekli İngilizce konuşarak İngilizceyi hayatın içine katmak gerekiyor.

İngilizce dinleyerek ve konuşarak öğrenilir

Hem dinleme hem de konuşma aktivitelerinin bir arada olduğu bir eğitimi nerden bulacaksınız? Klasik İngilizce kurslarında sadece kelime ve gramer bilgilerini yazmayı öğreniyoruz. Pratik yok denecek kadar az. Üstelik telaffuz eğitimi ise çok zayıf. Kendi kendine çalışmaksa pek farklı değil. Eğitim setleri içinde boğulmak bir müddet sonra insanı sıkıyor. Böyle bir eğitimde telaffuz ise ne kadar doğru yapılıyor tartışılır. Hem dinleme hem de konuşma odaklı olan online İngilizce eğitimi ise tam bir İngilizce hocası. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerin verdiği bir eğitim olarak telaffuz sorununu da ortadan kaldırıyor.

Native speaker İngilizcesi ana dili İngilizce olan eğitmenden öğrenilir

İngilizceyi kaynağından öğrenerek native speaker seviyesinde İngilizce konuşmayı öğrenebilirsiniz. Online İngilizce mükemmel İngilizce için en doğru adrestir. Konuşarak Öğren ile bugün tanışarak, online İngilizce ile yabancı dil seviyenizi geliştirmeye başlayabilirsiniz…

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı