A’dan Z’ye İngilizce Türkçe Çeviri ve Türkçe İngilizce Sözlük


Başka Dillerde Karşılığı Olmayan Kelimeler
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmeye karar verildiğinde kişi ilk önce kendine bir sözlük edinir. İnternet çağı günümüzde artık el altında tutulan sözlüklerin yerini online İngilizce sözlük almıştır. Duyulan veya görülen bir kelimenin ne anlama geldiğini hemen öğrenmek kelime hazinesini genişletme bakımından çok önemlidir. Kelime ezberleme sürecinde mutlaka kaliteli ve güvenilir bir online İngilizce sözlük adresi öğrenilmeli ve başta akıllı cihazlar olmak üzere her cihazda açılabilmelidir. En sık başvurulan sözlük Google olsa da sadece bir sözlükten ibaret olup cümle çevirilerinde hatalar olmaktadır. Online İngilizce eğitim veren sitelerin online sözlükleri bu durumda çok daha güvenilirdir. Kelimelerin anlamı doğru öğrenilmeli hatta kelimelerin kullanım yerlerini gösteren örneklerle ezberlenmelidir.

Konuşarak Öğren çeviri

ceviri

Günümüzün en gelişmiş çeviri servislerinden biri olan konuşarak öğren çeviri, başvurabileceğiniz en iddialı yerlerden. Kelime kelime çeviri ve cümleli çevirileri ile Konuşarak Öğren çeviri, sizin için mutlaka iyi bir kaynak olacak.

https://www.konusarakogren.com/sozluk/

İngilizce çalışırken her an bir sözlüğe ihtiyaç olabilir. Bu nedenle online İngilizce sözlük açarak bilinmeyen kelimelerin Türkçe karşılıkları anında öğrenilir ve kelime hazinesi aksatılmadan geliştirilir. İnternet ortamında birçok online İngilizce sözlük hizmeti sunan online eğitim siteleri bulunmaktadır. İngilizce konuşma, okuma ve yazma eğitimi yanında gramer bilgisi de verilmekte, canlı sınıflarda alınan eğitimlerle pratik yapılarak İngilizce geliştirilmektedir. Online eğitim sitelerinin el altında sürekli açık sözleri bulunmaktadır. Üstelik kelime telaffuzunu sesli de dinleyebilir, Türkçe anlamını öğrenebilirsiniz. Kaliteli bir İngilizce eğitimi için online İngilizceyi tercih edenler çok daha kısa sürede İngilizcelerini ilerletmekte ve sürekli konuşma pratiği yapıldığından konuşma sorununu da ortadan kaldırmaktadır.

Online çeviri platformları içinde hem doğru sonuçları vermesi bakımından hem de kelime ve cümle çevirisi anlamında en gelişmiş yerli girişim olması açısından siz de gönül rahatlığı ile Konuşarak Öğren çeviri servisini kullanabilirsiniz.

-Anında Türkçe İngilizce çeviri

-Gelişmiş sözcük veritabanı

-Hem mobil hem de webde anında çeviri hizmeti

-Tamamen ücretsiz bir servis olması gibi birçok artısı ile, anlamadığınız kelimelerin olduğu, takıldığınız her yerde hiç zaman kaybetmeden Konuşarak Öğren çeviriye göz atın!

İngilizce Türkçe çeviri ve Türkçe İngilizce sözlük için aşağıdaki video üzerinden kanalımıza geçiş yapabiliriz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı