Opet İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Akaryakıt firması dendiğinde bilinirliği ve güvenilirliği tartışılmayan Opet, mülakatlarında adaylardan İngilizce de talep ediyor. Opet’e iş başvurusu yaptıysanız ya da yapmayı düşünüyorsanız size kısaca karşılaşacaklarınızdan bahsedeceğiz.

Opet İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Opet işe alım aşamasında ilk görüşmeden hemen önce size bir İngilizce sınavı yapıyor ve bu sınavla seviyenizi tespit ederek İngilizce bilginizi ölçüyor. Bu sınav Opet için oldukça önemli ve eleyici nitelikte. Yani ilk aşamada gerçekleşen sınavda başarılı olamazsanız diğer aşamalara katılma şansınızın kalmadığını söyleyebiliriz. 

Ne Seviyede İngilizce Gerekiyor?

İngilizce sınavında genel anlamda seviyeniz ölçüleceği için hem dilbilgisi, hem kelime bilgisi, hem okuma hem de yazma becerileriniz değerlendirilecektir. Bu sebeple de size önerimiz genel bir çalışma yapmanız yönünde. 

Bunun dışında Opet gerekli gördüğü durum ya da pozisyonlarda İngilizce konuşmanızı da sınamak isteyebilmektedir. Akıcı ve mümkün olan en az hatayla ya da hatasız konuşabilecek seviyede olmanız gerekecek. Unutmayın, “anlıyorum ama konuşamıyorum” artık bir bahane değil!

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

Opet kariyer siteleri ya da şirketin kendi ilanları üzerinden yapılan başvuruları değerlendirmesinin ardından, kendi sitesinde belirttiği üzere işe alım sürecine günümüz firmalarının da önem verdiği İngilizce sınavı ile başlıyor. Belirleyici İngilizce sınavının ardından ise, yetkinlik bazlı mülakatlar, kişilik envanterleri, zihinsel beceri testleri ve vaka çalışmaları yapılıyor. Tüm bu süreçleri başarı ile tamamlayan adaylara ise iş teklifi götürülüyor. 

Şirketin Çalışanlarına Sunduğu İmkanlar ve Çalışma Şartları

Opet’te çalışma saatleri genel müdürlük için açıkça Pazartesi – Cuma 8.15-17.30 şeklinde belirtilmiştir. Bunun dışında yan haklar; özel sağlık sigortası, Koç Holding Emeklilik üyeliği, servis, kıdem ödülleri, diğer onurlandırma faaliyetleri, evlilik, doğum ve vefat yardımları, doğum günü hediyesi, 7/24 çalışan destek hattı hizmeti, Koç Ailem üyeliği ve pozisyonu gerektiren çalışanlara telefon ve araç şeklindedir.

Şirket Hakkında Genel Bilgi 

Mülakata girmeden önce, görüşeceğiniz şirket hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Bu yüzden sizin için firma hakkında bilmeniz gereken genel bazı bilgileri derledik. Opet, şu anki yönetim kurulu başkanı Fikret Öztürk tarafından 1982 yılında Öztürk Limited Şirketi olarak kurulmuştur. Sonrasında 1992 yılında ise Öztürkler Petrol, OPET adını alarak birçok ilde bayilik açmıştır. Türkiye’nin en büyük 2. Akaryakıt dağıtım şirketi olan Opet, şu anda 1400’ün üzerinde istasyona sahiptir. 

Opet İngilizce Mülakatına konusarakogren.com ile Hazırlanın!

Opet mülakatlarında İngilizcenin öneminden yazımızda bahsettik. Hem konuşma sınavına hem de yazılı sınava gireceğiniz mülakatta İngilizcenizi geliştirmenizin ve seviyenizi ilerletmenizin en kolay yolu nedir derseniz cevabımız net olacaktır; İngilizce konuşarak öğrenilir. 

Burada Konuşarak Öğren olarak biz sizi bir sürü zahmetten kurtarıyor ve daha önce deneyimlemediğiniz bir öğrenme sürecine davet ediyoruz. ABD ofisimizde yer alan alanında uzman eğitmenlerimiz size Skype üzerinden ulaşıyor ve birebir konuşarak seviyenizi ilerletmenize, eksiklerinizi tamamlamanıza yani kısacası İngilizce öğrenmenize yardımcı oluyor. Daha detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Konuşarak Öğren ile Opet İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

 

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı