Samsung İngilizce Mülakat Soruları ve Cevapları


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Bilişim sektörüne biraz ilgiliyseniz, Samsung’un firma olarak ne kadar ilerleme kaydettiğini ve sadece telefon değil başka pek çok alanda lider konumunda olduğunu biliyorsunuzdur. Sadece sektörle ilgilenenler değil, tüketicilerin büyük bir kısmı arz talep sebebiyle Samsung’u duymuş ya da ilgilenmiştir. 

Kariyerinize böyle bir firmayla başlamak ya da devam etmek isterseniz de, sizden İngilizce isteneceğini aklınızda bulundursanız iyi olur. 

Peki Samsung İngilizce Bilgisini Nasıl Ölçüyor?

Samsung mülakatlarda önceden İngilizcenizi ölçtüğüne dair bilgilendirme yapmamakta fakat başvurduğunuz pozisyona göre sözlü mülakat aşamasında İngilizce konuşmanızı sınıyor. Bunu da sizden neden işe başvurduğunuzu, firma hakkında ne düşündüğünüzü, kendinizi iş hayatında tarif etmenizi veya başarılarınızdan söz etmenizi isteyerek yapabilir. Bu ve bu gibi sorulara İngilizce akıcı bir şekilde yanıt verebilecek misiniz? Asıl konu burada başlıyor. 

Ne Seviyede İngilizce Gerekiyor?

Mülakatta konuşmanız sınanacağı için temel bir seviye sizin için yeterli olmayacaktır. Samsung sizden kendinizi tanıttığınız basit cümlelerden fazlasını bekleyeceği için, seviyenizi belirledikten sonra bir an önce konuşma pratikleri yapmanızda ve bu seviyeyi ilerletmenizde fayda var. 

Bu açıdan bakınca da size tavsiyemiz bol bol İngilizce konuşmanız ve daha önce sorulmuş mülakat sorularını incelemeniz yönünde. 

İşe Alım Süreci Nasıl Gerçekleşiyor?

Samsung benzeri firmalar gibi işe alımda öncelikle yaratıcılık, öğrenmeye açıklık, kendini en doğru şekilde ifade etmek gibi özelliklere bakıyor. Süreç ise şirketin kendi sitesinden ya da kariyer siteleri üzerinden yapılan başvuruların uygun olması halinde adayların çağrılması ile başlıyor. Tüm büyük firmalarda olduğu gibi adayları yormamak adına Samsung ilk görüşmeyi online olarak gerçekleştiriyor. Ardından merkeze çağrılan seçilmiş adaylarla sözlü mülakat yapılıyor ve gerekli görülmesi halinde bu sözlü mülakatın bir kısmı İngilizce olarak gerçekleşiyor. Sonrasında bir vaka analizi yapmanız bekleniyor ve süreç son buluyor. Adaylara bir ya da iki hafta içerisinde dönüş sağlanıyor.

Samsung’un Çalışanlarına Sunduğu İmkanlar ve Çalışma Şartları

Samsung’un çalışanlarına sunduğu en önemli yan haklardan bazıları yemek, özel sağlık sigortası, pozisyona göre sağlanan telefon. Bunun dışında iş sırasında pek çok eğitime katılma şansınız ve yükselme fırsatınız bulunmakta.

Samsung Hakkında Genel Bilgi

Geçmişi oldukça köklü olan teknoloji şirketi Samsung, 1938 yılında Lee Byung Chul tarafından kurulmuştur. Başlarda sadece elektrik işleri ile ilgilenmiş, sonradan telefon üretmeye başlamıştır. Dünyada en çok çalışan sayısına sahip olan firma, Apple’dan çok daha köklü bir geçmişe ve daha yüksek personel sayısına sahip.

Sizin de mülakata gireceğiniz firmalar hakkında önceden bilgi sahibi olmanız faydanıza olacaktır. 

Samsung İngilizce Mülakatına konusarakogren.com ile Hazırlanın!

Samsung sözlü mülakat esnasında sizin konuşmanızı sınayacağı için konuşma pratiği en yakın arkadaşınız olmalı. Bunu yapabilmeniz içinse kendi kendinizle konuşmaktan fazlasına ihtiyacınız olacak çünkü yanlışlarınızı düzeltebilecek bir eğitmene ya da akıcılığınızı düzene sokmanıza gerek duyacaksınız. 

Bu noktada başka hiçbir kurs ya da eğitmenin size sağlayamayacağı bir fırsatı Konuşarak Öğren olarak size sunuyoruz. ABD ofisimizde yer alan uzman eğitmenlerimizle tarafınıza Skype üzerinden size de uygun olan zamanlarda ulaşarak sizinle konuşarak, sizi konuşturarak İngilizce öğrenmenizi sağlıyoruz. 

Bizimle bu yola çıkmak sizin hem mülakata hazırlanmanıza hem de ömür boyu yanınıza kar kalacak bir İngilizce öğrenme serüvenine kapı açacak. Kendinizi İngilizcenin hüküm sürdüğü günümüzde eksik hissetmemek, akıcılığınızı pekiştirmek, anlıyorum ama konuşamıyorum klişesinden kurtulmak için yapacağınız şey çok basit. Sitemiz üzerinden inceleme yaparak en kısa sürede bizimle iletişime geçmek! 

Konuşarak Öğren ile Samsung İngilizce İş Mülakatına Hazırlanın!

İngilizce iş mülakatına uzman eğitmenlerle hazırlanmak ister misiniz? Binlerce öğrencimiz gibi siz de Konuşarak Öğren ile İngilizce iş mülakatında başarınızı garanti altına alabilirsiniz.

  1. Eğitim Programı: İş mülakatına özel olarak hazırlanmış ders programı sizi bekliyor. Seviyenize uygun olarak bu eğitim programıyla günlük derslerinize katılırsınız. Mülakat içerisinde ihtiyaç duyacağınız profesyonel kelime, cümle kalıpları ve dil bilgisi kurallarını öğrenirsiniz.
  2. Size Özel Uzman Eğitmen: Eğitmen aramakla zaman kaybetmeyin. Amerika ofisimizde kadrolu olarak bulunan iş mülakatı alanında uzman, seviyenize ve ilgi alanlarınıza özel eğitmenlerle çalışın. Konuşarak Öğren’de eğitmeniniz belirlenir ve sabit eğitmenle derslere katılırsınız. Ders saatiniz geldiğinde eğitmeniniz sizi arar.
  3. Her An Yanınızdayız: Türkiye ofisimizde mentörlerimiz ile her an yanınızdayız. Eğitimlere başladığınızda size özel bir mentör atanır. Mentörünüz sizinle düzenli olarak iletişim halindedir.
    Düzenli olarak gelişim raporlarınızı sizinle paylaşır. Derslerinizi hatırlatır ve motivasyonunuz düştüğü anda size destek olur.

Aşağıdaki linke tıklayarak ücretsiz kayıt olabilir, eğitim danışmanlarımızdan mülakatlara hazırlık paketi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Mülakat Programı Linki: https://www.konusarakogren.com/mulakat-

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı