Ed Sheeran Shape of You Şarkı Sözleri Çeviri


Ed sheeran shape of you şarkı sözleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dünyaca ünlü şarkıcı olan Ed Sheeran’in, bugüne kadar en çok dinlenen şarkılarından Shape of  You şarkı sözleri, türkçesi ve okunuşları bu yazımızda. Ed Sheeran Shape of  You lyrics ve çevirisi Ed Sheeran Shape of  You şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşlarını öğrenebilir ve Ed Sheeran Shape of  You şarkısına anlayarak eşlik edebilirsiniz. İşte Ed Sheeran Shape of  You şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşları…

Ed Sheeran – Shape of  You Şarkı Sözleri, Türkçesi ve Okunuşları

[table id=115 /]

Ed Sheeran Kimdir ?

Edward Christopher “Ed” Sheeran 17 Şubat 1991 doğumludur. İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve albüm yapımcısı. Framlingham, İngiltere’de büyüdü, 2005 yılında müzik kariyerine başladı ve 2008’de kariyerini devam ettirmek için Londra’ya taşındı. 2009’da 312 konser verdi ve 2011’in başlarında No. 5 Collaborations Project adlı EP’sini yayınladı. İlk albümü +’ta yer alan “The A Team” ve “Lego House” şarkılarıyla iyi bir çıkış yakaladı, albüm Birleşik Krallık’ta 5 defa platin plak sertifikası aldı. 2012’de BRIT Ödülleri’nde En İyi İngiliz Erkek Solo Artist ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödüllerini kazandı, aynı zamanda “The A Team” de Ivor Novello Ödülleri’nde müziksel ve sözel olarak en iyi şarkı seçildi.

Sheeran’ın dünyadaki popülerliği 2012 yılında başladı. Amerika’da Taylor Swift’in dördüncü albümü Red’de konuk sanatçı oldu. Elton John ile performans sergilediği 2013 Grammy Ödülleri’nde ”The A Team” şarkısı ile Yılın Şarkısı dalında aday oldu. 2013 yılının çoğunu Taylor Swift’in Red turnesinin Kuzey Amerika ayağında açılış sanatçısı olarak geçirdi. 2013 yılının sonunda Madison Square Garden’da üç sold-out konser verdi.

Kaynak: Sabah

Merak ettiğiniz kelimelerin anlamlarını öğrenmek için İngilizce Türkçe Çeviri Sözlük sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.

ÖZET

Ed Sheeran Kimdir?

1991 doğumlu olan Edward Christopher söz yazarı ve albüm yapımcısıdır. İngiltere doğumlu olan şarkıcı Londra’da yaşamaktadır.

Ed Sheeran Shape Of You Ne Zaman Çıktı?

2017 yılında çıkardığı Castle on the Hill albümü ile beraber Ed Sheeran Shape of you şarkısınıda müzik severleri ile buluşturdu.

Ed Sheeran Toplamda Kaç Konser Verdi?

Edward Christopher yani Ed Sheeran 2009 yılında 312 konser verdi. Daha sonra Taylor Swift’in Red albümünün turnesinde açılış sanatçısı olarak yer aldı.

Ed Sheeran Hangi Ödülleri Aldı?

The A Team ve Lego House albümleri Birleşik Krallık’ta 5 kere platin plak sertifikası aldı.  Ayrıca 2012’de BRIT Ödülleri’nde En İyi İngiliz Erkek Solo Artist ve Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı ödüllerini aldı.

Ayrıca şunlarda hoşunuza gidebilir;

Selena Gomez Good For You

Selena Gomez Wolves

Inna Nirvana

Inna Yalla

Rıhanna Work

Anne Marie Friends

Brianna All I Need

Brıanna Lost In İstanbul

Rihanna Diamonds

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı