Sean Paul Mad Love Şarkı Sözleri Çeviri


Sean Paul Mad Love
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Dünyaca ünlü şarkıcı olan Sean Paul ve David Guetta’nın, bugüne kadar en çok dinlenen şarkılarından Mad Love şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşları bu yazımızda.

Sean Paul Mad Love lyrics ve çevirisi Sean Paul Mad Love şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşlarını öğrenebilir ve Sean Paul Mad Love şarkısına anlayarak eşlik edebilirsiniz.

İşte Sean Paul Mad Love şarkı sözleri, Türkçesi ve okunuşları…

Sean Paul Mad Love Şarkı Sözleri, Türkçesi ve Okunuşları

[table id=185 /]

Sean Paul Kimdir ?

Sean Paul Ryan Francis Henriques, Jamaika’nın Kingston şehrinde 9 ocak 1973 de doğdu. Sean Paul hayatının ilk yıllarını rahat bir şekilde Jamaika’nın kuzeyinde doğduğu yerden birkaç mil uzakta olan Saint Andrew Parish şehrinde geçirmiştir.

Sean Paul okulunu bitererek ünlü olmuş bir şarkıcıdır. Babasının adı Garth Portekiz Yahudisi ve Afrika kökenli, annesi Frances ise İngiliz ve Çin kökenli Jamaikalılardır.

Sean Paul’ün ailesindeki üyelerin çoğu yüzücüdür. Sean Paul’ün dedesi Jamaika Erkek Milli Su Polosu Takımındaydı.

Kaynak: Uzmanyazar

Merak ettiğiniz kelimelerin anlamlarını öğrenmek için ;İngilizce Türkçe Çeviri Sözlük; sitemizi de ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca şunlar da hoşunuza gidebilir;

Jason Derulo Swalla

Inna Nirvana

Inna Yalla

Anne Marie Friends

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

2 thoughts on “Sean Paul Mad Love Şarkı Sözleri Çeviri

  1. Şu anda bir kursa katıldım aynı zamanda kardeşim ingilizce öğretmeni boştayım kardeşimden kalan bir sürü materyal var telefona tonla program indirdim bir taraftan size katıldım gramer olsun kelime olsun açığım çok fazla önümde sürúyle bilgi bir taraftan yabancı dili güzel şekilde öğrenip insanlarla doğru bir iletişim kurmak hemde yurt dışında yaşamak istiyorum karmakarîşığîm bakalım nasıl olacak zamanla bu mesajları anlatmak istediğim gibi ingilizce paylaşırım inşallah teşekkürler

    1. Durmuş bey merhaba,

      Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. Şuanda kendi başınıza İngilizce öğrenmeye çalıştığınızı ve zorlandığınızı anlıyorum. Bu öğrenme yolculuğunuzda size yardımcı olabiliriz. Blogumuzda onlarca faydalı ve eğitici içerik bulabileceğiniz gibi dilerseniz konuşma derslerimiz ile de online olarak İngilizcenizi geliştirebilir ve ABD’li; ana dili İngilizce olan profesyonel eğitmenlerimizle İngilizceyi konuşarak öğrenebilirsiniz. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, destek almak için her zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz. Konuşarak Öğren online İngilizce eğitim sistemi olarak İngilizce öğrenme yolculuğunuzda daima yanınızdayız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı