Sıfırdan İngilizce Öğrenme Videoları


İngilizce İnteraktif Web Siteleri
Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce öğrenmeye yeni başlayacak iseniz kurslara gitmeden evde sıfırdan İngilizce öğrenme videoları ile iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Şimdi hangi eğitim videolarını tercih etmeniz gerektiği ya da İngilizce eğitim videoları ile nasıl çalışmanız gerektiği konusunda tereddütleriniz olabilir. Bugün sizlere işinize yarayacak eğitim video adresleri ve çalışma şekilleri ile ilgili bilgi vereceğiz. Ama öncesinde buraya tıklayıp, kayıt olarak ücretsiz bir İngilizce dersine katılacağınızın bilgisini verelim. 

Sıfırdan İngilizce öğrenme videolarının avantajları

Bir kere videoları istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde izleyebilir, eğitiminize ara vermeden devam edebilir, istediğiniz zaman tekrar yapabilirsiniz. Kursların dezavantajı da burada başlıyor. Saati belli olan kursları kaçırdığınızda tekrar almanız mümkün olmuyor. Üstelik kurs saatine göre kendinizi ayarlamalısınız. Eğitim videoları ile sıfırdan İngilizce öğrenmenin en büyük avantajı ana dili İngilizce olan bir öğretmenin eğitim videoları olmasıdır. Tabi Türkçe olan onlarca video da bulabilirsiniz. Ama bizim size tavsiyemiz İngilizceyi İngiliz kültüründen bir eğitmenden öğrenmenizdir.

Sıfırdan İngilizce öğrenme videoları

Konuşarak Öğren youtube kanalı: Türkiye’de İngilizceyi “İngilizce konuşarak öğreten” bir numaralı platform olan Konuşarak Öğren’in, sunduğu konuşma eğitiminin yanı sıra aynı zamanda kaliteli içeriklerin olduğu bir Youtube kanalı da mevcut! Hemen tıklayarak üye olabilirsiniz!

ingilizce-ogrenmek-icin-video-kanallari

Fun Easy English: Sıfırdan İngilizce öğrenmek isteyenler için oldukça iyi bir site. Konuşma, gramer, kelime, okuma ve yazma bölümleri bulunuyor. Ayrıca testlerle öğrendiklerinizi sınama imkânı da sunarak eksikleri tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Lingualeo: İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar için sıkılmadan eğlenerek İngilizce öğrenebilecekleri bir sitedir. Oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle hem hızlı hem de keyifli bir dil eğitimi almak mümkün.

LingLing Learn English: İngilizce öğrenmenin ilk aşaması olan kelime ezberlemeye bu adresi kullanarak başlayabilirsiniz. Kelime haznesi geliştirilirken en doğru telaffuzu da öğrenebilir, kısa ve eğlenceli oyunlarla yeni kelimeleri kısa sürede öğrenebilirsiniz.

Go4English.com: İster öğretmen, ister öğrenci veya çocuk olun British Council yapımı olan eğitim sitesini beğenecek, güvenilir ve itina ile hazırlanmış içeriklerle iyi bir İngilizce eğitimi alacaksınız.

tr.englishcentral: Başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar eğitim videoları bulacağınız bir sitedir. Dinleme ve konuşma odaklı olup geri bildirim alınabilmektedir. Çocuklar için İngilizceden seyahat İngilizcesi, iş İngilizcesi ve akademik İngilizceye kadar her kategoride eğitim videosu bulunmaktadır.

 

İngilizce öğrenme konusunda tüm pratik çalışmaları, uzmanlar tarafından en çok tavsiye edilen İngilizce öğrenme yollarını okumak için, İngilizce öğrenme ile ilgili hazırladığımız kapsamlı yazımıza da göz atın!

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Son Yazılar

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı